Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.
Sevil Hüma | Videonuyukle.com
Eki Görüntüle 110711
çağlayancım maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 110711
cnm bende park yatak aldım ve alanlardan da çok memenun olduklarını duydum tüm arkadaşlarım tavsiye etti anlayacağın bizde inşalalh odaları ounca süsler püsleriz ne güzel eşinde ayarlamış bak herşeyi gönlünü alması çok güzel bvi harket yerinizde açmışsanız yatağınızıda koyun ohh hazır olsun paşanın yeri:)mapuci benim baktığımda aynı buna benziyordu arkasındaki cepler bile aynı tabi markası bundan değilll.gerçi sormadım ama değildir yani.bizim beğendiğimizde renkli daha doğrusu ben daha küçük tek renk ve cibinlikli beğenmiştim pembeydi amaeşim öbürünü beğendi daha geniş oyuncaklı cibinliksiz(erkek adama cibinlik ne gerekmiş
)bide arkada cepleri falan var ıvır zıvır koymaya onu alacaz büyük ihtimal biraz pazarlık edersek 100 e düşermiki diyorum ama umudum pek yok
red_cake çok fenasın bu çok çok güzel yaaa.evet valla karar veremememdeki en büyük etkende bu park yataklara alışamamam.sepet çok baktım hasır istemiyorum metal mekanizmalılarda güzel ama küçük ne kadarda olsa..etrafımdakilerde park yatağı kullananlar tavsiye ettiler.eşimde sen hangisini istersen onu alalım farketmez dedi ama onunda park yatak hoşuna gitti.aman alayım gitsin napiimm odasını yaptığımda süsler püslerim artık
bende hep mavişe kayıyorum cnm yaa demekki budurm elde olmuyo illa pembe mavi:) farklı renklerde olcak mutlaka ama işte park yatağımız mavili grili mesela yani unisex olamadı artık hayırlısı ikinciyede yeni cicişler alırız inş bunlar sağlıkla gelsinlerde bicanım ben aslında kızıma her renk giydirmek istiyordum aynı renk olmasın istiyordum herşeyi ama hep pembelere gitti gözüm alışverişlerde....birde bende ikincisi erkek olursa diye bi düşüncesi bendede vardı ama eşim kızdı bana kızımıza özel olsun dedi ikincisi olunca onu o zaman düşünelim dedi bende iyiiiii dedimzaten mobilyamız ve sepetimiz beyaz olucak bunuda böle pembe aldık artıkk
elifcim hayırlı olsun cicilerinizzz güzel günlerde kullanın inş...çokta özletme kendini![]()
slm cnm maşallah kızına büyütmüşsün annesi cnm bende öleyim ya hemen takcak bişi buluyorum ama çok şükür doktorlar haftasıyla uyumlu dedikten sonra rahat tutalım içmizi boyluda olcak senin prenses maşallahgünaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26:
slm cnm bende yastık olmuoy die biliyorum cnm ilkz amanlar düz de yatmaları gerek sanırım bunların hepsini bbek doktoru bize söler yani umarım:)tüm anne adayları kocaman günaydınn,dün Allahın izniyle kızımızın park yatağını aldık,geldik eve ben dayanamadım kurmak istedim,sağolsun eşim daha 2 ay olmasına rağmen beni kırmadı,kuruverdi,yatak odamızıda düzenledi kızımıza yer açtık,kurduk çok tatlı oldu,çarşamba günüde giyim olarak eksiklerini alıcam,hastane çıkışı battaniyesi çantası vs.çünkü artık çok ağırlaşmaya başladım,aradan çıksın istiyorum,yalnız bişey sorucam,yeni doğmuş bebeğe yastık gerekiyormu? düzmü yatırmak lazım,yastıklamı? siz ne dersiniz,birde ben yorgan kullanmayı şimdilik düşünmüyorum,çok güzel tulumlar var battaniyeler var sıcak tutar diye düşünüyorum,zaten doğalgazlı ev,yorganı bir kaç ay sonra yaptırıcam,çünkü yeni doğmuş bebeğe yorgan önerilmiyor,boğulma tehlikesi olabilirmiş
slm kızlar nasılsınız.
ya ben dün geceden beri giremyiorum siteye siz nasıl başardınız:)valla uzun zamandır ilk defa 8,30 da kalkıp kahvaltımı yaptım gece zaten aniden bağlantım gitmişti.diğer siterler girebiliyodum ama buraya giremiyodum sabahta bi hevesle açtım ama nerdeeee ancak bu saatte girebildim.bebişlerini gören anneler hayırlı olsun hepiniz güzel haberlerle dönmüşsünüz.benim kontroller 2 haftada 1e düştü çok güzel oldu hemen hafataya tekrar görcem kızımı:)
Saol'un teyzeleri videoyu izleyebildiniz mi.
