2011 Şubat Anneleri

Biraz zahmetli olacak ama cinsiyet tahmininde merak edenler için daha faydalı bilgileri bir çatı altında toplayacağız...

Hepimiz hamilelik belirtilerini yazalım ve cinsiyetini yazalım istatistik oluşturalım sonuç ne olacak...

S1) Bebeği ilk nerede hisettiniz? sağdamı soldamı
S2) 7. ve 8. haftalarda kalp atım hızı neydi?
S3) Ovulasyon günündenden öncemi yoksa ovulasyon günümü ilişki oldu?
S4) ençok neye aş erdiniz?
S5) ıkili testte BHCG oranı nedir? (50 aşağısı üzeri önemli)
S6) Karındanmı basendenmi kilo aldınız?
S7) ılk zamanlar bulantınız çok oldu mu?
S8) Hamilelikte bacaklarınızda ve karın bölgesinde tüylenme azmı oldu çok mu?
S9) Bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili hisleriniz doğru çıktımı?
S10) bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Farklı forum başlıkları adı altında tartışmaktansa tek forumda tartışalım ve en yüksek benzerlikleri ayırt ederek kendimiz istatistik oluşturalım. Yapacağımız şey belli 10 soruya cevap vermek ve cinsiyet bekleyen arkadaşlara enazından yol göstermek... hadi cinsiyetini öğrenen Hamileler sıra sizde

bunuda kadınlar kulubünden buldum alıntı okurken ne kadar dogru göreceğiz yaşayıp

ilk ben cevaplayım canım
1-sağdan yumurtlamıştım ilk sağda hissettim ama şimdi daha çok soldan tekmeliyo ilk kızım gibi sola yerleşti
2-kalp atım hızını bilmiyorum hiç sormadım
3-ovulasyondan önce oldu
4-daha çok et türü şeylere aşerdim
5-bhcg bilmiyorum
6-ilk kızımda basenden kilo aldım bunda karnım gene küçük ama kilo almadım
7-bulantım 5 aya kadar devam etti
8-tüylenme çok oldu.hatta eltim de hamile bebeği erkek karnı felaket tüylendibenim de karnımda tüylenme oldu acaba benimde mi erkek dedim ama sonuç kız
9-baştan beri kız olacağını hissetmiştim ama belirtiler hep erkekti sonra acaba dedim ama......
10-K I Z

bunun ki kız olmuş

Ilk solda hissettim

hic sormadim bilmiyorum

Adetimin ilk gününden itibaren 13. ve 17. gün arasi iliski oldu, yani tam Yumurtalama zamani

hic asermedim..

S5) İkili testte BHCG oranı nedir? (50 aşağısı üzeri önemli)
ikili Test yapilmadi

Sadece karnimdan kilo aldim simdilik...

S7) İlk zamanlar bulantınız çok oldu mu?
Hic bulantim olmadi...

Karnim cok fazla tüylendi...

Evet hislerim dogru cikti...

Erkegim yolda, geliyor...

buda alıntı

bizim arkadaşlar herkes merak ediyor cinsiyet meselesini eskiden kadınlar 9 ay bilmeden çıldırırdık herhalde.ultrason çıkmış iyiki

bizim arkadaşlar herkes merak ediyor cinsiyet meselesini eskiden kadınlar 9 ay bilmeden çıldırırdık herhalde.ultrason çıkmış iyiki

hakikaten öyle canım ya :) annem bana hamileyken doğum yapana kadar her gören erkek demiş,beni kucağına aldığında öyle şaşırmış ki zemuszemus her tahmin yürütene inanma diyo şimdi bana ben 9 ay erkek diye bekledim seni diyo :ecrin_bebek: doğduğumda herşeyim maviymiş :))) biz şiödi 1er 2şer hafta daha dayanamıyoruz beklemeye yerimseniben

Ilk sağda hissettim ama şimdi sola yerleşti

160-170 civarı

Yumurtlama gününden 2 gün önce

ayva

ikili Test yapilmadi

kilo almadım henüz.hatta 2 kilo verdim

evet çok oldu

eskiye göre az gibi

daha belli değil ama erkek tahmin ediyorum
çünkü bu hamileliğim kızımın hamileliğinden çok farklı geçiyor

