2011 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yaa çok birikmişşş
bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuş :nazar:neyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse

maşallah nurberracım:nazar::nazar:, tosuncuk geliyor galiba

valla nurcum kaç kez dedim ben sana..artıkın iyicenede kış geldi çıkmakta zor olur artık.bi kahve içelim diye dışarda biyerde.neyse kısmet belkim bahara bebişlerimizle parkta görüşürüz

canım bnde çok istedim ama bi türlü denk gelmedi hatta eşimde kaç kere dedi arkadaşınla buluşup tanışsanız ne güzel olur diye ama olmadı belkim dediğin gibi olur artıkk nasipp:8:

Bağkur'dan faydalanmayacağım canım doğumda.Hastaneye ve doktoruma para vereceğim.Çünkü doktorum oraya dışarıdan gelip doğum yaptıracak. Anlaşmalı fiyat yaklaşık 2200 falan olacak... doğum(epidural)+refakatçi ücreti+oda ücreti+bebeğin ilk muayeneleri pakete dahil

Ben şu anda çalışmıyor gözüküyorum ve eşimin üstünden bakılıyorum bu durumda geçerli olan bişey. Ama hem kendi hem eşi çalışanlarda nasıl durum bilmiyorum... Alo 170 hattından durumunuzu anlatıp detaylı bilgi alabiliyorsunuz.

Valla ben tutku'nun 5 numara kalın kenarlı kilotlarından aldım.Şimdi de onlardan kullanıyorum zaten... beli yüksek,kalitesi güzel... tanesi 2 tl 'den 5 tane aldım hastane çantam için.
Emzirme sütyenine gelince aslında ihtiyacım olacağını pek sanmıyorum ama olur ya gerek duyarım falan 1 tane olsun çantada dedim ve o nedenle aldım.
Valla çamaşırcılarda aldığınız şeyin ismi "lohusa" yada "hamile" kelimesini içerdiği anda fiyat tavan yapıyor. Al işte gayette emzirmeye müsait bir gecelik 15 TL iken adı "lohusa geceliği " olduğu anda fiyat direkt 40TL üstüne çıkıyor.Heleki sabahlıkta istersen 100TL 'yi geçen bile var. O nedenle tek kullanımlık kilot falan diye sorma bence. tanesini 5 TL'den falan verirler kesin :))
Büyük ölçülerde kenarı kalın kilot al.Hastaneden sonra atarsın çok kirlenirse.

doğru söylüyorsun valla hamile yada lohusa diyince fırlıyo fiyatlar ama benim dediğim şunlar

www.kangurum.com.tr: E-BEBEK , VIB Tek Kullanımlık Hijyenik İç Çamaşırı (Hamilele

mothercare de varmış sanırım.ben daha önce hiç görmedim.ama hep öneriyorlar

eşim bilgisayarı formatlayacak birazdan
olurda yapamazsa
hemen giremezsem merak etmeyin
öptüm sizleri
beni özleyin emi:76:

Son düzenleme:
eşim bilgisayarı formatlayacak birazdan
olurda yapamazsa
hemen giremezsem merak etmeyin
öptüm sizleri
beni özleyin emi:76:

kolay gelsin canımm...çok bekletme sen yinede

hoşbulduk sedacım...nasılsın ?yemek nasıldı?

güzeldi valla bugün kaçamak yaptım ne yalan söliimm.pizza yedim uzun bir aradan sonra:26: gerçi ağır geldi ama olsunnn napiimm pişman değilim bidaha olsa yine yaparım:37:

bu arada hediyelerimizide aldıkk eşimlee.seçemedik epey bii herşeye elimiz gitti.çok zevkliydi severek ve beğenerek aldık.inşallah arkadaşta beğenirr.

melocum cnm kabizligimi sormussun.. çok sukur geçti.. nasil geçti anlatayim
kullandigim elevit yapiyormustu biraktim simdi iyiyim:34:
ayy kizlar ben kizimi özledimm onu çok merak ediyorum yengemde dogurmuyor sinir oluyorum kadini zorla dogurtcam bu gidisle:60:

aaa.bu arada az önce tokluk şekerim 102 çıktı umarım hep böyle deavm eder ...dikkat ediyorum ama:15:

hoşşgeldin meleocum maşallah ya sen baya dikkat ediyorsun anlaşılan ben bikaç gün dikkat ediyorum sonra sıkılıyorumm falan öle düşe kalka idare ediyoruzz

melocum cnm kabizligimi sormussun.. çok sukur geçti.. nasil geçti anlatayim
kullandigim elevit yapiyormustu biraktim simdi iyiyim:34:
ayy kizlar ben kizimi özledimm onu çok merak ediyorum yengemde dogurmuyor sinir oluyorum kadini zorla dogurtcam bu gidisle:60:

ayy hakkatenn kadını zorla doğurtacaksın :1: kaç haftalık yengen.hayırlısıyla kurtulur yengende.valla bu gidişle beraber doğuracaksınız siz:62:

Merhaba güzel anneler :) Nasılsınız?

Biz bugün kızımızı görmeye gittik. 1983 gr. olmuş :) Maşallah :nazar:

Suyu her şeyi çok çok iyi, tek olumsuzluk benim aşırı kilo almış olmam :) Toplamda 15 kilo aldım ve şu an 61 kiloyum :)

Doktorumuz 37. haftada genel cerrrahla tekrar kasık fıtıgına bakacak ve kesin sezeryan tarihi belli olacak. Artık 2 haftada bir kontrole gidecegim.

Ayrıca bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım yarın okula verecegim.

slm arkadaşlar .. benim yarın kontorolüm var yine
(3 günde bir çağırmışlardı )gebelik zehirlenmesinden şüphelniyorlar .iyi dileklerinizi bekliyorum umarım negatif çıkar .sizler nasılsınız.erken doğum oranı çok fazla sanırım allah hepimizi zamanında kurtarsın diyorum :(

Merhaba güzel anneler :) Nasılsınız?

Biz bugün kızımızı görmeye gittik. 1983 gr. olmuş :) Maşallah :nazar:

Suyu her şeyi çok çok iyi, tek olumsuzluk benim aşırı kilo almış olmam :) Toplamda 15 kilo aldım ve şu an 61 kiloyum :)

Doktorumuz 37. haftada genel cerrrahla tekrar kasık fıtıgına bakacak ve kesin sezeryan tarihi belli olacak. Artık 2 haftada bir kontrole gidecegim.

Ayrıca bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım yarın okula verecegim.

oy oy oyy maşallahh kız kocaman olmuşşşş.ne güzell.sen yinede çok yorma kendini.

(3 günde bir çağırmışlardı )gebelik zehirlenmesinden şüphelniyorlar .iyi dileklerinizi bekliyorum umarım negatif çıkar .sizler nasılsınız.erken doğum oranı çok fazla sanırım allah hepimizi zamanında kurtarsın diyorum :(

canım öyle bir durummu var billmiyordum.geçmiş olsun inşallahh yoktur.bizide haberdar et

canım geçmiş olsun.. allah yardımcınız olsun.. neden olurmuş bu??

canım geçmiş olsun.. allah yardımcınız olsun.. neden olurmuş bu??

yaa genelde gebeliğin son zamanlarında oluyormuş ben de yeni duydum yazayımda kulak dolgunluğu olsun tansiyon bir anda yükseliyormuş ..ileri boyutlarında sara krizi gibi kriz geçiriliyormuş .... benim tansiyonum yüksek değil ama karnımdaki kasılmalar fazla ve suyum az.gebelerin zaten tansiyonunu düzenli öçltürmesi gerekiyormuş...

Back
X