• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ayy benimde annem saolsun bi onlar nasıl heycanlılar gerçi odamızıda diğer taraf aldı ama düüğnden yaptıklarından dolayı çok hınçlıydım mecbur bıraktım aslında.eşimede dedim almazlarsa artık bu son nokta olur bi daha ne beni görürler ne torunlarını ne de eve gelirler sen gider görürsün ööle olunca eşimde sööledi sanırım.düğünde herşeyi aldılar senetleri bizim üstümüze yıktılar da çok sinirliyim o yüzden ayy daha neler neler aman boşver...

inş canım kızlar bize arkadaşlık etcek.ya aslında bakma benim burda acaip çevrem oldu şaka maka ama bu yarammaz kızdan dolayı hem ben korkar oldum dışarı çıkmaya hemde eşim izin vermiyo :(

ayy bu senenin minikleri pek bi aceleci yaa sabretsinler az daha

canım aynen düğün zamanından bende çok hınçlıyım gerçi sonra yaptıkları dahada kötü ama artık takmamayı öğrendim önceden susar konuşmazdım şimdi herşeylerine vericek bi cevabımın olduğunu onlarda çok iyi biliyor:22:

ayy benimde annem saolsun bi onlar nasıl heycanlılar gerçi odamızıda diğer taraf aldı ama düüğnden yaptıklarından dolayı çok hınçlıydım mecbur bıraktım aslında.eşimede dedim almazlarsa artık bu son nokta olur bi daha ne beni görürler ne torunlarını ne de eve gelirler sen gider görürsün ööle olunca eşimde sööledi sanırım.düğünde herşeyi aldılar senetleri bizim üstümüze yıktılar da çok sinirliyim o yüzden ayy daha neler neler aman boşver...

inş canım kızlar bize arkadaşlık etcek.ya aslında bakma benim burda acaip çevrem oldu şaka maka ama bu yarammaz kızdan dolayı hem ben korkar oldum dışarı çıkmaya hemde eşim izin vermiyo :(

ayy bu senenin minikleri pek bi aceleci yaa sabretsinler az daha

canım aynen düğün zamanından bende çok hınçlıyım gerçi sonra yaptıkları dahada kötü ama artık takmamayı öğrendim önceden susar konuşmazdım şimdi herşeylerine vericek bi cevabımın olduğunu onlarda çok iyi biliyor:22:

yasmin kamuu canım aldınmı bakım ürünlerini merak ettim görüşemedik senle:)

canım evet görüşemedik.. bübchen aldım ben.. şampuanıı, yağı, pişik önleyici kremi.. bide çanta aldım.. ayrı olarak.. içinde alt açması ve kirli bez torbası var.. 5' li seti geri verdim.. onun yerine bunları aldım.. zaten gittiğim yerde niveanın sırt çantalısı vardı.. bide mavili ya o :9: ee benim kızım olacak.. ııı dedim olmasss :9: şimdi 5'li seti geri verince kangurumda gitti.. anakucağıda gitti... port bebe de gitti :9: neyse artık çantam kırmızı lacivert onunla takım olarak tek tek alırım :9: ne emmeye ne gömmeye yani ben :62: :66:

ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki

:60: aynı kaderi paylaşıyoruz... annem yanımda çok şükür de emekli garibanım.. ufak tefek kıyafet çorap vss.. bütçesine göre almaya çalışıyor...3 görümce, kayınvalide, kayınpederin daha bir iğneleri yok kuzuma...aaammaaannnn allaha yakın bana uzak olsunlarda bişi istemiyorum ben.. zararları olmasında faydada istemiyorum :9:

canlarım ben kaçtım grşz yine öpüyoruz hepinizii

güle güle cnm

evet gerçekten sabırsızlar azcık sabredemiyorlar ama atlattık çok şükür canım ya birazcıkta yaramazlar kıpır kıpır

bende 34ü doldurmayı bekliyorum 4 gözle gerçi ilk zamanlara göre yine içim daha rahat ama yinede bi doldursa 34 ü inş

kızlar bu arada siz günde kaç bardak süt içiyosunuz dr bana 4 bardak iç dedi bu aydan sonra ben 2 içiyodum şimdi bazen 4 içiyorum ama hergün de olmuyo yani

canım evet görüşemedik.. bübchen aldım ben.. şampuanıı, yağı, pişik önleyici kremi.. bide çanta aldım.. ayrı olarak.. içinde alt açması ve kirli bez torbası var.. 5' li seti geri verdim.. onun yerine bunları aldım.. zaten gittiğim yerde niveanın sırt çantalısı vardı.. bide mavili ya o :9: ee benim kızım olacak.. ııı dedim olmasss :9: şimdi 5'li seti geri verince kangurumda gitti.. anakucağıda gitti... port bebe de gitti :9: neyse artık çantam kırmızı lacivert onunla takım olarak tek tek alırım :9: ne emmeye ne gömmeye yani ben :62: :66:

