2011 Şubat Anneleri

melocum evt cnm her gün içmem gerek ama ben arada aksatıyorum işte magnezyumu inaşşalh doğuma kadar bidaha hiç olmaz fena bişi kramp içi gidiyo resmen insanın

buarada alocum du bende öle hatırlıyorum ve daha yeni yazmıştı sanırım ama çok birikmiştir sayfalar ben yazısına cevap vermiştim iim demişti yani olumsuz bişi yoktuu çok şükür

smeyr melocum dillerim_lal nurberra izmirliigulsah sevim_li fadime83 imp RomeosununJulieti CaglayanCicek ahuss bnyldrmylmz tombii faygen yasese
ARKADAŞLAR GÜNAYDIIIIN :))
Hepimizin bi şikayeti va rişte bende dün akşam gazdan ölüyorum sandım karnımda taş gibi oldumu sana oturamadım bile. Sabaha iyiydim gece neler yaptım bilmiyorum :78: Ama napim sıcakta koymak zararlı diye konuşmuştukya wc'ye taşın salona wc salon derken uyuyakalmışım :(
Neyse çok şükür şimdi iyiyim.

günaydınnnn:))))

tesekkur ederım canım ben ondan daha heycanlıyım onunda ılk amelıyatı olucak acıkcası kendımı onun yerıne koydum sanırım :5:

Merhaba bende 32 haftalık bir anne adayıyım... formu hep okuyorum ama yazmak için malesef ki waktim omuyor :( ama nodül ameliyatını okuyunca sormak istedim ne nodülü?? Geçen sene tiroit bezimde ki iki adet kötü huylu nodül için ameliyat oldum... eğer aynı konuysa seve seve yardımcı olmak isterim... hiç korkmasın Allah acil şifalar versin...

smeyr melocum dillerim_lal nurberra izmirliigulsah sevim_li fadime83 imp RomeosununJulieti CaglayanCicek ahuss bnyldrmylmz tombii faygen yasese
Hepimizin bi şikayeti va rişte bende dün akşam gazdan ölüyorum sandım karnımda taş gibi oldumu sana oturamadım bile. Sabaha iyiydim gece neler yaptım bilmiyorum :78: Ama napim sıcakta koymak zararlı diye konuşmuştukya wc'ye taşın salona wc salon derken uyuyakalmışım :(

günaydın cnm
geçmiş olsun gas sancısını bilirim allah kimseye yaşatmasın ilk zamanlarda olmuştu bnmde ve çok ama çok zordu bidaha olmaz inş

Psikolojim git gide bozuluyor galiba benim.Hele dün akşamdan sonra bu sabahki yaptıklarımda tuz biber oldu sanırım.

Biraz değişik şeyler yapmaya ihtiyacım var sanırım bugün

son adet tarihim 28 nisan ve 28 mayısta idrar testiyle öğrendim
ben inanılmaz kasık ağrıları çekiyordum ve artık dayanamıyacak hale gelmişti doktora gitmek için çıktım işten ama test alıp döndüm ve çift çizgi az öncede doktora gittim keseyi gördük 4+4 günlükmüş allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın

Selam kızlar bende 2011 şubat annesi olacağım sanırım zemuszemus

bugün tekrar test yaptım kızlar ikinci çizgi daha koyu çıktu neredeyse kontrol çizgisine yakın koyulukta.Adetime 2 gün kaldı.Sanırım 15 ine doğru gidicem doktora.Buradaki arkadaşların dediğine göre erken gittiğimizde doktor daha sonra tekrar gel diyormuş

Slmm arkadaşlar..
Ben de şubat annesi olacağım kısmetse :)
Son adet tarihim 27 nisan.. 1 Haziranda eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Dünde özel bir hastanede kanda gebelik testi yaptırdım.. 670,15 çıktı. Sanırım 4-5 haftalığım.. Pazartesi tekrar testi tekrarlamayı düşünüyorum. Sonrasında da doktora gideceğim.
Karın ağrım war ara ara.. Sabahları az midem bulanıyor.. We göğüslerimde bir dolgunluk söz konusu.. Akıntım çok ama çok az.. Sizin akıntı durumunuz nedir?? Hamilelikte akıntı yoğunlu oluyormuş ya ben de yok gibi bişi.

