2011 Şubat Anneleri

iyiyiz canım oğluşumunda maşallahı var bu hafta coştu kızçene tepik yolluyor emirim geçen hafta pek bi sessizdi oğluşum oda haklı oynayınca sancım oluyordu ilaçlar iyi geldi geçen haftanın acısını çıkartıyor

Teyzesi onun o minicik ayaklarını yer yaaa tepik atıyormuş bak benim kızçeme :nazar:
Hareket etseler bir dert etmeseler bir dert valla canım bizim içinde benim kızçede oturdukça rahatsız oluyor gezin hiç birşeyi yok oturunca sıkışıyor galiba garibim az kaldı ama şu ayıda bir atlatılım hayırlısıyla kuzucuklarımızı alacağız kucağımıza

Teyzesi onun o minicik ayaklarını yer yaaa tepik atıyormuş bak benim kızçeme :nazar:
Hareket etseler bir dert etmeseler bir dert valla canım bizim içinde benim kızçede oturdukça rahatsız oluyor gezin hiç birşeyi yok oturunca sıkışıyor galiba garibim az kaldı ama şu ayıda bir atlatılım hayırlısıyla kuzucuklarımızı alacağız kucağımıza

inş canım hepimiz zamanında ve sağlıkla alalım kucağımıza minişlerrimizi bizimkide oturmamı hiç istemiyor ama evde neysede dılşarda zor oluyor kaykıla kaykıla oturuyorum ama uzanınca başlıyor tepiklere

günaydınmı tünaydınmı bilemedim nasılsınız kızlar

Tünaydın de tünaydın yenimi geldin kız yoksa işe sen bugün bekledim bekledim göremedim sabahtan seni

inş canım hepimiz zamanında ve sağlıkla alalım kucağımıza minişlerrimizi bizimkide oturmamı hiç istemiyor ama evde neysede dılşarda zor oluyor kaykıla kaykıla oturuyorum ama uzanınca başlıyor tepiklere

Akşam eve gidince bende sola yatıyorum hemen başlıyor tepicikler gelmeye oturuncada atıyor ama üzerimden kalk gibisinden geliyor tepikler

benim aklıma takılan bişey var kızlar şimdi ben bebefon alıcam ama bizim ev 250 mt2 ama piyasa buakadr çekim gücü olan yok nerdeyse en iyi 200mt2 çeken bulduk oda 350 liraydı napsam bilemedim mutfaktan yadak odasına gitmek için dünyayı dolaşmam lazım ağlarda duymam diye tellaş etmeye başladım

kızlar doktorumu aradım günde 10 defa hareket ediyorsa sorun yok dedi yinede stres yapıyorsan gel bakalım iyi diyelim gönderelim evine diyo:)))

günaydın güzel anneler nsılsınız bugün.ben yine uyanamıyorum sabahları :(.ama bi sorun var artık tuvalete 2 türlü kalkıyorum 2 gündür söölemesi ayıp ishal olmuşum sanırım antibiyotikten.

aih03.jpg

"Biraz daha beklemek isterdim ama olmadı,annemin güven dolu ve sıcacık karnı çok rahattı..."

Türkiye’de pek çok kadın farklı sebeplerden dolayı erken doğum yapmak zorunda kalıyor.Devlet doğum iznini doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni veriyor.Fakat erken doğan bebeklerin normal doğan bebeklere göre daha fazla bakıma ve anne sütüne ihtiyaçları olduğu halde bu süreyi kuvözde geçiriyorlar.Prematüre bebekler kuvözden çıktıkları anda anneleri işe başlamış oluyor.O zaman erken doğan bebeklerin annelerine daha fazla izin süresi verilmesi gerekmez mi?

Sizde bu mantıklı görüşe katılıyorsanız lütfen www.annemiistiyorum.com‘u ziyaret ediniz

çok haklı bi görüş bencede ama siteye giremedim ben bi türlü

Kızlar iyi geceler:71:, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite:58:, geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende:59:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kağancığada bulaşmasın.

