Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım yaa bu ara bu şikayetleri çok duyuyorum çvremde.hep de hamile arkadaşlardan daha hassas oluyo sanırım bünyeMerhaba arkadaşlar. Dün de yazmıştım ben çok hastayım. Ateş, ishal, kusma üşütmüşüm.
Bugün okula da gitmedim. Eşim 3 günlük rapor yazdırdı.
Ögle arası eşim ugradı eve. Yiyecek bir şeyler getirmiş ama yiyemiyorum ki
Hediyemizi de şu an vermiştir kargoya...
slm kızlar bu site delirtiyo yhaaa
neyse fırsattan istifade ütümüzü yaptım
akşam cicleri yıkamıştık kurumuş ütüledim hepsini şimdi güzelce katladım ama dolaplara
yerleştirmek için erken mi acaba ne dersiniz tozlanırmıkiii
Teşekkür ederim Çaglayancım. Sizlere bir bakayım dedim. Okuyamadım sayfaları da. Neyse gidip uzanayım biraz daha.
İshali ne keser fikri olan var mı?
Muz, haşlanmış patates yedim ama fayda etmedi...
Teşekkür ederim Çaglayancım. Sizlere bir bakayım dedim. Okuyamadım sayfaları da. Neyse gidip uzanayım biraz daha.
slm kızlar bu site delirtiyo yhaaa
neyse fırsattan istifade ütümüzü yaptım
akşam cicleri yıkamıştık kurumuş ütüledim hepsini şimdi güzelce katladım ama dolaplara
yerleştirmek için erken mi acaba ne dersiniz tozlanırmıkiii
geçmiş olsun canım yaa bu ara bu şikayetleri çok duyuyorum çvremde.hep de hamile arkadaşlardan daha hassas oluyo sanırım bünye
valla canım ben yıkadım ütüledim ve hemen de yerleştirdim insan dayanamıyo zaten :)
kuru türk kahvesine bi kaç damla limon sıkıp yiyince de iyi geliyo ama tadi berbat.bide pirinç lapası
Hamarat bir anne daha bitirmiş işleri ellerine sağlık
Tozlanmız ki dolabın içinde hiç birşey olmaz zaten hastane çantasınada bohça yapıp koyacağımız için birşey olmaz
Sayfalar çok hızlı birikiyor canım.Sen en iyisini yapıp dinlen Tuzsuz leblebi yesen oda kesebilir.Ben denediğimde işe yarıyordu.
merhaba kızlar
hastaneden grldim siteyi açtım ve yemeğe gittim
geri eldiğimdede geçmişe şöyle bir bakayım dedim
ancak yazıyorum nstye bağladılar
şükürki çok güzel çıktı kalp atışı sancı yok 10 gün sonra kontrole gideceğim
saolasın canmcım çok zevkli normalde üütüyü hiç sevmem ama
çok zevkli geldi minik minik uğraşmak neyse yerleştireyim bir taraftan da bu arada siz hastane çantasına hastane çıkışının hepsini mi koydunuz tulumunu falan bebek için kaç değiş almamız gerek
cnm çok şükür ii geçmiş kontrol gözün aydınmerhaba kızlar
hastaneden grldim siteyi açtım ve yemeğe gittim
geri eldiğimdede geçmişe şöyle bir bakayım dedim
ancak yazıyorum nstye bağladılar
şükürki çok güzel çıktı kalp atışı sancı yok 10 gün sonra kontrole gideceğim
çok zevkli geldi minik minik uğraşmak neyse yerleştireyim bir taraftan da bu arada siz hastane çantasına hastane çıkışının hepsini mi koydunuz tulumunu falan bebek için kaç değiş almamız gerek
caglayancım normal kontrol için gittim haftada bir gel demişti bir hafta nst bir hafta kontrol olacak bundan sonra