:60: aynı kaderi paylaşıyoruz... annem yanımda çok şükür de emekli garibanım.. ufak tefek kıyafet çorap vss.. bütçesine göre almaya çalışıyor...3 görümce, kayınvalide, kayınpederin daha bir iğneleri yok kuzuma...aaammaaannnn allaha yakın bana uzak olsunlarda bişi istemiyorum ben.. zararları olmasında faydada istemiyorum :9:

aynen bana uzak allaha yakın olsunlar :1:

kızlar selam,evimizi toparlayıp akşam yemeğini yapıp geldik kızımla,miniğimi bir hırçkırık tuttuuuuuu,dakikalardır hıçkırıyo,çoook komikk:) yaramaz yüzdüğü suyunun tadına bakmak istedi heralde:)))

kızlar bende kaçıyım artık gidip yemeğimi yapayım bari
öptm hepinzi ve minişleriniz

kızlar selam,evimizi toparlayıp akşam yemeğini yapıp geldik kızımla,miniğimi bir hırçkırık tuttuuuuuu,dakikalardır hıçkırıyo,çoook komikk:) yaramaz yüzdüğü suyunun tadına bakmak istedi heralde:)))

hoşgeldin canımm maşallah prensese hıçkırıkmı tutmuşş onu gerçekten hem çok komik hem çok ilginç bişey onu hissetmek

süt demeyin kızlar maalesef ben hiç içemiyorum dr hergün bol bol iç dedi ama yok içemiyorum pööffff üzülüyorum da bu duruma :58::58:

kızlar şimdi prematüre annelerini okudum 28.haftada bile doğan var ve Rabbim ömür verdikten sonra yaşıyolar maşallah Allah hepsinin yardımcısı olsun bebişlerimizede sağlık versin sağlıkla doğsunlar inşalalh sizde de varmı bu endişe bilmiyorum ama bana hep erken doğum olcakmış gibi geliyo kendim için hayırlı sağlıklı kucaklayyalımhepimiz inş

Nurrr okuma şunları zaten pimpirikliyim,erken doğum falanda yapmican bak görürsün Allahın izniyle önce ben doğurucam benden 1 buçuk hafta sonrada sen doğurucan :64:

gözdeati canım bende nikah malzemeleri comdan sipariş vericem. 50 tane büyük boy kelebek şeklinde şeker yapmak istiyorum. Bunun için hangi malzemelerden ne kadar almam lazım. yardımcı olurmusun.

öfff şu doğum nasıl birşey se kafama çok takılıyor ya böyle korka korka napcaksam Allah yardımcımız olsun:53::53:

hoşgeldin canımm maşallah prensese hıçkırıkmı tutmuşş onu gerçekten hem çok komik hem çok ilginç bişey onu hissetmek

evet halen devam ediyo hıçkırmaya:) ayaklarınıda göğsümün dibine sokmuş eğilemiyorum batıyo,daha ne kadar diplere girecekse,annem diyoki ayağını ağzından çıkaracak yakında

öfff şu doğum nasıl birşey se kafama çok takılıyor ya böyle korka korka napcaksam Allah yardımcımız olsun:53::53:

hiç takma kafana boşuna bi şekilde çıkacak girdiği gibi kalmıyo malesef kaçış yok maviiii çatır çatır doğuracan:)

bu arada bende hiç süt içmiyorum hatta hamilelik boyunca hiç içmedim çünkü nefret ediyorum onun yerine yoğurt ve peynir tüketmeye çalışıyorum

evet halen devam ediyo hıçkırmaya:) ayaklarınıda göğsümün dibine sokmuş eğilemiyorum batıyo,daha ne kadar diplere girecekse,annem diyoki ayağını ağzından çıkaracak yakında

benim yaramaz da öyle yapıyor midem e baskı yapıyorki bazen sıçrıyorum bile egilmek zor oluyorr:86:

