• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

]

bende ana dizi var ama almadım.dayımın kızında vardı.o verdi.

benim 1 tane tulumum var.bikaç tane alt üst pijama takımı var.valla çok yüklenme.arkadaş bissürü şey almıştı.bebeği bi doğdu 4 kilo maşallahhh hiçbirini giydiriemedi.bi kaç tane olsun bence zaten çabuk büyüyolar.insanın kendini tutması zor ama napacan

valla zaten 0-3 ay pek bişey almadım hastane çıkışlarıyla bitiriz 3 ayı aman aman kıyafet almadım zaten elzem ihtiyaçlar dışında ama zor tuttum kendimi eşim bile şaşırdı hiç kıyafetler bakmıyosun dedi bakarsam senin iin kötü olur diyorum :9:

Tamam maddi olanakları bende düşünüyorum onun içinde herşeyi araştırıyorum internette daha uygun bulursam ordan alıyım ama biz dün cumartesi konuştuk gidip alıp gelicektik ama ne oldu hava aldırdı bize kızımla geri geldik.
Zamanı geldiğinde almaz mı alır hemde söylediğin gibi en iyisi alır parasına bakmaz ama neden makul fiyatı varken vede zaman varken gidip uygun olanını almıyalım ki.
Karar verdim zaten bu hafta yavaştan tüm işimi hallediyorum artık.Ona birşey demiycem

en güzelini yaparsın ben bile çaktırmadan çaktırmadan aldım herşeyi..işte şekerdi gecelikti göğüz kremiydi falan onlar kaldı.ben bile bu halimle geziyorum araştırıyorum en ucuzunu buluyorum ona birtek gidip alması kalıyo.ona bile mıyır mıyır.sonrada işte seni çok takdir ediyorum napıyosun ne ediyosıun en güzelini en ucuzunu buluyosun diye gaz veriyooo...hep şu zamana kadar aman ona yüklenmeyeyim hissettirmeyeyim dedim ama yoookk artıkın.bi yerim ağrısın ofluyom pofluyom artık dört dönüyo dönsün tabii.biz taşıyalım biz çekelim bis strese girelim onlar bedavadan baba olsunlar yok öyle yağmaa..bak sinirlendim yine:27:

Geçen hafta cumartesi yaptırdık canım temiz çıktı idrarım ama bu sabahta sağlık ocağından aradılar idrarında şeker var yarın gel şeker yüklemesi yapalım diye nasıl ya dedim kadın gel sabah erkenden dedi.15 gün öncesiyle bu kadar oynamaz heralde tatlıyı şekeride kestim çünkü bu aralar.Hep birşey çıkıyor bakalım yarın gene ne çıkaracaklar

canım idrardaki şekerin yediğin şeyle alakalı olabilir bendede çıkmıştı kahvaltıda bisküvi yemiştim o etkilemiş kanda çıkmadı sonra yarın hafif bişeyler yiyip yaptır domate peyir tarzında ve meyve suyu içme bana öyle demişti doktor ozaman çıkmamıştı

en güzelini yaparsın ben bile çaktırmadan çaktırmadan aldım herşeyi..işte şekerdi gecelikti göğüz kremiydi falan onlar kaldı.ben bile bu halimle geziyorum araştırıyorum en ucuzunu buluyorum ona birtek gidip alması kalıyo.ona bile mıyır mıyır.sonrada işte seni çok takdir ediyorum napıyosun ne ediyosıun en güzelini en ucuzunu buluyosun diye gaz veriyooo...hep şu zamana kadar aman ona yüklenmeyeyim hissettirmeyeyim dedim ama yoookk artıkın.bi yerim ağrısın ofluyom pofluyom artık dört dönüyo dönsün tabii.biz taşıyalım biz çekelim bis strese girelim onlar bedavadan baba olsunlar yok öyle yağmaa..bak sinirlendim yine:27:

Bende aynı senin gibiyim canım.Oturduğum yerden halletmeye çalışıyorum ona sadece gidip almak kalıyor ama ona bile ufurdanıyor paşamız ne yapıcaz bilmiyorum.
Dün dedimki aşkım çok yoruldum azıcık taşısana sevil'i dedim aa ben taşıyamam taşıyıcı anne bulalım o taşısın dedi.Bak şimdi beni sinir etmek için neler neler yapıyor ama bende alıyorum şimdi netten beğendiğim herşeyi.Ay başında ödesin paşam kendimi çok kötü biri gördüm bugün :52:

