• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

hazır sahleplerin iççinde şeker oluyo ama dikkatli içmke lazım kızlar

göğüsmü canım.ben geçenlerde göğüsleri kuşbaşı doğradım biraz soğanı kavurdum bi kaç da yeşil biber sonra balzemik sirke ve soya ssosu koydum (bu arada soğanı suyla kavuruyorum teflonda) sonrada göğüsleri attım iki çevirdim biraz da baharat özellikle kekik ve köri ama benim kociş köri sevmiyo sadece kekik kırmızı biber falan attım hem hafif hem lezetli oldu hemde nerdeyse 0 kalori :)

soya sosunu hiç kullanmadım ben yemedimde ama hep duyuyorum merak ediyorum nerelerde kullanıyorsunn bende alayım

canım patates ve havuçları küp küp dograyıp soganıda kalın kalın kesip tavukla haşlama yapabilirsin güzel olur
teşekkür ederim canım...
göğüsmü canım.ben geçenlerde göğüsleri kuşbaşı doğradım biraz soğanı kavurdum bi kaç da yeşil biber sonra balzemik sirke ve soya ssosu koydum (bu arada soğanı suyla kavuruyorum teflonda) sonrada göğüsleri attım iki çevirdim biraz da baharat özellikle kekik ve köri ama benim kociş köri sevmiyo sadece kekik kırmızı biber falan attım hem hafif hem lezetli oldu hemde nerdeyse 0 kalori :)
yok canım göğüs değil ama tavukta köri ve baharatı bende çok seviyorum...
nur_45 te şeker çıkmadı diye patates demiştim yoksa yapmasın tabi ben yemiyorum mesela :52:
çok şükür çıkmadı canım ama çok korkuyorum doktor bi daha test yaparda şeker çıkarsa diye:5:

soya sosunu hiç kullanmadım ben yemedimde ama hep duyuyorum merak ediyorum nerelerde kullanıyorsunn bende alayım

ben genelde tavuk sotede kullanıyorum canım bazen balığı marine etmek için de ama soya sosu kullancak olursan tuzunu dikkatli koymakta yarar var hatta tuz hiç koymuyorum ben azsa tabkata döküyorum baya tuzlu bişi çünkü.
ama çok fazla şeyde kullanan varmış soya sosunu bende bu ara kknın yemek bölümüne bakıyorum da orda da değişik tarifler oluyo kızlar aklınızda bulunsun

birde kocişlerle aranız nasıl gidiyor biz artık bu kadar büyümüşken bebeğimiz çekiniyoruz yapamıyoruz zaten malum ağırlıktan hiçbir hareket edemediğim için benim için çok zor oluyor :52:
3 ay daha sabredecek artık yapabilecek birşey yok:78::74::92:

birde kocişlerle aranız nasıl gidiyor biz artık bu kadar büyümüşken bebeğimiz çekiniyoruz yapamıyoruz zaten malum ağırlıktan hiçbir hareket edemediğim için benim için çok zor oluyor :52:

ayy canım sorma biz kardeş kardeş yatıyoruz :69:
bi de sıkıntılıydı ilk 3 ay yasaktı sonra 20. haftada kanama oldu ondan sonra korkaka bi iki kere :77:
şimdi dediğin gibi ağırlaşmaya başladık çok fena adamcağız allah razı olsun hiç sesi çıkmıyo garibimin :17:

bize en baştan beri yasak olduğu için kardeş kardeş yatıyoruz acıyorumda adamcağıza ama hiç belli etmiyorum beklesin az daha:92:

canım bizde 7 ay itibariyle sezonu kapattık :37: valla bazen rüyamda görüyorum eşimi kovalıyorum resmen :60: anlatıyorumda gülmekten katılıyoruz.eşim zaten çok tedirgin oluyordu benim için bişi demiyordu.ama artık hem çok tuhaf oluyor hem zor oluyor hem zaten canım yanıyor.öleee kardeş kardeş yatıyoz :29:

bu konuda en müzdarip benim kocacımdır herhalde şubat ayından beri sürekli bi tedavi altında olduğumuz için sayılıydı haziran 1de transferim vardı o gün bugündür kardeş kardeş uyuyoruzzz sesinide çıkaramıyor kuzucukk gün sayıyor sadece:9:

ayy kızalr toobe nin odasını görünce aklıma bişi geldi.şimdi benim kızımın odasını yapacağım oda da önceden bir genç odası vardı bir de eşimin depo gibi kullandığı boş bi odamız vardı.ama iki odanın da tülü perdesi ve halısı vardı yani yeni de sayılırlar daha 2 sene oldu evleneli.şimdi bi diyorum kızımın odaısna makinada yıkanabilen küçücük bi apex halı alıyım bi de tülleri değiştireyim bi de diyorum ee o yepyeni şeyleri napcam hem boşuna masraf bi türlü karar veremedim siz ne dersiniz