gelen giden yok sanırım dahaa...umarım güzel paylaşımlar içinde bulunuruz bu süreç içinde.Allah'ım bebeklerimizi korusun...kendimi tanıtayım 21 yaşındayım eşimin görevi dolayısıyla elazığda yaşıyoruz 8 aylık evliyim...

Günaydın kızlar bende nihayet hamileyim.ve 2011 şubat annesi olacağım inş.şu anda 6 haftanın içindeyiz son sat 2mayıs

ınş.9 ay boyunca güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirir ve paylaşırız hep beraber

bende şubat 2011 annesi olacağım nasip olursa.allah hayırlısıyla kurtarsın.

Kızlar bu arada beni de aranıza alır mısınız? Allah nasip ederse bende 2011 şubat annesi olacağım inşallah... Ben 26 yaşındayım son adet tarihim 14 Mayıs... Pazartesi günü hamiş olduğumu öğrendim... o gün kan değerim 246,5 idi... ertesi gün lekelenmem oldu kahverengi şekilde ve 2 damla.Hemen doktora gittik ultrasonda aksi birşey göremedi... progestan verdi ve 4 gündür evde yatıyorum sürekli...Pazartesi sabahı kontrolüm var... ınşallah keseyi görürüz ve herşey yolunda gidiyordur...
Ben klomen+çatlatma iğnesi (pregnyl) ile hamile kaldım...Çünkü pcos'luyum. Haliyle endişelerim daha fazla...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

slm kızlar bnm merceğim de 3 haftalık temmuz 1 de randevumuz görmeye gitcez inşalaah bnide listeye eklermisiniz

kızlar merhabaa.,...
aranıza yeni katıldım,bende bugün tam beş haftalık gebeyim:CüvCüv:keseyei gördük bugün:nazar:2 hafta sonra 2.randevum var,inşallah kalp atışlarını duyarız,çok heyecanlıyım beni yalnız bırakmayın,rabbim hepimizin bebişlerini korusuna.s.

Merhaba güzel anne adayları :)
ilgili arkadaş benide listeye ekleyebilirmi acaba?
40. sayfadaki listede adım yok.Ayrıca son güncellenen listeyi ilk sayfaya aktarmanız mümkünmü???

2011 şubat annesi olacağım bende :)
sat 18 mayıs
tahmini doğum 22 şubat :)
hamile kalınan kilo 94 :utangac:

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Merhaba,
Bende sizler gibi Allahım nasip ederse Şubat ayında bebeğimi kollarıma alıcam
ısmin Sena,ıstanbulda yaşıyorum.23.11.2008 de evlendik.Yönetici asistanlığı yapıyorum.
Bebeğimiz bizim için süpriz oldu.Bebek istiyorduk ancak eylül-ekim gibi düşünüyorduk.Bebeğimiz bize süpriz yaptı erken geldi.ıyi ki de erken gelmiş.Onun varlığıyla beraber hayatımdaki herşey çok güzel gidiyor.:nazar:
ıstanbul anadolu yakasında ikamet eden Şubat Anneleriyle tanışıp sıkı dostluklar kurmak istiyorum.

mrb arkadaşlar..........bugün bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok şükür....:nazar:

döndüm dolandım,marta gittim mayıstan çıktım sanırım ben bu topiğe aitim :-D

merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim yeni üye oldum buradan edineceğim bayağı bilgi olacak güzel bir forum her soruya yanıt bulabiliyorsun hemde yaşamış tecrübeli kişilerden
şimdiden tecrübelerini paylaşan kişilere teşekkürler diyorum
herkese hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almarını diliyorum

biraz geçmişi okuyayım dedim ama çook eskilere gitmişimmm :37: ayyy ne günler yaaa zaman hakkatende ne çabuk geçiyor