Burcuu; gecmis olsun ablacim:54: kyamam yaa dikkat et kendinede kaganada:58:

kizlar birsey soracagim siz araba kullaniyormusunuz ?:55::18:

malesef canım:(hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri eşim arabayı vermiyo hadi şimdi neyse koca göbüş oldu ama en başlarda bende bu duruma çok sinir oluyorum :47:

canlarım günaydın benim bir sorunum var bebeğim iki gündür çok yavaş otururken sadece gerginlik hissediyorum yatınca 5 dk falan dinliycemde anca bir tekme atacak sizlerdede böyle oluyomu 30+4 teyim doktoramı gitsem aceba

canım artık haftalar ilerledikçe eskisi kadar hareketlerini hissedemiycez yer kalmadı çünkü miniklere :)

Ben size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.

aa canım çok üzüldüm valla.ben de internetten alışverişe bi türlü sıcak bakamıyorum zaten kötü olmuş senin için.

günaydınn kızlar,

çağlayancım ne zaman çıkıyorsun izine ?

ben önümüzdeki haftadan itibaren cıkmayı düşünüoyorum
ama evde cok sıkılırım diye korkuyorum

buarada dün oğlumun odası geldi
ama perdeleri,halısı flnda olsun
öyle eklicem buraya
dünden beri en az 30 kere girip çıktım odaya
doğurana kadar büyük ihtimal 1500 kere ziyaret ederim odayı :66:

günaydın senacım hayırlı olsun oğlunun odası güle güle uyusun inş.resimleri bekliyoruz.

Tünaydın de tünaydın yenimi geldin kız yoksa işe sen bugün bekledim bekledim göremedim sabahtan seni

Akşam eve gidince bende sola yatıyorum hemen başlıyor tepicikler gelmeye oturuncada atıyor ama üzerimden kalk gibisinden geliyor tepikler

aynen oturunca kalk diyo banada evdeki durumum 5 dk uzanıyorum sonra biyerlerim ağrıyo diye oturuyorum busefrde sanki sıkışıyor tepikler daha sert oluyor tekrar uzanıyorum eşimde bön bön bakıyor sğamadın koca koltuğa der gibi ama sığamayan ben değilim onun oğlu :))

aynen öyle oldu canım :27: napıım uykuyu çok seviyoruz oğluşumla :9:bak beklediğine değdi burdayım iştee

merhabalar kızlar sabah girip ancak geçmişi okuyabildim vay beeee oku oku oku
bitmiyor ki merakta ediyorum neler oldu acaba diye

burcuu
geçmiş olsun aman şurada 2 ayımız kaldı hastalığa yakalanmadan atlassak ama nerede bu havalar bir öyle bir böyle olduğu sürece biraz zor yani

caglayancım
nasıl böyle bir hata yapar ki site kötü olmuş yaaa demekki fazla bilmediğin yerden alışveriş yapmamak lazım gerçi alanlar vardı o siteden böyle problem yaşadılarmı ki

babys geçmiş olsun yaaa inşallah sorunsuz halldersin acil şifalar versin allah

lalcim iyi tutabildin kendini valla insan misafirlikte felan tutamıyor kendini birde meşihur laf varya bize gelenlerede deriz "ya şimdi ye kendi evinde yaparsın rejimi diyeti yemezsen olmaz şimdi hadi hadi" ben evdeyken bir nevi kendimi frenliyorum da başka yerde banamısın demiyor valla yiyorum ama çok da abartmıyorum yani

sürmelicim daha yengeninn var canım neden acele ediyorsun kadıncağız bir haftasını doldursun toplam hamilelik 40 hafta canım 40 haftayı geçti sandım bende doğurmuyor deyince ne güzel işte bebiş çok sevmiş yerini 40 ını beklemek istiyor demekki
bende sürüyorum araba valla yanda gidince daha çok sarsılıyorum ve canım acıyor kendim sürerken kasistenden de geçsem sarsılmıyorum çok o açıdan iyide tabii daha dikkatli olmak lazım allahım bize acısında görünmez kazalardan bizi uzak tutsun allah korusun bizi ve küçük meleğimiz canım

aynen oturunca kalk diyo banada evdeki durumum 5 dk uzanıyorum sonra biyerlerim ağrıyo diye oturuyorum busefrde sanki sıkışıyor tepikler daha sert oluyor tekrar uzanıyorum eşimde bön bön bakıyor sğamadın koca koltuğa der gibi ama sığamayan ben değilim onun oğlu :))

