- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
yok canım şikayet olarak düşünme insan bu tür şeyleri yakın çevresiyle paylaşamıyor.burda birbirimizle paylaşıyoruz amaay cnm eşim ve ailesi işte yine,milleti de baymak istemiorum artk passo şikayet edip:26:
ya bunlar afyona düğüne gtcklermiş de kocam da arabyı veriyo,evde doğum bekleyen kadın varmış,hastaneye gtmmemiz gerekirmiş kimsenin düşündüğü umursadığı yok,ama ben koocama en ufak bişeyi sorsam ona saygısızlık yapıo oluorum vs vs...
beni düşünen eden yok.
kaldı ki adam doğru dürüst araba kullanamıo,kaza maza yapsa napıcaz bizzz..
ay çok sinir oldm ya kendi ailesi olnca napcanı şaşıo benm ailem olnca kuruşun hesabını yapıo,beni bebeği düşünmüo o da cabası
çok düşüncesizce yaptığı sen de söyleyip tavrını koysaydın yaa..Allah korusun dakkamız dakkamıza uymuyo hayret bişey...
başlarda benimki de öyleydi.bi gün çektim ben bunu dedim ki sen bizim ayrı bir aile olduğumuzu kavrayamadın,hala onlarlasın o zaman boşanalım sen özlediğin aile hayatını onlarla yaşamaya devam et dedim epey işe yaradı
slm kızlar nasılsınız
benim dikişler açılmış ondan pek oturamıyorum siz siz olun 1 hafta kalkmayınben kıyamadım anneme yardım edim sıkılmasın die hep yanında durdum oturdum felan ama fena acısı çıktı annem demişti kalkma die ama ben iim die diklendim :26:
ee ne var ne yok?
burcu kız sen daha doğurmadın mı?
melocum sen de yarın kavuşuyosun dimi bebişine?
evet canım benim inşallah yarın sabah...
kıyamam sana yaaa. aman çok dikkat et kendine oturma ,iyileşmeden zeynebim nasıl