Allahım hepimize sağlıklı ve zamanında doğumlar versin inşallah

amin cnm

kızlar dünden beri yani öyle bir geçer zamanki den beri çok ağlağım şimdide bifanın reklamına ğladım bi gören olsa beni şimdi gülmekten kırılır

al benden de o kadar. ama bi keresinde öyle bir geçer zaman ki yi izlerken ağlamıştım eşim de bak üzülüyosan değiştiririm kanalı bebişi de üzüyosun dedi.o zamandan beri ağlamıyorum :9: ama geçen hafta komik bişi oldu.eşim org aldı kendine.bi heves çalıpduruyo hermen hemen herakşam.bana da sen bi şarkı ismi söyle diyip duruyodu.benim de nerden geldiyse aklıma.sadri alışık ın bi filmi varya gelinlik kızlar diye. hani 3 kızı var falan.karışıyla bi yanlış anlaşılma yüzünden boşanıyolar.işte o filmin şarkısı geldi aklıma.orda bi de ninni varya " yum o güzel gözlerini yum sevgili yavrum sen bir meleksin ipektendir kanadın tanrının bir lutfusun bnm sevgili yavrum " diye. işte o ninni de gözlerim doldu. eşim koptu tabi çünkü ben o sırada eşim görmesin diye pusmuşum kenara sonra çok güldük :1:
bi de dillerimlal paylaşmıştı sanırım kayahan-ipek açar ın bi ninnisi var.onu dinletiyodum eşime yine bi gün.biraz dinledik ben anladım ki ağlıycam dedim kapat artık şunu. sonra noldu ya dedi eşim.o an açtım yine ben muslukları :5: yaa bak nasıl bişey dimi annelik dedi eşim de beni avuturken. ay bu hormonlar beni sulugöz yaptı iyice :1:

melocum evt cnm her gün içmem gerek ama ben arada aksatıyorum işte magnezyumu inaşşalh doğuma kadar bidaha hiç olmaz fena bişi kramp içi gidiyo resmen insanın

buarada alocum du bende öle hatırlıyorum ve daha yeni yazmıştı sanırım ama çok birikmiştir sayfalar ben yazısına cevap vermiştim iim demişti yani olumsuz bişi yoktuu çok şükür
nur magnezyumu demir hapı ve sütten ayrı almak gerekiyor birbibirinin emilimini engelliyor
Psikolojim git gide bozuluyor galiba benim.Hele dün akşamdan sonra bu sabahki yaptıklarımda tuz biber oldu sanırım.

canım ben de aynıyım dün okuldaki arkadaşlarıma epey bi verdim veriştirdim,gerçi haklı olduğumun hala arkasındayım

canım çok geçmiş olsun sıcak zararlı da ayaklarının altına sıcak su koymak ve yelek giymek sanırım en işe yarayacak şeyler

biraz geçmişi okuyayım dedim ama çook eskilere gitmişimmm :37: ayyy ne günler yaaa zaman hakkatende ne çabuk geçiyor

vayyyy beeee ne günlermiş ilk zamanlar keseyi gördük,kalp atışını dinledik,ikili test,üçlü test,cinsiyeti öğrendik derken,şimdi artık doğum zamanlarımızın tarihini alıp söylüyoruz birbirimize.Zaman ne kadarda çabuk geçiyor ilk testi yaptığım akşamı bugün gibi hatırlıyorum akşamda eşimle muhabbeti geçti aşkım hatırlıyormusun dedim evet sen çığlık atmak istiyor ama atamıyordun sürekli tepiniyordun elinde test çubuğuyla dedi.O anda ikimizinde gözleri doldu.Ayyy şimdi ise bebişimin doğacağı günü bekliyoruz.bugün ben çok duygusalım kızlarrr yaaa :78::78:

aa evet doğru bak alocum du. iyiymiş demek oh iyi hadi. rahatladım bak. saol cnm cvp için

kafaı dağıt cnm ben bikaçgün öle dalıp dalıp gittim eşim soruyodu ne düşünüyosun die aklımda sürekli bi erken doğum senaryosu ya küvez olmazsa ya bişi olursa saçmalamıştım ama geçti çok şükür Rabbim hepsini korusun zamanında sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inş değişik bişiler yap dediğin gibi

