2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar ben bi şey yazmıştım okuyanınız ve bilginiz varsa cevap veririmisiniz
bi tanıdığım gebe ve hepatit b taşıyıcı bişey olurmu bebeğe ve kendine acaba başından geçen varmı

Teşekkür ederim Çaglayancım. Sizlere bir bakayım dedim. Okuyamadım sayfaları da. Neyse gidip uzanayım biraz daha.

İshali ne keser fikri olan var mı?

Muz, haşlanmış patates yedim ama fayda etmedi...

kargomuzu verdik geldik:)
hayırlısyla ulaşır inaşllah yerine yol durumu uygunsa yarına ulaşır dedi çalışan ohhh rahatladım valla

Merhaba arkadaşlar. Dün de yazmıştım ben çok hastayım. Ateş, ishal, kusma üşütmüşüm. :(

Bugün okula da gitmedim. Eşim 3 günlük rapor yazdırdı.

Ögle arası eşim ugradı eve. Yiyecek bir şeyler getirmiş ama yiyemiyorum ki :(
Hediyemizi de şu an vermiştir kargoya...
geçmiş olsun canım yaa bu ara bu şikayetleri çok duyuyorum çvremde.hep de hamile arkadaşlardan daha hassas oluyo sanırım bünye

slm kızlar bu site delirtiyo yhaaa
neyse fırsattan istifade ütümüzü yaptım
akşam cicleri yıkamıştık kurumuş ütüledim hepsini şimdi güzelce katladım ama dolaplara
yerleştirmek için erken mi acaba ne dersiniz tozlanırmıkiii

valla canım ben yıkadım ütüledim ve hemen de yerleştirdim insan dayanamıyo zaten :)

Teşekkür ederim Çaglayancım. Sizlere bir bakayım dedim. Okuyamadım sayfaları da. Neyse gidip uzanayım biraz daha.

kuru türk kahvesine bi kaç damla limon sıkıp yiyince de iyi geliyo ama tadi berbat.bide pirinç lapası

geçmiş olsun canm nişasta sulandırıp içsen kesiyor
yada 1 bardak kolaya 1 tane aspirin oda kesiyor ama hamilelikte olmaz sanırım aspirin içemiyoruz değilmii allah şifa versin hııı bide kuruçay 1 tatlı kaşığı kuruçayı ağzına alıp suyla yutabilirsin bana faydası olmuştu varsa seylan çayı daha iyi oluyor allah şifa versin

slm kızlar bu site delirtiyo yhaaa
neyse fırsattan istifade ütümüzü yaptım
akşam cicleri yıkamıştık kurumuş ütüledim hepsini şimdi güzelce katladım ama dolaplara
yerleştirmek için erken mi acaba ne dersiniz tozlanırmıkiii

Hamarat bir anne daha bitirmiş işleri ellerine sağlık
Tozlanmız ki dolabın içinde hiç birşey olmaz zaten hastane çantasınada bohça yapıp koyacağımız için birşey olmaz

Sayfalar çok hızlı birikiyor canım.Sen en iyisini yapıp dinlen Tuzsuz leblebi yesen oda kesebilir.Ben denediğimde işe yarıyordu.

geçmiş olsun canım yaa bu ara bu şikayetleri çok duyuyorum çvremde.hep de hamile arkadaşlardan daha hassas oluyo sanırım bünye

valla canım ben yıkadım ütüledim ve hemen de yerleştirdim insan dayanamıyo zaten :)

kuru türk kahvesine bi kaç damla limon sıkıp yiyince de iyi geliyo ama tadi berbat.bide pirinç lapası

değilmi dolapları açıp bakınca hepsi düzenli düzenli güzel görünüyor bohça açıp bakmaktan geri toplamaktan fenalık geldi zaten en iyisi bende yerleştireyim ama sen bizden öndesin daha biz 31 deyiz 7 hafatamız var dahaaaa

merhaba kızlar
hastaneden grldim siteyi açtım ve yemeğe gittim
geri eldiğimdede geçmişe şöyle bir bakayım dedim
ancak yazıyorum nstye bağladılar
şükürki çok güzel çıktı kalp atışı sancı yok 10 gün sonra kontrole gideceğim

