• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

maşşallah ya ne güzel denk gelmişş...teyzenizde geliyormuşş gözünüz aydın....

yaa çok uygunmuş fatmacım fiyatları ya....yarın bakıcaz bizde ulustan pahalı gelirse bende netten sipariş edeyim bari....

gerçekten bu site çok ucuz
ben 1 tane kapı süsü
2 tane lohusa tacı
30 tane mevlüt için karton külah
1 tane kaz tüyü şeker sepeti
ve
1 tane wee biberon temizleme siparişi vereceğim yarına toplamda 35.5 tutuyor
dışarda bugün 1 tane kapı süsüne 35 dediler banaçok iyi çok:53:

ben 1 tane kapı süsü
2 tane lohusa tacı
ve

kapı süsü ne kadarmış canım....linkini yazarmısın bakayım bende bide biz eşimle puset sepete vurulduk....:9:

slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde :([/QUOT
busecim çok geçmiş olsun,allah yardımcın olsun,dualarımız seninle...

ben 1 tane kapı süsü
2 tane lohusa tacı
ve

hangisi fatmacım

canım bunun aynısından sipariş verdim telefonda 10 tl
$-1186872352.webp

kızlar hepinize hayırlı akşamlarrr
busem cnm dualarım seninlee inşallah bebeğin sağlıkla biraz daha daynır tatlım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah allah yar ve yardımcın olsunnn

fatmaaa canım bu adrese baktımda bnmde çok hoşuma giden şeyler var ama fiyat için tel açtım cevap yok kapandı sanırım nasıl öğreniyoruz bilgileri cnmm

iyi akşamlar..bende ogluşumun kıyafetlerini yaıkayım diyorum artık.omo baby alacagım.yumuşatıcı koymaya gerek varmı ki

gözünaydın gözdecim ayy hemde çok ucuza gelmiş
güle güle kullanın:nazar:

Ooohhh hayırlı olsun canım :) güle güle kullanın.

maşşallah ya ne güzel denk gelmişş...teyzenizde geliyormuşş gözünüz aydın....

yaa çok uygunmuş fatmacım fiyatları ya....yarın bakıcaz bizde ulustan pahalı gelirse bende netten sipariş edeyim bari....

sağol canım ya bi trlü beceremedim şimdi oldu sayende

süper fikir ya bunu kararlaştıralım

sağol canım,inşallah

süper ya hadi gözün aydın

ben 1 tane kapı süsü
2 tane lohusa tacı
ve

gerçekten kızlar bu siteyi bulduğumuz iyi oldu.

canım bunun aynısından sipariş verdim telefonda 10 tl
Eki Görüntüle 112522

yaa onun beyazından kalmamış bende kardeşime sordurdum 2 güne gelir dediler.bende başka zaman alırsın dedim artık

fatmaaa canım bu adrese baktımda bnmde çok hoşuma giden şeyler var ama fiyat için tel açtım cevap yok kapandı sanırım nasıl öğreniyoruz bilgileri cnmm

canım üye olunca görbiliyosun fiyatları

iyi aksamlar kizlar.. bugun kizima yeni ciciler aldim çok tatlilarr:69:

ayyyyy...Allah razı olsunkıslarrr...şu siteyi ezberledim sabahtan beri ..kızkardeşimin fikrini de alayım sanırım ben de oradan alacağım herşeyi

gözdeee cn hani sen biberonlu şeker eklemiştin ya ben onu bulamıyourm siteden :(ondan almayı düşünüyorum bende çok uygun geldi fiyatı snein sölediğin gibiyse eğer cnmm bakiim dedim

gözdeee cn hani sen biberonlu şeker eklemiştin ya ben onu bulamıyourm siteden :(ondan almayı düşünüyorum bende çok uygun geldi fiyatı snein sölediğin gibiyse eğer cnmm bakiim dedim

bende onu aradım bulamadım şekersiz hali varda sekerli halini göremedim:(

evet canım sanırım kapanıyor akşamları çünkü bayan ben sizi yarın ararım artık dedi

gerçekten kızlar bu siteyi bulduğumuz iyi oldu.

yaa onun beyazından kalmamış bende kardeşime sordurdum 2 güne gelir dediler.bende başka zaman alırsın dedim artık

evet canım onun beyazından kalmamış ama ben illa beyaz istiyorum acelem yok daha 2 ayım var dedim bayanda 3-4 günde yenisi gelir zaten dedi
beyazlısı daha hoş bence:34:

ay evet bu siteyi bize ilk kim önerdiyse Alah razı olsun valla en az %50 kardayız:64:

Back
X