2011 Şubat Anneleri

Ya Tabi Allah Bilir Ama Ben de Kova Burcu Olsun İsterdim Son 5 Gün Bakalım Gelirse Kova Olcak :}

Hayırlısı Olsun Hakkında, Hangisi Senin ve Bebeğin İçin Hayırlısıysa O Olsun İnşallah..

günaydın herkese...
kandiliniz mübarek olsun... bir günü daha geride bıraktık..güzel bebişlerine kavuşanlar...kavuşmayı bekleyenler....hepimiz için de hayırlısını diliyorum...
nstye girdim ilk defa..kızımın kalp seslerini duymak beni rahatlattı..sancı çok çıkmadı ama dün gece sabaha kadar adet sancısı gibi ağrılarım oldu..
bakalım kızımız ne zaman gelecek:))))
bugün doğum yapacak arkadaşlar vardı..nasıl geçti ki doğumları..birkaç güne haberlerini alırız...
ben gidip biraz uzanayım..
hepinizi öptüm

selam kızlar

sabah kalktık kahvaltımızı ettiikkk oğlumlaaa birazda sizinle ilgilenelim dedik birazdan ortalığı toplucam temiz evim ama çok dağınık yaymışım iyice.

bakıyorumda herkeste bi terelelli var valla ben dün çookk iyiydim moralim falan gezdim tozdum akşam geldim forumu okudum biri eşiyle tartışmış birinin sütü yokmuş birinin bişeysii falan falan ayy bi üzüldüümmm.akşam suratım düştü resmen yattım ağladım ağlayacam yani o haldeyimm.eşimle 3 gündür ayrı yatıyoruz o grip geçmesin diye.dün akşam yatağa geri döndü ama ben uyuyamadım iyimi hadi sen git içerde yat didim zaten kafam bozuk gitti içeri valla ne güzel uyumuşum

ayyy en korktuğum şeydi bak görüyomusun başıma geldi ikimiz sığamaz olduk yatağa.ama sıkıntı basıyo yani elimde değilll karnım engel zaten yastık dolu yatakta falan filan

kızlar kafanızı fazla yormayın.valla bi konuya canınızmı sıkılıyo onu düşünmeyin eşinizmi canınızı sıktı düşünmeyin annenizemi kızdınız unutun gitsin.gerçekten düşündükçe kafamızda büyüttükçe büyütüyoruz.birazda biz yapıyoruz kendi kendimize.moralimizi bozuyoruz sonra içinden çıkamıyoruz

bugün bebiklerini kucağına alacaklar çoktu.inşallah herkes sağlıkla alır bebeklerini kucaklarına güzel haberler bekliyoruz

ahhh ahh geride kalanlara yani bizlerede sabırlar diliyorum ha gayret kızlaarrrr bişi kalmadıı

hımmm burda kimsecikler yok

bende bu sırada gideyim içerleri toplayayım barii dolapların içi birbirine girdi.

görüşürüz

gözünaydın canım 1 saatte yawrucuğuna kawuşmuşun demek ne güzel darısı başımıza.

Kizlar suan hastanede yatagimda yatiyorum Erkek ebe geldi alttan bi ilac verdi ucunda ilac var. Onu taktiktan 5 dk sonra sancim 80lere cikti. Simdi yuruyorum acilma olsun diye hemen. Burasi relax valla kocaman odam var lila dekorlu mutfakli falan. Amnem abim yngem burda yanimdalar sonra babamla bacimda gelcek. Laptop getirdik keyif yapiyoruz cay kek falan. Hurma aldi abim yiyorum herseyden:))) suan iyiyim arada sancim oluyo . Ay dua edin kizlar bende size edecegim ins. Once mertime dua edecem kuzuma. Neyse yine yazarim ins. Aksama kadar dogum yaparimmmm:))

kız ne rahatsın yaa maşallah valla sana. yarın ben de senin gibi yapay yollardan normal doğum yapıcam kısmetse.beni dünden beri bi sıkıntı bi telaş aldı ki sorma gitsin ay hadi inş hayırlı haberlerle gel.yarın da ben geliyim ii habrlerle inşallah AMİNNNNN

haydı hayırlısı bıran önce al bebişini kucağına ınşallah.bu mubarek gunde sana ve diğer doğum yapacak arkadaşlara allah yardımcınız olsun...bırazdan mevlut okutucam ve hepiniz için dua edicem...sende doğum sırasında bıze dua et bıran önce bızde bebeişlerıızı kucağımıza alalım...

sürmeli naklen yayın yapıyor ne rahatlık helal olsun sanamutlu haberi 4 gözle beklioz unutma bizi burda

ınşallah senınde hayırlı haberlerını alırız ınşallah...
sen hala gezmelerdesın bakıyorum :) bız daha beklıycez gıbı bızım yaramazları....

gözun aydın allah bağışlasın bebeğini....