Geçen hafta cumartesi yaptırdık canım temiz çıktı idrarım ama bu sabahta sağlık ocağından aradılar idrarında şeker var yarın gel şeker yüklemesi yapalım diye nasıl ya dedim kadın gel sabah erkenden dedi.15 gün öncesiyle bu kadar oynamaz heralde tatlıyı şekeride kestim çünkü bu aralar.Hep birşey çıkıyor bakalım yarın gene ne çıkaracaklar

canım idrardaki şekerin yediğin şeyle alakalı olabilir bendede çıkmıştı kahvaltıda bisküvi yemiştim o etkilemiş kanda çıkmadı sonra yarın hafif bişeyler yiyip yaptır domate peyir tarzında ve meyve suyu içme bana öyle demişti doktor ozaman çıkmamıştı

hmm ben o sabah ballı süt içip gitmiştim canım etkisi olur mu acaba.Yarına kadar birşey yiyip içme dedi yani tatlılı olarak kanıma ve idrarıma yeniden bakacaklarmış ama sabah aç gel dedi bana birşey yeme dedi.Senin dediiğin gibi yapıyım o zaman

ayy nihayet zaman geldii.doktordan yarın saat 10 için randevu aldık.valla tammm 1 ayy oldu pöffff.artık 15 güne düşermiyiz acaba.çok özledim nasıl merak ediyorum nasıl oldu diye.ayy bide korku var acaba normalmi herşey bir anormallik varmıki falan diye karma karışık bişi oldum yanii

oo görüş günün gelmiş ne heyecan vardır merak etme annesi oğluşun çok iyidir ben cumartesi o sancıyla doktora banada gösterin diye cebelleştim dur diyo bakim iyimi göstercem az sabret sonunda azıcık ucundan gösterdi neyse ilaçlarım perşembe biticek cuma yine görücem oğlumu bu dsefer kendi doktoruma gidicem o gösterir bana

valla benimde ütüm var hani şu taaaaa 1 haftadır yapamadığım ütüü hayırlısıyla bi başlasammm.

sonra bi süpüreyim diyorum akşama arkadaşlar oturmaya gelecek.sonra birde bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başlayayım.mesela battaniyeleri yıkayayım bugün diyorumm..

akşama yemek yapma derdide yok kayınvalidem çağırdı balık yapacakmış sölemesi ayıp.fırsat bu fırsat aslında.ahh bi başlasammm

Bende aynı senin gibiyim canım.Oturduğum yerden halletmeye çalışıyorum ona sadece gidip almak kalıyor ama ona bile ufurdanıyor paşamız ne yapıcaz bilmiyorum.
Dün dedimki aşkım çok yoruldum azıcık taşısana sevil'i dedim aa ben taşıyamam taşıyıcı anne bulalım o taşısın dedi.Bak şimdi beni sinir etmek için neler neler yapıyor ama bende alıyorum şimdi netten beğendiğim herşeyi.Ay başında ödesin paşam kendimi çok kötü biri gördüm bugün :52:

hmm ben o sabah ballı süt içip gitmiştim canım etkisi olur mu acaba.Yarına kadar birşey yiyip içme dedi yani tatlılı olarak kanıma ve idrarıma yeniden bakacaklarmış ama sabah aç gel dedi bana birşey yeme dedi.Senin dediiğin gibi yapıyım o zaman

kanada bakıcaklarsa ondan aç gel demişlerdir ben tekrar idrar yaptırmıştım ondan hafif kahvaltı yap demişti ballı sütün etkisi çoktur emin ol ben 5 tanecik bisküviyle yüksek çıktı

canım bizimde elektrik kesildi...Allahtan eşim yanımdaydı..yoksa direk yatağa yatar uyumaya çalışırdım...hamile olunca karanlıktan da korkmaya başladım:)))
canım ben elektrik gelene kadar hayatta uyuyamazdım....ben evelden ezelden korkarım karanlıktan....
Günaydın güzel anneler miniş bebişlerrrr
Hepinize güzel bir hafta diliyoruz kızımla:16:

