olmadı rapor alırsın çağlayan sende direk arkidiş :)) öğlen gelince hemen yaz sonucunu.benimki haftaya belli oluyor.
temizlik dedin ya 2 haftadır evi ellemiyorum sadece dağınıklığı topluyorum eve giresim gelmiyoo.benim çizelgeyi değiştirirmisin sat 1 mayıs.(mucizem yolda)
Bende dr a her gittiğimde 2-3 kg fazla geliyorum sinir oluyorum bide ben fazla kilolu olunca 100 e yakın çıkıyorum bu sefer giderken ince penye pantolonum vardı onu giydim ince terliklerimi sadece yarım kg fazla geldim:) Kıyafetten oluyor yani.Birde bizi resepsiyon gibi yerde tartıyorlar tüm bekleyenler duyuyor kilomu sinir oluyorum
günaydın herkese.bişey sorucam kızlar.göğüsleriniz nasıl elleyince acıyormu?benimkilerin 2-3 gündür acısı azaldı.sanki biraz küçüldüler gibi geliyor.yaa endişelenmeye başladım.ilk bebeğimin kalbi durduğunda da böle olmuştu.bgn arayacağım dr.inşallah 2li test sonucum çıkmıştır.hem onu alıp hemde miniğimi sağlıklı bi şekilde bi görsem içim rahatlayacak.Rabbim bebeklerimizi korusun.
Hayırlısı olsun canım,ama dr.konuş bu konuyu daha erken ama bilgin olsun hiç olmazsa
Aynen öyle gelişti canım olaylar,bakalım ne zamana kadar tutacaklar beni çıkartamıyorlarda tazminat ödemek zorunda kalacaklar çünkü ben çıkıyım diye uğraşıyorlar bende gitmiyorum kaydirigubbakcemile3
canım ya biz seninle aynı işyerindemi çalışıyoruz acabavereliniortak aynı durum bizdede var.ama onlar çıkarmadan asla çıkmam kaç senelik emeğim var.hem doğum masraflarınıda burası karşılıyornaniknanik napılım doğuma kadar sabredicez...
Çaglayancım bugün alacaksın degil mi sonuçlarını?
Benim de cuma günü belli olacak...
Evet canım son 1 saat kaldı çok heyecanlıyım inş.sonuçlar güzeldir.
Seninde son 2 gün hiç geçmek bilmez şimdi.Benimde aslında normalde cuma çıkacaktı biliyormusun ama ben dün aradım çıkmışmıdır acaba diye hazır dediler bugün de gidip alıyorum
canım bende ilk haftalarda rapor almışrım ama o da ayrı bir problem var.bankada adım başı hamile var.hepimiz birden rapor alınca biraz komik oluyorsırnaşık şey
ama böylede çalışmak çok zor evde olan hamileler çok şanslı....
kızlar hamileler uçaga kaç aylıkken alınıor
8 aylıkken falan alınmıyorlar değilmi
caglayanım hayırlısı canım güzel haberler gelir merak etme..
Herkese günaydın :)
Canım dktorun odasına bir baskül koyamamışlar mı yahu?
yok ya sinir bir durum kadın dün 95 diye bağırdı herkes baktı sinir oldum.hayır şimdi iyide ileride 102 diye bağırınca nolcak:sinifsinif:
İnş.canım.Gidişim hüzünlü gelişim muhteşem olur inş. :))
İnş.canım.Gidişim hüzünlü gelişim muhteşem olur inş. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?