Kizlar hic telas etmeyin kendinize zarar. Ben sunu anladim erkek ebeler daha narin oluyorlar. Sagolsun muayenede rahatlatti anlatti neler olacagini falan. Simdi acilmayi bekliyoruz bi saat sonra falan acilmaya bakacaklar. Hepinize dua ediyorumm sancim artiyo yavas yavas ters basiyo falan

günaydın kızlar bir bakayım dedim aklım sizlerde kaldı hep.biz kızımla iyiyiz bebeğine kavuşan anneler hepinize bol süt, az gaz ,bol uyku diliyorum :))
hala bekleyen arkadaşlarım sakın korkmayın rahat olursanız herşey kolay geçiyornormal doğum sürecini yaşayıp sezeryana girmiş birisi olarak bunu tavsiye edebiliyorum.iyiyim ayaktayım moralim yerinde ...kızımla babası uyuyorlar anneannesi temizlik yapıyor ben de sizi öpüyorum :)))

canım benim:)allah kolaylık versin benim 6 cm açıklığım olduğunu öğrenmeden önce doktor bana senin doğum sancın olsa dayanamazdınburayı yıkardın dedi... bunlar yalancıdır dedi.(gerçi o doktora doğurtmadım kaçtım ama ))bundan bir kaç saat sonra açılmam tamamlanmıştı.rahatlığını bozma canım :)) sancın olduğunda sancıyı nasıl azaltığını keşfetmeye çalış ben koltuğa doğru bleimi dik tutatak duruyordum .yürüyordum..hangisi iyi geliyorsa dene mutlaka bir yol bulursun....
vücudunu rahat bırak ... herşey yoluna giriyor zaten

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..

canım ara geçmişe bakayım dedim yazını gördüm bilmiyorum belki doğum yapmışsındır ama ben çatı muayenesni yapamadan kızım erken gelldi 36 . haftamız yeni bitmişyti .normal doğum süreci başladı herşey yolundaydı açılmalarım oldu ama kızım kemiklerden geçemedi.sezeryana alındım eğer çatı muayenesi olsaydım böyle olmazdı sanırım.bir an önce yaptırmakta fayda var

ooo sürmelicim ne güzell rahat rahat bekliyosun doğumunda rahat rahat olur inşallahh.eeee hakettin sen bunu o kadar bekledin dimi.

bende oğluşumun dolabını topladım.yatağının nevresimini sermemiştim onları serdim bi güzel yastıklarını falan koydumm üstüne tül cibinliğini serdimm dursun öylee oohh ne güzel bakar bakar heveslenirim dahada.

dünde oğluşumuza oyuncak aldıkk.tabi daha önce babası oynadı

Eklentiler

• $14022011225.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $14022011226.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 62

bende 39. haftama girdim çatı muayenesi yapmadı bu hafta yapacak

geçen haftalarda söyledi durumun gayet normal suyun iyi bebek iyi sancın yok çatı muayenesi için acele etmeyelim dedi. oyüzden bu hafta sonu yapacak

Ohhh Mis Gibi Rahat Rahat Uyusun İnşallah Yatağında Paşamız.. Bizim Oyuncaklarda Öyle Önce Babanın Kalite Kontrolünden Geçiyor.. Zatehn Sırf Ona İnat Bi Tane de Kız Doğurcam Diyorum Oyuncakçıya Her Girdiğimizde :}

amiinn inşallahh hepimizin kuzucukları inşallahh

ooo babamız çok hevesli zaten bayılır oyuncak oynamaya artık ikisine ayrı ayrı almak lazım

herkese iyi kandiller.ben de4 gün oldu doğum yapalı belki işinize yarar diye bazı şeyler yazayım dedim.ilk 2 gün sütüm gelmedi emzirmeye çalıştık tabi bu sırada göğsüm çok kötü yara oldu kanıyor sürekli ve çok acıyor doğum yapmamış arkadaşlar mutlaka lansinon kremi kullanmaya birkaç gün öncesinden hatta hafta öncesinden başlayın.sonra sütüm geldi ama bu defa da bebek emmek istemedi.bizde göğüs ucu çıkarıcılarla sütü sağıp göğüs koruyucuyla vermek istedik ama bu defa da hazır sağılmış süte alıştı emmek istemedi.size tavsiyem ne olursa olsun emzirin.benim göğüslerim yara emerken çok acıtıyor ama ağlaya ağlaya emziriyorum işte.eğer bırakırsa emmeyi süt de gelmeyecek aç kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…