??? 3 hafta sonra

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar sanırım şu ara hepimizin zihnini en çok meşgul eden mevzulardan birisi bebişlerimizin cinsiyeti...tabi ki hepimiz ilk önce sağlık sıhhat istiyoruz ama aynı zamanda hepimizin gönlünde yatan bişi var:)bende ilk önce sağlık sıhhat sonra bir kız bebek istiyorum rabbimden...ilk çocuk kız olunca büyüyünce anneye arkadaş oluyor:)arkadaşlar benim canım hiç bir şey yemek istemiyor çok su içiyorum bir de meyve yiyorum...yemeklerin hepsi bana kokuyor gibi geliyor...eşimin zorlamasıyla yiyorum bi kaç lokma....sütten tiksindimmm çok ayran içiyorum doktorum besin değeri aynı kendini strese sokma süt içemiyorum diye dedi....bir de benim göbeğimde tüylenme olmaya başladı biraz normal mi bende bunu merak ediyorum...bir de arkadaşlar bulantılarım hala devam ediyor mu ortalama ne zaman geçiyor bulantılar bilen var mı?

İlk sağda hissettim.Hala hapşurduğumda yada öksürdüğümde sağ tarafımda sızlıyor...

Bilmiyorum...

Yumurtlama hesaplayıcıda çıkan tarihe göre hergün denedik...Ne zaman tuttu bilmiyorum.

Hic asermedim... ama geçen haftaya kadar çoğu şeyden tiksiniyordum.meyveyle aram çok iyi şu sıralar...

İkili test henüz yapilmadi

Sadece karnim şişti simdilik ama kilomda bir değişiklik yok.

Hic bulantim olmadi...

Tüylenme arttımı farkında değilim ama tüyler daha hızlı çıkıyorlar...

Başından beri hep erkek diye hissettim son 1 haftadır kız gibime geliyor.

oooofff maalesef henüz belli değil

kızlar bişey sorcam ben dr bebegin boyunu sordugumda boy olmaz dedi ama ben yazanları gördüm burda boyları dr bana baş- popo uzunluğu olur boy olmaz dedi tecrübeli annişler bi bilgi verebilirmisiniz merak ettim

canım bende yemek yiyemiyorum aç geziyorum yani süt ve ayran icemiyorum sadece su içiyorum ben de koku hassasiyeti var çıkarıyorum hergün halen geçmedi yani inşallah en kısa zamanda geçerde rahat bi hamilelik geçiririz.süprizzzzz

Tüylenmenin sonucunda ne oluyormuş arkdaşlar?

Ben oglumda hiç tüylenmedim. Hatta 9 ay boyunca hiç epilasyon yapmadım. Özellikle bacaklarıma :) Ben bile hayret etmiştim.

Ama şimdi çok çıkıyor...

Mavi canım henüz kilosu ölçülmez. doktor yanlış mı söyledi acaba...

kızlar bişey sorcam ben dr bebegin boyunu sordugumda boy olmaz dedi ama ben yazanları gördüm burda boyları dr bana baş- popo uzunluğu olur boy olmaz dedi tecrübeli annişler bi bilgi verebilirmisiniz merak ettim

evet canım bizlerin boy dediğide baş-popo uzunluğu zaten.crl denilen şey yani:)

Doktorum az daha dişini sık 3. aydan sonra azalacak hatta 2 hafta sonra falan bişeyin kalmaz dedi bana:)

Tüylenme normal canım aman ha sakın benim yaptığım hataya düşme kızıma hamileyken göbeğim tüylenmişti bende göbeğimi jiletle tıraş etmiştim şimdi sürekli almak zorunda kalıyorum vede kıllar güçlendi çoğaldı koyu koyu çıkıyor

Son düzenleme:

Nur cum bulantılarının bu hafta yavaş yavaş geçmeye başlaması lazım cnm.tüylenmede gayet normal.bende senin gibi meyveye ve sıvı şeylere düştüm canım sadece meyveyi isteyerek yiyebiliyorum.diğer yemekleriyse zorla... çok sevdiğim sütü ağzıma bile sokamıyorum.benim hiç bulantım olmadı ama yemeklerden çok soğumuştum yeni yeni geçiyor bu hafta.acıktığımı hissetmeye yeni yeni başlıyorum. şu sıcaklarda süt içemiyorsan bile ayran içmeye çalış zorla.hergün yumurta yemeye çalış.hem hamileliğin hemde sıcakların etkisi mahvetti hepimizi yavaş yavaş düzelirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…