Dr.bana bundan sonra çalışma sürekli dinlen dedi ağrılarımdan bahsettim ona çalıştığımı söyleyincede mümkün olduğu her sürede dinlen dedi.Kızımda ters pozisyondaydı bu aralar böyle olur dedi.Magnezyum ve kan hapına bırakmadan devam edicez dedi.32 hafta da gidicem raporu 37.haftaya çekmek için ama çalışmama taraftarıyım dedi açıkçası dr.bana
Kg alma bundan sonra dedi. :))
Doğumu da konuştum normal doğum 350 sezeryan 450 dedi.Ama senin ve bebeğin sağlığı için hangisi iyi olacaksa onu yapıcaz 37 haftada belli olucak bu dedi çatına ve bebeğin kg falan bakıcaz dedi eğer herşey yolundaysada normal doğumu bekliycez ona göre dedi tamam dedim bende :))
Eki Görüntüle 110711
cnm bende park yatak aldım ve alanlardan da çok memenun olduklarını duydum tüm arkadaşlarım tavsiye etti anlayacağın bizde inşalalh odaları ounca süsler püsleriz ne güzel eşinde ayarlamış bak herşeyi gönlünü alması çok güzel bvi harket yerinizde açmışsanız yatağınızıda koyun ohh hazır olsun paşanın yeri:)
bende hep mavişe kayıyorum cnm yaa demekki budurm elde olmuyo illa pembe mavi:) farklı renklerde olcak mutlaka ama işte park yatağımız mavili grili mesela yani unisex olamadı artık hayırlısı ikinciyede yeni cicişler alırız inş bunlar sağlıkla gelsinlerde bi
slm cnm maşallah kızına büyütmüşsün annesi cnm bende öleyim ya hemen takcak bişi buluyorum ama çok şükür doktorlar haftasıyla uyumlu dedikten sonra rahat tutalım içmizi boyluda olcak senin prenses maşallah
slm cnm bende yastık olmuoy die biliyorum cnm ilkz amanlar düz de yatmaları gerek sanırım bunların hepsini bbek doktoru bize söler yani umarım:)
slm cnm ne güzel kontroller 2 haftaya düşmüş benmde düşse keşke ama sanırım 30 dan sonra öle oluyo bizede 3 hafta sonra gel dedi doktorumz daha 2 haftamız var tam oalrak geçmiyo sanki vakit
slm kızlar nasılsınız.
ya ben dün geceden beri giremyiorum siteye siz nasıl başardınız:)valla uzun zamandır ilk defa 8,30 da kalkıp kahvaltımı yaptım gece zaten aniden bağlantım gitmişti.diğer siterler girebiliyodum ama buraya giremiyodum sabahta bi hevesle açtım ama nerdeeee ancak bu saatte girebildim.bebişlerini gören anneler hayırlı olsun hepiniz güzel haberlerle dönmüşsünüz.benim kontroller 2 haftada 1e düştü çok güzel oldu hemen hafataya tekrar görcem kızımı:)
video açılmadı bende canım hala yükleniyo diyo .