Valla bizde kardeş kardeş oturup yatıyoruz yapcak bişey yok üzülüyorum bu haline ama sabretmek lazım.. ha birde normal dogum olursa o dikişlerden dolayı ne kadar

daha yapılmaz bilmiyorumm. :37:

canım bizde 7 ay itibariyle sezonu kapattık :37: valla bazen rüyamda görüyorum eşimi kovalıyorum resmen :60: anlatıyorumda gülmekten katılıyoruz.eşim zaten çok tedirgin oluyordu benim için bişi demiyordu.ama artık hem çok tuhaf oluyor hem zor oluyor hem zaten canım yanıyor.öleee kardeş kardeş yatıyoz :29:
:9: :9: :9: ayy ilahi seda valla bide ööle bi durum var :)
bu konuda en müzdarip benim kocacımdır herhalde şubat ayından beri sürekli bi tedavi altında olduğumuz için sayılıydı haziran 1de transferim vardı o gün bugündür kardeş kardeş uyuyoruzzz sesinide çıkaramıyor kuzucukk gün sayıyor sadece:9:
desenize hepimiz aynı durumlardayız

Valla bizde kardeş kardeş oturup yatıyoruz yapcak bişey yok üzülüyorum bu haline ama sabretmek lazım.. ha birde normal dogum olursa o dikişlerden dolayı ne kadar

daha yapılmaz bilmiyorumm. :37:

heralde 40ı çıkana kadar canım gerçi kişiden kişiye de değşir sanırım iyileşme sürecine de bağlıdır yani

kızlar okuldan geldim hemen yatıp dinlencektim ama 1 saattir geçmişi okuyorum :84:
yaa sormayın kızlar biz arada yapıyoruz dr son aya kadar bi terslik çıkmazsa devam edbilirsiniz demişti
ben de bahane bulamıyorum ona da kıyamıyorum :69: hiç istemiyorum ama
şimdilerde göğüslerimi yasakladım :77: biraz sabretsin de erken gelmesin kızımız

ayy kızalr toobe nin odasını görünce aklıma bişi geldi.şimdi benim kızımın odasını yapacağım oda da önceden bir genç odası vardı bir de eşimin depo gibi kullandığı boş bi odamız vardı.ama iki odanın da tülü perdesi ve halısı vardı yani yeni de sayılırlar daha 2 sene oldu evleneli.şimdi bi diyorum kızımın odaısna makinada yıkanabilen küçücük bi apex halı alıyım bi de tülleri değiştireyim bi de diyorum ee o yepyeni şeyleri napcam hem boşuna masraf bi türlü karar veremedim siz ne dersiniz

valla canım bende halı falan almadım zaten çok masra<fımız olucak halım perdem falanda uydu kötü durmadıı öylee bütçemize göre odamızı yaptık değerlendirilcek şeyleri değerlendir bence extra masraf çıkartma

kızlar okuldan geldim hemen yatıp dinlencektim ama 1 saattir geçmişi okuyorum :84:
yaa sormayın kızlar biz arada yapıyoruz dr son aya kadar bi terslik çıkmazsa devam edbilirsiniz demişti
ben de bahane bulamıyorum ona da kıyamıyorum :69: hiç istemiyorum ama
şimdilerde göğüslerimi yasakladım :77: biraz sabretsin de erken gelmesin kızımız

doktor bizede bişi demedi ama içerden o pıtpıtladıkça ben bituhaf oluyorum zaten bide zor hareket ediyorum :49: ayy gülesimde geliyo tuhaf oluyo zaten.yasaklı yerlerde çok en iyisi kestik biz.zaten benim kocişte utanıyo çocuktan tuhaf bi adam :54:

bende zaten masrafları düşününce odayı şimdi yapmamaya karar verdim. oğluşum doğsun kendini toplasın artık dışarı attalara gidecek kıvama gelsin şöleee dolana dolana ordan burdan kopya çekerek bir oda yapıcam.zaten amcamız mobilyacı o yapıverecek.şimdi istemedim.gerçi sizden gördükçe hevesleniyorum ama sabredicem odasını ayıracağım zaman yapimmm

bazen diyorum eşime üzülüyorum senin için filan kızdırmak amaçlı oda zaten tüp bebek olmasada yapmazdık ki diyo utanırım diyo biri bizi gözetliyo modunda olurum diyo

Back
X