of çok canım sıkkın bugun dr gidicem çatı muaynesine ve doğum şekline karar verilcek yaw ben planlı sezeryan istiom diğerinden korkuyorum ya normal doğurursun derse ay napcam bebeğimin kova burcu olmasınıda istiodum daha 38.haftamı yeni bitirdim üff püff
günaydın kızlar herkezin kandili mübarek olsun öncelikle perşembe günü sezeryanla kızımı dünyaya geldi sağlığı yerinde 2960 kilo doğdu boyu 49 cm o kadar çok korkmama rağmen sezeryandan çok rahat oldu sezeryan olucak arkadaşlara kormamalarını söleye bilirim ben genel anesteziyle oldum saat 13:15 de girdim ameliyathaneye saat 14.15 de kızım kucağımdaydı sezeryanın tek zorluğu sütün az olması biraz mama takviyesi yapıyoruz günde 30 cc kadar oda yetiyo zaten hem sarılıktandan koruyomuş doğum yapıcak arkadaşlara allahtan kolaylık diliyorum herşey gönnünüzce olsun
Kizlar suan hastanede yatagimda yatiyorum Erkek ebe geldi alttan bi ilac verdi ucunda ilac var. Onu taktiktan 5 dk sonra sancim 80lere cikti. Simdi yuruyorum acilma olsun diye hemen. Burasi relax valla kocaman odam var lila dekorlu mutfakli falan. Amnem abim yngem burda yanimdalar sonra babamla bacimda gelcek. Laptop getirdik keyif yapiyoruz cay kek falan. Hurma aldi abim yiyorum herseyden:))) suan iyiyim arada sancim oluyo . Ay dua edin kizlar bende size edecegim ins. Once mertime dua edecem kuzuma. Neyse yine yazarim ins. Aksama kadar dogum yaparimmmm:))
Kizlar suan hastanede yatagimda yatiyorum Erkek ebe geldi alttan bi ilac verdi ucunda ilac var. Onu taktiktan 5 dk sonra sancim 80lere cikti. Simdi yuruyorum acilma olsun diye hemen. Burasi relax valla kocaman odam var lila dekorlu mutfakli falan. Amnem abim yngem burda yanimdalar sonra babamla bacimda gelcek. Laptop getirdik keyif yapiyoruz cay kek falan. Hurma aldi abim yiyorum herseyden:))) suan iyiyim arada sancim oluyo . Ay dua edin kizlar bende size edecegim ins. Once mertime dua edecem kuzuma. Neyse yine yazarim ins. Aksama kadar dogum yaparimmmm:))
ınşallah senınde hayırlı haberlerını alırız ınşallah...kız ne rahatsın yaa maşallah valla sana. yarın ben de senin gibi yapay yollardan normal doğum yapıcam kısmetse.beni dünden beri bi sıkıntı bi telaş aldı ki sorma gitsinay hadi inş hayırlı haberlerle gel.yarın da ben geliyim ii habrlerle inşallah AMİNNNNN
sen hala gezmelerdesın bakıyorum :) bız daha beklıycez gıbı bızım yaramazları....selam kızlar
sabah kalktık kahvaltımızı ettiikkk oğlumlaaa birazda sizinle ilgilenelim dedikbirazdan ortalığı toplucam temiz evim ama çok dağınık yaymışım iyice.
bakıyorumda herkeste bi terelelli varvalla ben dün çookk iyiydim moralim falan gezdim tozdum akşam geldim forumu okudum biri eşiyle tartışmış birinin sütü yokmuş birinin bişeysii falan falan ayy bi üzüldüümmm.akşam suratım düştü resmen yattım ağladım ağlayacam yani o haldeyimm.eşimle 3 gündür ayrı yatıyoruz o grip geçmesin diye.dün akşam yatağa geri döndü ama ben uyuyamadım iyimi hadi sen git içerde yat didim zaten kafam bozuk gitti içeri valla ne güzel uyumuşum
ayyy en korktuğum şeydi bak görüyomusun başıma geldiikimiz sığamaz olduk yatağa.ama sıkıntı basıyo yani elimde değilll karnım engel zaten yastık dolu yatakta falan filan
kızlar kafanızı fazla yormayın.valla bi konuya canınızmı sıkılıyo onu düşünmeyin eşinizmi canınızı sıktı düşünmeyin annenizemi kızdınız unutun gitsin.gerçekten düşündükçe kafamızda büyüttükçe büyütüyoruz.birazda biz yapıyoruz kendi kendimize.moralimizi bozuyoruz sonra içinden çıkamıyoruz
bugün bebiklerini kucağına alacaklar çoktu.inşallah herkes sağlıkla alır bebeklerini kucaklarına güzel haberler bekliyoruz
ahhh ahh geride kalanlara yani bizlerede sabırlar diliyorumha gayret kızlaarrrr bişi kalmadıı
günaydın kızlar herkezin kandili mübarek olsun öncelikle perşembe günü sezeryanla kızımı dünyaya geldi sağlığı yerinde 2960 kilo doğdu boyu 49 cm o kadar çok korkmama rağmen sezeryandan çok rahat oldu sezeryan olucak arkadaşlara kormamalarını söleye bilirim ben genel anesteziyle oldum saat 13:15 de girdim ameliyathaneye saat 14.15 de kızım kucağımdaydı sezeryanın tek zorluğu sütün az olması biraz mama takviyesi yapıyoruz günde 30 cc kadar oda yetiyo zaten hem sarılıktandan koruyomuş doğum yapıcak arkadaşlara allahtan kolaylık diliyorum herşey gönnünüzce olsun
ınşallah senınde hayırlı haberlerını alırız ınşallah...
Kizlar hic telas etmeyin kendinize zarar. Ben sunu anladim erkek ebeler daha narin oluyorlar. Sagolsun muayenede rahatlatti anlatti neler olacagini falan. Simdi acilmayi bekliyoruz bi saat sonra falan acilmaya bakacaklar. Hepinize dua ediyorumm sancim artiyo yavas yavas ters basiyo falan
arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..
canım ara geçmişe bakayım dedim yazını gördüm bilmiyorum belki doğum yapmışsındır ama ben çatı muayenesni yapamadan kızım erken gelldi 36 . haftamız yeni bitmişyti .normal doğum süreci başladı herşey yolundaydı açılmalarım oldu ama kızım kemiklerden geçemedi.sezeryana alındım eğer çatı muayenesi olsaydım böyle olmazdı sanırım.bir an önce yaptırmakta fayda var
ooo sürmelicim ne güzell rahat rahat bekliyosun doğumunda rahat rahat olur inşallahh.eeee hakettin sen bunu o kadar bekledin dimi.
bende oğluşumun dolabını topladım.yatağının nevresimini sermemiştim onları serdim bi güzel yastıklarını falan koydumm üstüne tül cibinliğini serdimm dursun öylee oohh ne güzel bakar bakar heveslenirim dahada.
dünde oğluşumuza oyuncak aldıkk.tabi daha önce babası oynadı
Ohhh Mis Gibi Rahat Rahat Uyusun İnşallah Yatağında Paşamız.. Bizim Oyuncaklarda Öyle Önce Babanın Kalite Kontrolünden Geçiyor.. Zatehn Sırf Ona İnat Bi Tane de Kız Doğurcam Diyorum Oyuncakçıya Her Girdiğimizde :}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?