geçenlerde kağan kocatepenin bi röportajını dinledim.o da anneler doğumdan sonra bebeğime daha çok bakıyım diye son ana kadar çalışmak ister ama anne karnında daha çok bakıma ihtiyc var 32, haftadan sonra annler daha çok dinlnemeli diyodu. ona göre düşün canım.hem orda gayet stresli bi şin var hepsini göz önünde bulundur
cnm maşallh prensesine yaa![]()
merhaba kızlar tatlı bebişler
umarım hepiniz iyisinizdir
ben pek iyi değilim sinuzit olmuşum dr antibiyotiğe başladı yapacak başka birşey yok dedi bende bir an önce iyileşmek için içiyorum![]()
bnmde iik zamanlar 2 haftada birdi cnm sonra 4 eçıkardı ama ben arada mutlaka gittim dayanamadım:) bu kez 3 hafta sonra gel dedi sevindim hihihi dediğin gib gittiğimdde de artık 2 haftaya iner heralde inşallah:) oh ne güzel ev büyükse hiç düşünme bi odası olsun prensesin ki görmüştüm resmini ve çok beğenmiştim çok zarif bi odaydı cidden güle güle kullanın cnm bide park yatakk ohh ne geüzl olurr bizim bi süre odamız olmıcak ama büyük eve geçicez inşş ozaman oğlumn hayırlısyla güzel bi odası olur süslerim bende sağlıkla gelsinler yeterkisanırım canm 30 a kadar gerçi ilk zamanlar 10 günde birdi ama son zamnalarda 3 haftada 1 gidiyodum.şimdi tekrar 2 oldu :)
bu arada biz oda aldık kızıma ama ilk 3 ay falan yatak odasında yatırmayı planladığım için bide park yatağımız var gerçi onu biri vericek az kullanmış o. ama ev yatak dolcak valla :)
şimdi evim çok büyük onun rahatlığı var daha küçük bi eve çıkarsam yandım valla:)gerçi konyada evler hep büyük istanbulada daha 1-2 sene var iyi o zaman düşünmeyim ben![]()
merhaba kızlar tatlı bebişler
umarım hepiniz iyisinizdir
ben pek iyi değilim sinuzit olmuşum dr antibiyotiğe başladı yapacak başka birşey yok dedi bende bir an önce iyileşmek için içiyorum![]()
Ben bugün ilk defa bu saatte girdim canım.Cumartesi yoktum zaten yoğunluktanta anca vakit bulamabildim site için.Randevuların 1 haftaya düşmüş artık daha sık bebeğini göreceksin çok güzel bir haber bu doğum şeklin belli oldu mu senin dr.bana 37 haftada dedi.
Ya aslında doğru söylüyorsun ama 2 ayda çalışırsam doğumdan sonra çok daha rahat edicem neden dersen 2 ay kalırsam evde ben kuzumdan ayrı kalıp dönemem ki geriye çok üzülürüm bebişimi yalnız bıraktım diye 4 ay hiç olmazsa daha iyi bir zaman dilimi gibi geliyor
Saol teyzesi
Slm canım geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını almayıda lütfen ihmal etme.Bebişin ve senin için en iyisini düşünerek vermiştir dr.
bnmde iik zamanlar 2 haftada birdi cnm sonra 4 eçıkardı ama ben arada mutlaka gittim dayanamadım:) bu kez 3 hafta sonra gel dedi sevindim hihihi dediğin gib gittiğimdde de artık 2 haftaya iner heralde inşallah:) oh ne güzel ev büyükse hiç düşünme bi odası olsun prensesin ki görmüştüm resmini ve çok beğenmiştim çok zarif bi odaydı cidden güle güle kullanın cnm bide park yatakk ohh ne geüzl olurr bizim bi süre odamız olmıcak ama büyük eve geçicez inşş ozaman oğlumn hayırlısyla güzel bi odası olur süslerim bende sağlıkla gelsinler yeterki
1 hafta diil canım 2 haftada çağırıyo artık.tam netleştirmedi ama sezeryan dedi adamcağız her gittiğimizde bir ümit daha bekliyo sanırım.ama geçen sefer %90 sezeryan olur dedi.ama ben bu gidşimde net bi şekilde sorcam.
amin canım inş tek temennim o hepsi sağlıcakla gelir inş.
bizimde ctsi günü gelicekti odamız son bi cilası kalmış bugüne getirelim dediler bende eşim yok diye istemedim.önümüzdeki ctsiye kaldı artık.bizde odasını boyadık bekliyoruz:)
eşyalarını da yıkadım bi kısmını ütüledim ay çok zevkli onları ütülemek.ama tabi başıma talihsiz bi olayda geldi.en çok beğenerek aldığım elbise boyadı geri götürdüm![]()
pardon canım ya gözgöre göre yalnış yazmışım.Benimki sonuna kadar birşey çıkmazsa normal için bekliycez tamam mı dedi tamam dedim bende.Zaten en başından beri normal istiyorum inş.hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza minişleri
okudum cnm yamıştım sana üzücü ama lsun en kötü o olsun yenisini gönderirler eğer üretim hatası ise mutlka.ooo odamızda boyanmış bişi kalmamış pek bende yıkama işini 30.haftadan sonra düşünüyorum inşallah aralık ortası sonu gibi annemde burda olursa birlikte halletmtmiz daha ii olur tek başıama yorulurum zaten bissürü eşyamız annanemizde :) eminim çok zevklidir ya minicik şeyleri ütülemek ve yerleştirmek en güzeli:) hayırlı olsun hepsine
bende bu hafta sonu oğlumu görecem inşallah çok özlediim
Merhaba kızlar biz geldik geçmişi okuyorumm![]()