gunaydın kızlar guzel ve de saglıklı bır hafta olsun ıns..:3:

günaydın kızlar
ben bu sabah erkenciyim :) bi güzel kalktım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık diyeti salmıştım bikaç gündür.hazır kilo almamış hatta vermişken devam edeyim dedim hiç olmazsa bu ayı bööle bitirisem süper olur.
hepinize tünaydın arkadaşlar inş hepimizi için güzel bir hafta olur...gözdecim maşallahh bende bu seferki kontrolü heyecanla bekliyorum umarım yine fırça yemem...
Günaydın kızlar nasılsınız bende moral sıfır,dün eşimle sözde gidip kızımın şifonyerini alacaktık ama almadık gitmedik mi gittik ama beyenmedi kendisi,istediğim tarzda şifonyeride yaptırmadı kaldık mı öylece ortada eşime küstüm konuşmuyorum şimdi onunla,bana bunlar sorun değil hallederiz diyor ama hiç birşeyi yaptığımız yetiştirdiğimiz yok.Sonrada sen çantanı ne zaman hazırlayacaksın diyor,daha kendime hiçbirşey bile almadım ama beyimin yaptığına bakın siz.Cumartesi sadece deterjanlarını aldım kızımın pazarda elektrik kesikti yapamadım cumartesi kendi çamaşırlarımızı yıkadım çünkü.Bu hafta bir akşam gidip herşeyimi kendim alıp gelicem eşimden hayır çıkmayacak bana anlaşıldı
canım hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ...erkekler fıtratları yönüyle biraz daha rahat oluyorlar sanırımm....ama yapcak bişi yok ben sıkıştırıyorum sürekli çünkü yalnız başıma yapamamm....saolsun anlatınca ikna oluyo benim kocacım...
kızlarr dalin granülle şimdi atıcam bebeğin çamaşırlarını inş kalıntı bırakmazz...bu arada annemde ocak 19 da geliyoo...dedim bana ordan dalin sıvı deterjan al gelirken oda tamam dedii...şimdilik yıkayımdaaa bidaaakine sıvıyla yıkarım artıkk
bende dalin granülle aldım canım annem ilk yıkmalarını sabun tozuyla yap dedi....henüz yıkamadım ama...
ne güzel canım benim annem de ocak sonu gibi gelcek erken bi durum çıkmazsa korkuyom zaten ya annem gelmeden kızım çıkagelirse diye :45:
canım benim annemde 15 tatilin başlamasını beklio tatil başlar başlamaz gelicek ama bende çok korkuyorum ya erken gelirse miniş diye...gerçi o zamanda kayınvalidem gelir ama annem gibi olmazz...
günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydınnn:-))))))
tünaydınnn kızlarr:8:bizim keyifler yerinde çok şükür siz nasılsınız....
www.nikahmalzemeleri.com
kızlar bu biberonları daha önce en ucuz 70kr bulmuştum.hatta içine şeker atınca 3 tl falan istiyolar bu sitede 10 tanesi 5 tl hatta aradım az önce 200 adet almayı düşünüyorum dedim tanesini 45 kra bıraktı bana çok uygun geldi.kendim başka bişi yapmaya kalksam zaten en ucuz 50 kr ben sonunda kararımı verdim sanırım :)
bide eşim buna da lamı cimi ediyo ben burda internetten en ucuz hangisini bulurum diye araştırıyorum o bana kızıyo :(
bende bi tane beğendim 1500 dediler tanesine hazır yapılmış 100 tane yaptırıcam....geçen gün netten malzemelere baktık eşimlee ooo dedi bunu alıcan içine şeker yada lavanta alıcan yk tülüydü şuyuydu buyuydu hemen hemen aynı olcak hiç uğraşma sipariş verelim hazır alalım dedi bende iyi dedim napimm:66:
selam güzel anneler ve bebişleri:71:

cumartesi doktora gittik oglum 1700 kg olmuş bebebğim benimm yaa :16:agzını burnunu dudaklarını herşeyini gördümm çok mutlu oldumm yaa:16:

bizde dün kıyafetlerimizi yıkadık bu akşamda ütüleyip yerleştiriirz inşallah ben üşenmezsem :D :55:

