selam kızlar doktordan geldik nst de düzenli sancılar çıktı ama açılma yok suyu normal dedi.bebeğim hala ters inatla dönmüyor hayret etti doktor.o nedenle de sezeryan kesinleşti.kzım 53 cm ve 3700 görünüyor ultrasonda bakalım pazartesi ne çıkacak
pazartesi sabah 7 buçukta hastaneye yatışım yapılacak 8 .15 de sezeryana gireceğim nasipse.son tahlillerimi verdim.hayırlısı artık.merve esk arkadaşımızla aynı anda yanyan iki farklı ameliyat odasında bebeklerimize kavuşacağız.
doktorum o güne kadar su falan gelirse hemen gelirsin dedi
maşallah fıstığaaa kocamaaaann olmuşşşş benim kızımda minicik yaaa neyse sağlıklı olsunlarda..
Ne güzel az kaldı yavrunu koynuna almaya darısı biz bekleyenlerin başına.. Allah kurtarsın canım..
kızlar nasılsınızz.melocum sürmeli daha doğuramadınızmı kız :)))..biz iyiyiz maşallah gece uykusuzluklarımız hariç gece mıy mıy durmuyooo
(((((. kızlar benim doğum kilolarım gitti bilee.60 la kaldım 71 le doğuma girdik şimdi 58.5 oldummmm
oo maşallah yaa ne güzel kilo gitmiş öleee bende eski halime geri dönermiyim acabaaa
Kızlar geçmişi ara ara okyuyabiliyorum cevap yazamdığım arkadaşlar kusura bakmasın okudukça yazacağım. BEn epidural normal doğum oldum biliyorsunuz epidural baş ağrısı yaparmış yan etki olrak o yüzden bol bol kahve iç dedi doktor.Baş ağrım yoktu ama olmasın diye içtim bende ama kahveden beri bebğim çok huysuz büyük ihtimal sütten ona kafein geçti off şimdide onunla uğraşıyorum.Emmek istemiyor sürekli ağlıyor
Normal doğum olursa bende epidural istiorum gerçekten sıfır ağrısız bi doğum mu oluyo canım yaa yoksa dayanabileceğin kadar hafifliomu sadece..
bizde yeni geldik doktorumuzdan teyzeleri, oğluşum iyi çok şükür azcık zayıf ama 2950gr çıktı bir haftada 100 gr almış sadece
olsun iyi olsunda.. yine yüzünü göstermedi sıpam, nst de sancı falan çıkmadı herşey normal,nst sırasında hıçkırık tuttu yavrumu makine ötüp durdu çok güldüm
veeee en önemlisi çatı muayenemi oldum hiç korkmayın ve kasılmayın kızlar biraz acıyor ama korktuğum gibi olmadı çok az bi acıdı o kadar dayanılamayacak birşey değil yani sağolsun doktorumda iyi kadın çok uzatmadı muayeneyi çokta güleryüzlü rahattım yani. normal doğum yapabilirsin çatın müsait dedi, son güne kadarda bekleyebilir heranda gelebilir en fazla 2 haftamız var dedi.oğlum son güne kadar bekleyecek gibi geliyor bana hayırlısı bakalım bizden haberler böyle sizler nasılsınız bakalım..
benim miniğimde kilosu az canım sağlıklı olsunlarda kilo önemli ddeil..
kızlar son hamiş ffotom
Eki Görüntüle 140018
ayy melocum bende seni kilolu bişi bekliodum yaaa öle zayıflama topiclerine takılınca gayet fitsin :)
herhalde canı sıkılıyor benim bebişin idrar torbamla oynuyor
canım nett e bi karikatür görmüştüm anne karnında bebek annesinin mesanesi ile oynuyoo bebeğinizin ilk oyuncağı sizin mesanenizdir yazzıodu çok gülmüştüm senin ufaklıkta yaramazlık yapıo olabilir :)
kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.
Allah yardımcın olsun canım.. Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah yavrunu..
ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için 4 ay kimseye söylemedim ailem dışında
8 ay falan söylemesemde anlaşılmayacakmış
melocum bana yazdığın ilk mesajı hatırlıomusun henüz kimseye sölemedim demiştin.. heyy gidi günler hey şimdi doğum geldi
kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..
Ayy sendemi canım neden erken.. Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle.. Allah kurtarsın..
slmm kızlarrr nasılsınız bna yarın suni sancı verecekler büyük bir ihtimalle yarın kızımı kucagıma alıcam
Canım sunni sancı zor diolar yaa neden istedin bekleseydin yada sezeryanı istesen daha iidi sanki ama bilemezsin inşallah tek avazda kurtulursun.. Allah kurtarsın dualarımız seninle..
Kızlar yarın sabah 9 da doğuma giriyorum,çok karışığım ne hissettiğimi dahi kestiremiyorum,lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden,bugün banyomu ve tüm hazırlıklarımı tamamladım,saatleri saymaya başladım,birazdanda son yemeğimi yicem,doktorum sabah su bile içmeden gel dedi,dua edin kolay olsun herşey
oo maşallah yarın doğum çok bebişler geliooooo.. Allah yardımcın olsun canım..
kızlar 14 şubatta kaç kişi doğuracağız?
bugün sonkez nst ye girdik herşey yolunda pazartesi 8.30-9 gibi aç karnına gel dedi dr
öğlen gibide alırız dedi
ayyy bi korku bi heyecan
en sevindiğim şey sondayı ameliyat esnasında takıyorlamış
sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir
doğuran varmı?
seninde şafak aydınlık fatmacım.. Allah yardımcın olsun..
fatma ben diyorum zaten topiği 14 şubat anneleri yapalım diye
bende hamileliğimin ilk başlarında erken ama yinede sırf tarihi için sezeryan isterim diodum ama iş başa düşünce öle olmuomuş benim daha erken oluoooo bi gün kalması bile karmış neyse artık.. bakarsın kendiliğindn gelir kızım
Kızlar yarın sezeryan olacak tüm arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.Ben hala düzelemedim
Herkes bebeğin gaz sıkıntısından,boyundan kilosundan bilmem neinden bahsediyır ama benim bular hiç gözümde yok çünkü acı çekiyorum.Dikişler canımı çok acıtıyor,rahmin geri toparlanma kasılmaları beni çok zorluyor ve göğüs ucumu acısı bebeğim emdikçe gözümden yaş geliyor.Fiziksel acılarımdan dolayı çökmüş durumdayım.Kimse benimle aynı şeyleri yaşamıyormu
Yoksa uykusuzluk bebeğin huzursuzluğu filan bunlar gözüme hiç batmıyor.
benim arkadaşımda senin gibi oldu canım doğumdan çıkar çıkmaz beni aradı sakın normal yapma dedi.. 40 çıkcak anca kendini toparlandı dikişleri çok acıodu bebeği kalkıp beişiğinden alamıodu bünye meselesi sanırım.. neyse az kaldı sende yakında toparlanırsın sabır..
Selam kızlar..
geçmişi artık rahatlıkla okuyabiliorum sakinleşti topic sayfalarca geçmiş birikmio bakıorumda..
Bebişlerin çoğu geldi kalanıda hızla gelmeye devam etmekte darısı tüm bekleyenlere..
Ben daha doğum şekline karar veremedim oofff en kötü karar bile kararsızlıktan iyi yaaaa karar versem en azından kafam dinç olcak ya hadi hayırlısı bakalım.. ctesi sanırım ak mı kara mı belli olur..