Benim eşimde kızıma bir türlü rahat vermedin bırakta kızcağız acızık rahat dursun diyor.Çok kıymetli çocukları bunların hiç toz kondurmuyorlar

aynen öyle oldu canım :27: napıım uykuyu çok seviyoruz oğluşumla :9:bak beklediğine değdi burdayım iştee

uykucu seniiiiiii :63:
Dün yalnış geldi kapı süsüm biliyormusun.Akşam görüşemedik terkardan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda bir daha bilmediğim siteden almıycam :78:

günaydın güzel anneler nsılsınız bugün.ben yine uyanamıyorum sabahları :(.ama bi sorun var artık tuvalete 2 türlü kalkıyorum 2 gündür söölemesi ayıp ishal olmuşum sanırım antibiyotikten.

çok haklı bi görüş bencede ama siteye giremedim ben bi türlü
günaydın senacım hayırlı olsun oğlunun odası güle güle uyusun inş.resimleri bekliyoruz.

gözdecim linkin sonunda u var senin eklediğinde ondan giremion birde burdan dene
http://www.annemiistiyorum.com/

Kızlar bende araba kullanıyorum göbişim büyüdü ama sanki kendim kullanırken daha bir dikkatli oluyorum.Gerçi eşimde çok dikkatli ve yavaş kullanıyor ama kendim direksiyonda olunca kendimi güvende hissediyorum ben.Bir probleminiz yoksa bende sizde kullanın eşleriniz izin verdiği sürece tabiii

sürmelicim makyaj topiğini yazda bakalım yaptığın makyajlara
eskiden makyaj malzesi bakıp alırdım şimdi o reyonu geçiyorum doğumdan sonra inşallah bakılacak reyonlar arasında
şimdi yapıyorum ama hafif genelde özledim şöyle boş boş aynanın karşısına geçip makyaj yapmayı süslenmeyi
şimdide yapıyorum ama ööölllle uzun uzadıya olmuyor öncelikler farklı oldu bazen hiç yapmıyorum hatta hiç canım istemiyor mide bulantısı halsizlik olduğu zaman özellikle kendimden geçiyorum

benim eşim transferden sonra anahtarımı aldı işyerine götürdü araba garajda çürüyecek geçen hafta öyle dedim diye gitti yıkattı geldi mis gibi olmuştu ama tabi yine garajın yolunu tuttu gerçi benim arabam ufak şimdi sığamam içine eşimin arabası geniş bide çok rahat kaykıla kaykıla gidiyoruz gerçi izin versede ben şuan korkuyorum kullanmaya

Benim eşimde kızıma bir türlü rahat vermedin bırakta kızcağız acızık rahat dursun diyor.Çok kıymetli çocukları bunların hiç toz kondurmuyorlar

uykucu seniiiiiii :63:
Dün yalnış geldi kapı süsüm biliyormusun.Akşam görüşemedik terkardan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda bir daha bilmediğim siteden almıycam :78:

off off hangi siteden almıştın sen onları şikayet var .com a gir şikayet et firmayı canım çokmu değişik geldi kapı süsün

off off hangi siteden almıştın sen onları şikayet var .com a gir şikayet et firmayı canım çokmu değişik geldi kapı süsün

Resmini çekip göstericem size yakından uzaktan alakası yok süsün hatta dur bak eşimin pcsine geçip yükliyim süs arabanın bagajında duruyor

Eşim arabayı başka bir yere park etmiş.Şimdi başkasının dükkanın önüne gitmemede kızar en iyisi akşama çekip koyıyım buraya

Son düzenleme:
Resmini çekip göstericem size yakından uzaktan alakası yok süsün hatta dur bak eşimin pcsine geçip yükliyim süs arabanın bagajında duruyor

nasıl yaparlar böyle birşeyi bak ben ondan bi tek civilim ve hepsi buradadan alışveriş yapmayı planlıyorum ama şuda var kaynım eksik kalan tülden bulamazsa hazır kesilmiş kese nerden bulcam artık nete hiç güvenemem

Back
X