çantamızda hazır sayılır hasta bezleri felan kaldı onlafrıda bu hafta hellededriz artık doguma kadar bekler dururum bebegim gelse diyee :D

herkese iyi haftalafr ve tabiki yine geldik işeeee :68:
maşallah oğluşuna kocaman olmuşşş...işlerinizide baya kolaylamışsınız bizde daha yıkama olayına girmedik:27:
günaydın bayanlar

günaydın canlarım

tünaydınnnlarr nasılsınız kızlar...
kızlar sizler bebişlere kaçtane tulum aldınız ben alışverişte almayı unuttumda şimdi buralardan alıcam ama çok almıyım diyorum
canım benim iki tane kadife tulumum var inş yeter....
Herkese selam... Okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum. Ama iyi ki varsınız :)) Dün bütün gün hatta cmt dahil hep alışveirş peşindeydik. Oğlumun odasına duvar kağıdı, lambaları, biberon, yan yatırma yastığı, penye battaniye vs. vs. Al al sonu yok gibi sanki :)) Allah sağlık versin hep alalım inşallah. Bende 30'Lu fatlara geldiğimize inanamıyorum aslında. Çok heyecanlı kızlar tüm kalbimle hepimize sağlıklı hayırlı doğumlu sağlıklı evlatlar nasip etsin allah dilerim hepimizin yüzü gülsün. Her ne kadar heyecanımı frenlemeye çalışsamda elimde değil aklım hep bebişimde onun eşyaları onun doğumu izin tarihim kilosu şu bu yani hep o ve onunla ilgili şeyler inanın başka birşeye konsantre olamıyorum. Sanırım hepimiz aynıyızdır :))

inş minik oğlun cicilerini güzel günlerde kullansın....canım sanırım hepimiz aynı durumdayız ....sürekli bebişlerle meşgulüz ....inş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve bizede hayırlı,kolay doğumlar nasip etsin inşş

Saol'un kızlar ama neden böyle yapıyor anlamıyorum çocuğun eşyalarını yıkıycam kendim hastanede giymek için birşeyim yok diyorum dert ettiğin şeye bak ben gider alır gelirim diyor.Yıkamasanda olur herşeyi varya diyor bana ne kadar rahat artık anlamıyorum onuda.Onun tarafı gerek yok dedi ya tozlu tozlu yenidoğan'a nasıl giydirilecek o şeyler bilmiyorum.
Bu hafta akşamları çıkıp alıcam kendime yavaştan yavaştan herşeyimi.Onsuz yapıcam yoksa çocuk doğacak ama benim hiçbirşeyim hazır olmayacak.

Kalıntı bıracağını sanmıyorum canım bnim ablamda ilk başlarda granülle yıkamıştı.Gerçi bulamasaydım bende öyle alıcaktım ama özdilekte aldım pahalı mahalı.
Eğer kalırsa bir kere durulama daha yaptırırsın hiç birşey kalmaz.Annende geliyormuş gözünaydın

canım erkekler herşeyi ağırdan alır,birtek seninki değilki hepsi aynı,dediğindede çok haklısın tozlu tozlu giydirilmez yeni doğana,kendimden örnek vereyim,2 akşam önce bebeğe aldığım hastane çıkışı tulum vs onları tek tek bi incelim dedim,biraz kurcaladım,yüzüm dudağım pis pis kaşınmaya başladı,yıkadım yine durmadı kaşıntı,şimdi dudağımda kocaman iğrenç bir uçuk var,üst dudağım şişş,mikroptan uçukladı,en kısa zamanda deterjanı alıp dezenfekte edicem giyisileri

kızlar başlamak bitirmenin yarısıdır derler :27: ben gidim bi yatağğımı neyim toplayayım ortalığı toplayayım yavaş yavaş arada yine gelirim hadi görüşürüz

ayy nihayet zaman geldii.doktordan yarın saat 10 için randevu aldık.valla tammm 1 ayy oldu pöffff.artık 15 güne düşermiyiz acaba.çok özledim nasıl merak ediyorum nasıl oldu diye.ayy bide korku var acaba normalmi herşey bir anormallik varmıki falan diye karma karışık bişi oldum yanii
hadi gözün aydın canımm oğluşunu görceksin...içini ferah tut hepimiz doktor öncesi yaşıyoruzzz stress
valla benimde ütüm var hani şu taaaaa 1 haftadır yapamadığım ütüü hayırlısıyla bi başlasammm.

