2011 Şubat Anneleri

hayırlı olsunn..darısı başımızaa inşallah:)

ya doğum yapanların sıkıntısıhep göğüs ucu yaraları dimi..önemsiz görüyosum, süt sürerim bende olmaz filan diyodum ama bravo kızlarrr beni de korkuttunuzz..

hangi kremi kullnacazzz...hemen başlıyayım areee:)

kandiliniz mübarek olsun kızlarr...sonunda kızımla başbaşa kalabildim ev çok kalabalıktı doğumdan sonra herkes tek tek gitti sonunda...doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın...pek geçmişi okuyamadım...herkeste dertler aynı sanırım sarılık meme ucu süt gaz....Allah'a şükür sarılık olmadık ama olmamak için epey uğraştık bol bol serum verdim kızıma şekerli ve emzirdim.şekerli su idrara çıkarttığı için kolay atlatıyoo sarılığı...sütüm gelmişti ama kızım tutamamıştı o sorunuda atlattık çok şükür.ilk bi kaç gün meme başım çok kötü olmuştu kopcak gibydii ama kremlerle falan onuda geçirdik.bi gaz problemimiz kaldııuyumayı özledim yaa.tam yatağa giriyorum tamam uyudu bu sefer diyorum cık cık seslerr başlıyoo anlıyo yattığımı heralde...bi gün iyiyse geceleri bir gün kötüü...umarım çok uzun sürmez bu gaz...doğurmayan az kalmışş sanırım.sizlerde hayırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inş

oooo kankaaaa dogum mu yaptın senn hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşşş bitanem benimmm darısıda bize olsunnnnn inşşşşşş

fatmacım gözün aydın canım....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
bugün doğum yapcaklardan bi tek fatmadan haber geldi galiba demi

hayırlı olsun sızın ıçınde sende sezeryanmı olucaksın

canım sezeryana mı karar verdin en son kararsızdın die hatırlıyorum :44: hayırlısı olsun hakkında

huzuncıcegı cnm yok sezeryan diil normal olacak kısmetse bakalım...
ayy çok sevindim MKT hatırlamana evt cnm kararsızdım çok ama en son normal doğuma karar vermiştim.dün kontrol vardı.doktor daha fazla beklemek sakıncalı olabilir hem daha fazla kilo almasını istemeyiz bebegın dedı (3.700 civarında dedi kilosu için ama söyleyiş tarzından daha fazla ama benı korkutmamak için civarında dedi gibi geldi bana ) açıkçası ben bebişin tombiş olmasından korktugumu söyledim ama doğurursun dedi.zaten zora girersen sezeryana alırım hemen sana sormam bile o zmaan dedi.1 gün daha bekleyelim normal yolla olursa diye dedi.olmazsa salı günü yatışını yapalım dedi.rahim ağzını açıp sancıyı başlatmak için fitil verecekler vajinadan.sonra bekliycez sancıları,açılmayı ve doğumu... bi arkadaşım da böyle fitille yapmıştı doğumunu.suni sancı gibi değilmiş bu normal sancı gibi oluyomuş bakalım görücez... bugun sancım gelsin de normal yoldan dogurayım cok istedim ama Allahın takdiri... en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah cümlemiz için...

bu arada inan senin doğumuna çoook imrendim cnm.öğleden sonra buraya yazdın sonra ertesi gün sabah bebeişim oldu diye yazdın tekrar :) zeynepçik de iyidir umarım.kendine kızına çok iyi bak cnm...

kızlar Melocum'la konuştum az önce. sezeryanı iyi geçmiş. Şeker problemi yüzünden Elvin'imizi yoğun bakıma almışlar ama inşallah o da kısa zamanda annesinin kollarında olacak. maşşallah diyelim tobik çok güzel bir kızımız daha gelmişMelocum kızını çok az görebilmiş, onun dışında bir problem yok çok şükür.

alocum cnm aynı durumdayız sanırım.ben de hep doktorum beni sezeryana yönlendirir sanıyodum ama normal dogumda ısrarcı davrandı.ben olsam normal dogumu denerim dedi totalde en iyi dogum seklı normal dedı vs. bi de ben doktoruma güvendim acıkcası.cunku sezeryan onlar için en kolay yol normalde ısrar ettıklerıne göre var bı bıldıklerı :) ikna oldum normal doguma.yarın gidiyorum bakalım.tek korkum o kadar ugrasıp sezeryan olmak zorunda kalmak inş sezeryana gerek kalmaz da bu kadar kararlıyken pırt diye doğururum :) (3.700 bebişi nasıl pırtlatacaksam )
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....

