Merhabalar.Ben Fatma Nur'un Eşiyim.Bugün(14.02.2011) Ezgi Naz'ımız saat 12.35'te dünyaya geldi.Çokşükür ikisini de sağlık durumları iyi.Darısı diğer arkadaşların başına.Hepinize iyi gümer dilerim...
kandiliniz mübarek olsun kızlarr...sonunda kızımla başbaşa kalabildim ev çok kalabalıktı doğumdan sonra herkes tek tek gitti sonunda...doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın...pek geçmişi okuyamadım...herkeste dertler aynı sanırım sarılık meme ucu süt gaz....Allah'a şükür sarılık olmadık ama olmamak için epey uğraştık bol bol serum verdim kızıma şekerli ve emzirdim.şekerli su idrara çıkarttığı için kolay atlatıyoo sarılığı...sütüm gelmişti ama kızım tutamamıştı o sorunuda atlattık çok şükür.ilk bi kaç gün meme başım çok kötü olmuştu kopcak gibydii ama kremlerle falan onuda geçirdik.bi gaz problemimiz kaldııuyumayı özledim yaa.tam yatağa giriyorum tamam uyudu bu sefer diyorum cık cık seslerr başlıyoo anlıyo yattığımı heralde...bi gün iyiyse geceleri bir gün kötüü...umarım çok uzun sürmez bu gaz...doğurmayan az kalmışş sanırım.sizlerde hayırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inş
oooo kankaaaa dogum mu yaptın senn hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşşş bitanem benimmm darısıda bize olsunnnnn inşşşşşş
hayırlı olsun sızın ıçınde sende sezeryanmı olucaksın
canım sezeryana mı karar verdin en son kararsızdın die hatırlıyorum :44: hayırlısı olsun hakkında
kızlar Melocum'la konuştum az önce. sezeryanı iyi geçmiş. Şeker problemi yüzünden Elvin'imizi yoğun bakıma almışlar ama inşallah o da kısa zamanda annesinin kollarında olacak. maşşallah diyelim tobik çok güzel bir kızımız daha gelmişMelocum kızını çok az görebilmiş, onun dışında bir problem yok çok şükür.
alocum cnm aynı durumdayız sanırım.ben de hep doktorum beni sezeryana yönlendirir sanıyodum ama normal dogumda ısrarcı davrandı.ben olsam normal dogumu denerim dedi totalde en iyi dogum seklı normal dedı vs. bi de ben doktoruma güvendim acıkcası.cunku sezeryan onlar için en kolay yol normalde ısrar ettıklerıne göre var bı bıldıklerı :) ikna oldum normal doguma.yarın gidiyorum bakalım.tek korkum o kadar ugrasıp sezeryan olmak zorunda kalmakinş sezeryana gerek kalmaz da bu kadar kararlıyken pırt diye doğururum :) (3.700 bebişi nasıl pırtlatacaksam )
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Canım bence epiduralli normal doğum yap suni sancıyla olcaksa eğer.Anlattığın kadarıyla hastane ortamı çok güzel ve rahatın için herşey düşünülmüş.Ben anlattıklarımla sizi çok korkutmuşum belli ama aslında benim canım çok tatlıdır ve üstelik hazır olmadığım bi anda bebeğimin sıkıntıda olduğunu öğrenerek aniden doğuma alındım bunlar beni çok etkiledi ve en ufak şeyler bile çok büyüdü gözümde.Aslında doüğumum çok kolay oldu sadece sonrasında hemen iyileşmeyi bekledim çok aceleci davrandım ama bak bugün tam 1 hafta oldu ve ne ağrım ne sızım hiçbişey kalmadı neşem yerine geldi şimdi bebeişimin etrafında kelebek misali koşuşturuyorum o yüzden hiç korkma...Doğum sonrasındada herşeyin 1 hafta içinde düzeleceğini bol bol hatırlat kendine.Ve sana şunu söyleyeyim ben 3 di,kişle bu kadar yaygara kopardım herhalde ölüyoruuum diye feryat ederdim buralardamerhaba arkadaşlar geçmişi pek okuyamadım çoook doğumlar vardı bugün innşallah herkes hayırlısıyla kavuşmuştur yavrusunaaa..
ben bugün ilk kez çatı muayenesi oldum :)
manikkk normal doğum yapıp çile çekmişti korkuyorum açıkcasııı
hakkımızda hayırlısı olsunnnn....
Fatmacım maşallah canım dopumunu yapmışsın.EN kısa zmanda senide burada görürüz inş.Merhabalar.Ben Fatma Nur'un Eşiyim.Bugün(14.02.2011) Ezgi Naz'ımız saat 12.35'te dünyaya geldi.Çokşükür ikisini de sağlık durumları iyi.Darısı diğer arkadaşların başına.Hepinize iyi gümer dilerim...