merhaba kızlar
yine geçmiş birikmiş birsürü anca bitti
cevapları yazdım şimdi dışarı çıkıyoruz baza alacagız bizim yatak kırıldıda:1:
yanlış anlamayın canım
arkasını süpürmek için çekerken tahta kısmı ayrılıverdi
zaten artık değiştirme zamanı gelmişti
11 yıllık yatağımız yani
mondide süper indirim varmış önce oraya bakacağız
şimdilik öptümmmm

selam kızlar :71:
biliyorum bu topikle alakasız ama ilk ürünüm çok sevindim bitince paylaşmak istedim :69: kızıma yaptığım kapı süsü :nazar: nakış yazısı hariç herşeyi benim eserim :32: nasıl olmuş :)
bu arada lal bana cesaret verdi bu konuda. çoook tşkler cnm :71:

harika olmuş çoooook beğendim
bence seri üretime geçip satış yapmalısın hemen alırız:1:

çok tşkler canım :70:

5gün önce arkadaşım doğum yaptı.epidural anesteziyle sezeryan oldu ve 1 gece kaldı hastanede.2gecelik kullandı sadece.pijama takımının çok kullanışsız oldugunu söyledi.ki zaten ilk gün ayağa kalkana kadar sonda takılı oluyoya altına hiçbişey giymemiş.yatak koruyucu koymuş sadece.sonrasında da geceliğin çok kullanışlı olduğunu söyledi.sabahlığı bırak da gecelikleri uzun kollu bile değildi.kısa kollu gecelikleydi hastanede.çünkü gerçekten çok sıcak oluyo hastaneler.bana arkadaşımın tavsiyesi bu.emzirme sutyeni en az 3 tane olsun ama diyo bide :)

bencede kesinlikle gecelik olmalı ilk gece bende kilot bile giyemedim sadece hasta bezi ve yatk koruyucu vardı 2. günde wc ye falan çıkma pijamayla çok zor olur onun için 2 gecelik yeter
emzirme sütyenide bence 1 tane yeterli zaten evde sıyırıp emzirebilirsin sütyeni misafri gelince veya sen gidince kullanırsın okadar fazla masrafa gerek yok bence

:)

Bana da emzirme sütyeni için gereksiz dediler. 1 tane olsun yeter dediler.Evde zaten yukarı sıyırıp emzirirsin rahat rahat dediler.
Sanırım herkesin bulunacağı ortama göre değişiyor gereksinimler...

aynen katılıyorum
Bu konuda herkes farklı rahatlığa sahip... Şimdi eğer ev ve hastane çok kalabalık olacaksa emzirme sütyeni kullanarak rahat edilebilir. Kalabalık ortamda lohusa geceliği yada pijaması ve emzirme sütyeni kullanarak rahatlıkla emzirme yapılabilir.Fakat bence gereksiz.Çünkü hastanede olsun evde olsun emzirme sırasında yanında bulunmaması gereken kişiler zaten dışarı çıkarlar ve geceliğin önünü açıp sütyeni yukarı sıyırıp gayet rahat emzirilebilir.Kaldı ki annelerimiz emzirme sütyeni mi kullanmışlar :)
Bunca masrafın içinde bence sadece ekstra masraf kapısı gibi geliyor.Hatta geceliği bile 2 den fazla almamak lazım... Çünkü sonrasında o gecelikler kullanılmayacak. (bir sonraki doğuma kadar)

kızlar gözünüzü korkutmayyayım diyorum ama yazmadanda edemiyorum
siz o halde sütyen falanmı giymeyi düşünüyorsunuz
hastaneden çıkana kadar üzerinizde sadece gecelik olacak birde giyebilirseniz kilot yani
sütyeni taa çıkarken takarsınız ancak:59:

ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki

bende dün anneme takıldım masus
bu 6. torun ya ondan kimse ilgilenmiyor diye
annemde olurmu kızım ben yelek falan örüyorum diyor:1:

kızlar bu arada siz günde kaç bardak süt içiyosunuz dr bana 4 bardak iç dedi bu aydan sonra ben 2 içiyodum şimdi bazen 4 içiyorum ama hergün de olmuyo yani

ben sadece günde 200 ml olan küçük sütlerden 1 tane içiyorum yatarken oda

kızlar benım belımde agrı var:(

canım biraz uzanıp dinlen adet sancısı yazmışsın sonra bel ağrısı gibi
çoğalırsa dr una sor

Son düzenleme:
Back
X