sonra bi süpüreyim diyorum akşama arkadaşlar oturmaya gelecek.sonra birde bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başlayayım.mesela battaniyeleri yıkayayım bugün diyorumm..

akşama yemek yapma derdide yok kayınvalidem çağırdı balık yapacakmış sölemesi ayıp.fırsat bu fırsat aslında.ahh bi başlasammm
bende akşam yaptım ütümü....ne güzel ya hazrı yemek çok iyi oluyordur eminim...

yorum yapmaktan anca yazmaya vakit buldum....
bizde bugün öğleden sonra inş kzımızın sepetinin siparişini vericez......
ya arkadaşlar ben 1 tane 10lü hastane çıkışı 2 tanede 5li aldım....bunları hastane çantasına koymayı düşüyorum hastanede hepsi kullanılırsa eve gelince temiz kıyafet olmıcak yanı kıyafet varda onlar sanki biraz büyük olur ilk zaman için bir tane daha 5li alsam mı acaba ?

ya bende topu topu 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 takım alt üst pijama 2 adette tulum aldım,ama sanki azmış gibi yaa,kirlendiğinde nasıl yıkayıp yetiştiricem 2 parça şeyi,bu hafta 2,3 parça bişey daha alıcam sanırım

selam kızlar... Bebek şekerlerinde konuşmuşsunuz... Aynı siteden bende Ankaraya sipariş vermiştim ve o biberonlardan 80 tane aldım.Fakat ben içi boş aldım... Dışı zaten gayet süslü geliyor içine sadece şeker yada lavanta koymak yeterli. Resimde gördüğünüz o fiyongun ortasında minik kristal bir emzik yapışık oluyor.Gayet tatlı bir görüntüsü var. Bende bugün yada yarın malzemeleri alabilirsem onları koyacağım kutuyu hazırlayacağım.
Allah tüm bu hazırladıklarımızı ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Artık geriye çok az bir alışverişim kaldı.
Kendime gecelik ve pijama , göğüs pedi falan alacağım... Listelere bakıyorum bebek için alacak bişeyim kalmadı artık.

kızlarrr güzel anneler tatlı bebişler
hepinize tunaydın iyi haftalar olsun

vallahi benimde eksiklerim var halen bu hafta tamamlıycam
çağlayancım dert etme kocalar maalesef böyle ler boşver kendin halletmeye bak
gerçi benimki cok aceleci herseyi alalım şeklinde ama beni üzdüğü farklı konu var hatta bizde küsüz konusmuyoruz
detaya girip kimseyi rahatsız etmek istemiyorum
tek üzüldüğüm çok merhametsiz ve acımasız hatta benciller
doğuma şurda sayılı gün kalmış şu kadını üzmiyeyim demiyorrrr
Allah ıslah etsin diyorum başka ne denirki

kızlarrr güzel anneler tatlı bebişler
hepinize tunaydın iyi haftalar olsun

vallahi benimde eksiklerim var halen bu hafta tamamlıycam
çağlayancım dert etme kocalar maalesef böyle ler boşver kendin halletmeye bak
gerçi benimki cok aceleci herseyi alalım şeklinde ama beni üzdüğü farklı konu var hatta bizde küsüz konusmuyoruz
detaya girip kimseyi rahatsız etmek istemiyorum
tek üzüldüğüm çok merhametsiz ve acımasız hatta benciller
doğuma şurda sayılı gün kalmış şu kadını üzmiyeyim demiyorrrr
Allah ıslah etsin diyorum başka ne denirki

Hoşgeldin canım.Eğer çok özel değilse paylaşmak istersen anlat hepimiz dinleriz seni ben buraya derdimi neşemi anlatınca kendimi acayip rahatlamış hissediyorum.Çünkü beni bir tek sizler anlıyorsunuz.Bazen ona kendimi derdimi hiç anlatamıyorum bazen çok iyi allah razı olsun bak herşeyimi yapıyor yardım ediyor ama bazen böylede döndümüde dönüyor işte

Back
X