İmp geçmiş olsun canım.

saol caglayancım

kızlar dun emzık aldım ogluma nuk kaucuk uclu nuby sılıkon uclu artık hangısını alırsa dedım
bırtanede bıberon almak ıstedım ama okadar cok cesıt varkı secemedım anne gogsune en yakın olan uclulardan almak lazımmıs bırde dıkkatımı bısey cektı bıberonlar hep plastıktı cam hıc yoktu sızce cam olmayan bıberonlar saglıklmıdır?:45:

kızlar dun emzık aldım ogluma nuk kaucuk uclu nuby sılıkon uclu artık hangısını alırsa dedım
bırtanede bıberon almak ıstedım ama okadar cok cesıt varkı secemedım anne gogsune en yakın olan uclulardan almak lazımmıs bırde dıkkatımı bısey cektı bıberonlar hep plastıktı cam hıc yoktu sızce cam olmayan bıberonlar saglıklmıdır?:45:

bende nuk düşünüyorum cnm inşallah emziğinide biberonunuda ama cam düşünmüyorum bebeişin tutması falanda çok zor olur ağır olur ama tabi en sağlıklısı cam ve en hassas olanı kırılma ihtimali falan :)

vayyyy beeee ne günlermiş ilk zamanlar keseyi gördük,kalp atışını dinledik,ikili test,üçlü test,cinsiyeti öğrendik derken,şimdi artık doğum zamanlarımızın tarihini alıp söylüyoruz birbirimize.Zaman ne kadarda çabuk geçiyor ilk testi yaptığım akşamı bugün gibi hatırlıyorum akşamda eşimle muhabbeti geçti aşkım hatırlıyormusun dedim evet sen çığlık atmak istiyor ama atamıyordun sürekli tepiniyordun elinde test çubuğuyla dedi.O anda ikimizinde gözleri doldu.Ayyy şimdi ise bebişimin doğacağı günü bekliyoruz.bugün ben çok duygusalım kızlarrr yaaa :78::78:

ben yalnız gitmiştim hastaneye test yaptırmaya.ablam zorla götürmüştü o şüphelenmişti.eşimin haberi yoktu. sonucu verecekken hemşire istiyomusun diye sordu evet dedim.gözün aydın hamilesin dedi.nassı yani dedim.artık ne kadar donuk bir ifade ile baktıysam kadına aa noldu hani istiyodun dedi :1:

eve geldim eşime söyledim hatta evlilik yıldönümümüzdü.testi verdim eline kağıdı tabiki anlamadı.hamileyim dedim oda benim tepkim gibi saf saf baktı.nassı yani dedi:37:

çok tuhaf bir öğrenme şekliydi.hiç filmlerdeki gibi değildi yani.yarım saat falan ağladım bide üstüne

günaydın herkeseeee nasılsınız güzel anneler :71:

kızlar ben 2 hafta önce acile gitmiştim ya antibiyotikleri kullaınca şikayetim bitti kontrole gittim cuma günü ama dr. muayene etmedi şikayetin geçmiş diye ama tuvalete gidince yine yanma oluyor kasıklarımda yine aynı baskı oluyor gidip bi idrar tahlili yaptırsammı yarın acaba dün yine çok ağrı yaptı

...edit aynı mesajı iki kere yollamışım

bende cam almadım şuanda biberonu.valla camlar çok ağır gibime geldi.sağlık konusunda tabiki cam iyidir ama sonuçta bunlarda lisanslı kaliteli markalar plastik de değil zaten başka bişide hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Back
X