Hamarat bir anne daha bitirmiş işleri ellerine sağlık
Tozlanmız ki dolabın içinde hiç birşey olmaz zaten hastane çantasınada bohça yapıp koyacağımız için birşey olmaz

Sayfalar çok hızlı birikiyor canım.Sen en iyisini yapıp dinlen Tuzsuz leblebi yesen oda kesebilir.Ben denediğimde işe yarıyordu.

saolasın canmcım çok zevkli normalde üütüyü hiç sevmem ama
çok zevkli geldi minik minik uğraşmak neyse yerleştireyim bir taraftan da bu arada siz hastane çantasına hastane çıkışının hepsini mi koydunuz tulumunu falan bebek için kaç değiş almamız gerek

merhaba kızlar

Hayırdır canım neden gittin ki sen hastaneye birşey mi oldu

çok zevkli geldi minik minik uğraşmak neyse yerleştireyim bir taraftan da bu arada siz hastane çantasına hastane çıkışının hepsini mi koydunuz tulumunu falan bebek için kaç değiş almamız gerek

Bende yaşamak istiyorum o duyguyu bu hafta inş.
Ben hastaneye giderken 10'lu çıkışı 5'li çıkışı bir kaç badi ve bir çift altüst takım götürücem ne olur ne olmaz diye.

merhaba kızlar
cnm çok şükür ii geçmiş kontrol gözün aydın

ay ne güeldir cidden o minnacık şeyleri ütülemek güle güle kulalnsınlar hepsini inş cnmbende haftaya yapıcam nasip olursa

geçmiş olsun cnm. bana leblebi çok ii geliyo ishal olduğumda. bi dene istersen. normal sade leblebi

moonsun iyi olduğunuza sevindim cnm.
evridiki çok geçmiş olsun canım.doktorunu aramadınmı ne dedii.ben mi kaçırdım yoksa :(( kuru kahvenin içine limon iyi geliyo diye biliyorumm

ben hepsini koymadım atlet külotu vardı onu koymadım battaniyesi iç zıbını çıtçıtlı bady sini dış zıbını tulumunu şapkasını önlük ve eldivenini koydum canım bide kalın battaniye ayrıca koydum

caglayancım normal kontrol için gittim haftada bir gel demişti bir hafta nst bir hafta kontrol olacak bundan sonra

hmm anladım canım güzel geçmiş bak sevindim şimdi normal kontrolmüş bende birşey olduda gittin zannetmiştim. artık sizin kontroller haftada bir'e indi ne güzel sürekli takiptesiniz ben ayda 1 kontrol'e gitmeye devam ediyorum.

bende badysini iç zıbını dış zıbını ayı 1 tane daha zıbın takımı badysi falan battaniye kalın battaniye şapka eldiven bezi heralde tamam değilmi bebek için gerekli olanlar bu kadardır

evridiki canım çok geçmiş olsun sanırım en iyi ilaç dinlenmek eğer magnezyum içiyorsan onu içme oda ishal yapıyor iyice artmasın bari bende geçen ay aynı oldum bişey geçirmedi umarım arkadaşların söyledikleri keser

site yine gitti allahtan çok uzamadı bu sefer orada azıcık uyumuşum ama çok terlemişim sanırım ıhlamur terletti evde sıcak olunca üstümü değiştirdim bi makina kıyafet çıktı üstümden nerdeyse :))))) ama iyi oldu o teri atmak şimdi ıhlamura saldırdım idrar yolu enfeksiyonuna iiyi geliyor yarına kadar ağrısız sızısız geçirirsem yarın hoppala doktor teyzeye bakalım bu sefer ne diyecek

Back
X