günaydın Şubat Ayının Güzel Anneleri
Bu hafta oğlumun odası geliyor
Dün duvar kağıdı almaya gittik
Kız çocuklarına göre neler neler var bayıldımm
erkek çocuklarına yine az seçenek vardı
Neyse hallettik onu.Lohusa geceliğimide aldım.Yarın resmini çeker eklerim
Kapı süsüne bi türlü karar veremiyorum.Hep aynı modeller.Okadar yer gezdim hiç değşik bişi bulamadım.
senacım hayırlı olsun canım duvar kağıtların nasıl çok merak ettim evet erkek bebeklere göre çeşitler çok az

günaydın hanımlar nasılsınız
biz dün alışverişimizi bitirdik çok şükür hiç bi eksiğimiz kalmadı gibi ama alışveriş dönüşü hastanelik oldum kaç gündür aşşağı doğru bi baskı ve acı hissi vardı cuma geceside sancılandım ama geçti dünde yine aşşağılara baskı ve ağrı olunca acile gittik serum takıldı idrar yolu enfksiyonu varmış serum ve içindeki ilaçlar rahatlattı ama erken doğum riski varmış oyüzden antibiyotik,bi toz ve magnezyum verdi haftaya tekrar kontrole çağırdı aman diiikkat edin iltihap çok önemli benim çocukluğumdan beri başımın belası bu illet o yüzden erken doğum riskim daha yüksekmiş
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benimde senin gibi dr yattıcaksın dedi inşallah miniklerimiz biraz daha sabrederde zamanı gelince doğarlar
canım çok güzel odanız iyi günlerde kullansın minikin
ben de yalnızım cnm,eşler bugün bizi terk etti...
bende bende eşim işe gitti

[URL=http://img197.imageshack.us/i/fotoraf0206x.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
benim aldığım pijama bu canım
gözdecim pijama takımın çok güzel çok beğendim güle güle giy canım
kızlaaarrrr nasılmıs bakalım guzel annecıkler ve mınık fındıkları.
kızlar sonunda bızde kuzucumun ihtiyaclarını dun aldık.. bebemın bı kusmuk mendılı bıle yok yok derken bır gunde cok sukur butun eksıklerını tamamladık hattaaa besıgımızı bıle aldık kuruldu :)
ben besık konusunda daha erken derken dun olesıne begenmek ıcın gıttıgımde esım ve arkadaslarım kandırdılar benı bı baktım kurulmus bıle..
Rabbım ınsallah butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasıp etsın hayırlısıyla cok guzel uslu kolay bı dogumla kavustursun Rabbım bızı.
İnsallah bugun toparlayıp paylasıcaz sızınle cıcıklerımızı teyzecıkler :78:
hayırlı olsun canım bebişin iyi günlerde kullansın hepsini artık zamanı geldi erken değil baksana bizim miniklerin işleri belli olmuyo yerlerini beğenmiyorlar galiba çıkmaya çok hevesliler