Burcucum çok sevindiim kv lerde gidiyomuş belki eşinde hataswını anlar yalnızken daha rahat halledersiniz herşeyi bu dönemlerde oluyor böyle şeyler yaşayan çok arkadaşlarım oldu ama çocukları büyüdükçe sorunları aştılar.Umarım sizin açınızdan da böyle olur...slm kızlar nasılsnz?
geçmişe daha bakamadım.
eşimle ayrılmıyoruz,en azından bi kere daha uğraşıcaz.
eskiden olsa hiç de uğraşmazdım ama artık kendmden ziyade bebeği düşnmek zorundayım,öyle bi rtama doğmasına gönlüm razı olmadı. evet hala çok kırgınım ama napalım görmezden gelicem son bi kez..
bugün birsürü doğumumuz vardı dimi,allah hepsine kolaylık versin,bir avazda sağlıkla kurtarsn inşallah,kandiliniz de mübarek olsn.. sevgililer günü fln dicem bugn dilim varmıyo hiç,içimden gelmiyo,ama sizlerinki kutlu olsn...
Kizlar suan hastanede yatagimda yatiyorum Erkek ebe geldi alttan bi ilac verdi ucunda ilac var. Onu taktiktan 5 dk sonra sancim 80lere cikti. Simdi yuruyorum acilma olsun diye hemen. Burasi relax valla kocaman odam var lila dekorlu mutfakli falan. Amnem abim yngem burda yanimdalar sonra babamla bacimda gelcek. Laptop getirdik keyif yapiyoruz cay kek falan. Hurma aldi abim yiyorum herseyden:))) suan iyiyim arada sancim oluyo . Ay dua edin kizlar bende size edecegim ins. Once mertime dua edecem kuzuma. Neyse yine yazarim ins. Aksama kadar dogum yaparimmmm:))
Canım bence epiduralli normal doğum yap suni sancıyla olcaksa eğer.Anlattığın kadarıyla hastane ortamı çok güzel ve rahatın için herşey düşünülmüş.Ben anlattıklarımla sizi çok korkutmuşum belli ama aslında benim canım çok tatlıdır ve üstelik hazır olmadığım bi anda bebeğimin sıkıntıda olduğunu öğrenerek aniden doğuma alındım bunlar beni çok etkiledi ve en ufak şeyler bile çok büyüdü gözümde.Aslında doüğumum çok kolay oldu sadece sonrasında hemen iyileşmeyi bekledim çok aceleci davrandım ama bak bugün tam 1 hafta oldu ve ne ağrım ne sızım hiçbişey kalmadı neşem yerine geldi şimdi bebeişimin etrafında kelebek misali koşuşturuyorum o yüzden hiç korkma...Doğum sonrasındada herşeyin 1 hafta içinde düzeleceğini bol bol hatırlat kendine.Ve sana şunu söyleyeyim ben 3 di,kişle bu kadar yaygara kopardım herhalde ölüyoruuum diye feryat ederdim buralarda
benim de canım çok tatlıdır. hatta eşim beni çok iyi tanıdığı için hep sen normal doğuramazsııııınnn boşuna ikilemde kalıyorsun filan diyor. ayrıca o da artılarını eksilerini sürekli düşünerek bence sezeryan daha iyi filan diyor:) yani doktorların çoğu sezeryana kocaların çoğu normale yönlendirir diye sanıyordum ama hep tersi bende:)
sana çatı muayenesi sonucunda doktorun rahat doğurursun demiş miydi??????
kızlar ben kaçıyorum.malum yarın büyük günkızımı alıcam kucağıma allahın izniyle...inşallah yarın akşam olmadı yarından sonra iyi haberlerle gelirim :) kendinize iyi bakın...
kızlar hayırlı kandıller suan belımde kasıklarımda adetmısım gıbı acaba bu dogum sancısımı dersınız?
yokk gecmıyor ozaman degıl sanırım sımdı bı arkıme daha sordum dogum yapan oda aynı seyı soyledı canım bu arada senın yazdıklarını okudum kararsız kalmıssın bence normal dogumu dene olmassa sezeryana gec derımhiiiiiii belki evettt... ama doğum sancısı gelir geçermiş geçmiyor mu? 45 sn filan sürer demişti doktorr..
yokk gecmıyor ozaman degıl sanırım sımdı bı arkıme daha sordum dogum yapan oda aynı seyı soyledı canım bu arada senın yazdıklarını okudum kararsız kalmıssın bence normal dogumu dene olmassa sezeryana gec derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?