aa ben de onları merak ediyordumm. bi yerde yazılı mı diye tarıyordum. tüh yaa annedeki şekerin bebeğin durumuna etkisi var mıydı böyle şaşırdım ve üzüldüm. inşallah çıkar en kısa zamanda

yaa ben de hiç ummuyordum.. acıbadem hastanesi çok paracı aman sezeryan yapıyorlar hep filan denmiyor muydu.. walla hep normal doğumun avantajlarını sıraladı. ama şunu da dedi: sezeryan olursa en konforlu şekilde geçirmenizi sağlıyoruz tabii kii.. yani çok ilaçlar var gaz sorununu, dikiş ağrılarını vs hep en az acıyla tolere ediyoruz da dedi.. benimki 3150gr şimdi. çok büyük de diil gibi ama..

Canım bence epiduralli normal doğum yap suni sancıyla olcaksa eğer.Anlattığın kadarıyla hastane ortamı çok güzel ve rahatın için herşey düşünülmüş.Ben anlattıklarımla sizi çok korkutmuşum belli ama aslında benim canım çok tatlıdır ve üstelik hazır olmadığım bi anda bebeğimin sıkıntıda olduğunu öğrenerek aniden doğuma alındım bunlar beni çok etkiledi ve en ufak şeyler bile çok büyüdü gözümde.Aslında doüğumum çok kolay oldu sadece sonrasında hemen iyileşmeyi bekledim çok aceleci davrandım ama bak bugün tam 1 hafta oldu ve ne ağrım ne sızım hiçbişey kalmadı neşem yerine geldi şimdi bebeişimin etrafında kelebek misali koşuşturuyorum o yüzden hiç korkma...Doğum sonrasındada herşeyin 1 hafta içinde düzeleceğini bol bol hatırlat kendine.Ve sana şunu söyleyeyim ben 3 di,kişle bu kadar yaygara kopardım herhalde ölüyoruuum diye feryat ederdim buralarda

Fatmacım maşallah canım dopumunu yapmışsın.EN kısa zmanda senide burada görürüz inş.

Burcucum çok sevindiim kv lerde gidiyomuş belki eşinde hataswını anlar yalnızken daha rahat halledersiniz herşeyi bu dönemlerde oluyor böyle şeyler yaşayan çok arkadaşlarım oldu ama çocukları büyüdükçe sorunları aştılar.Umarım sizin açınızdan da böyle olur...

Oooo süpersin sürmeli şimdiye doğurmuşundur gerçi ben yeni okuyorum mesajını ve hastane ortamına çooooook özendim.HAdi haberini bekliyorum

kızlar hayırlı kandıller suan belımde kasıklarımda adetmısım gıbı acaba bu dogum sancısımı dersınız?

kızlar ben kaçıyorum.malum yarın büyük gün kızımı alıcam kucağıma allahın izniyle...inşallah yarın akşam olmadı yarından sonra iyi haberlerle gelirim :) kendinize iyi bakın...

kızlar ben kaçıyorum.malum yarın büyük gün kızımı alıcam kucağıma allahın izniyle...inşallah yarın akşam olmadı yarından sonra iyi haberlerle gelirim :) kendinize iyi bakın...

kimseleleer kalmadı burda zaten...sende git...
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza kızımla...

kızlarrr benı duyan varmı normal dogum yapanlar varmı aramızda belımde ve kasıklarımda adet sancısı gıbı sancı var acaba bebısmı gelıyorrr

hiiiiiii belki evettt... ama doğum sancısı gelir geçermiş geçmiyor mu? 45 sn filan sürer demişti doktorr..
yokk gecmıyor ozaman degıl sanırım sımdı bı arkıme daha sordum dogum yapan oda aynı seyı soyledı canım bu arada senın yazdıklarını okudum kararsız kalmıssın bence normal dogumu dene olmassa sezeryana gec derım

evet şu an kararım oraya doğru gidiyor ama eğer normalden dolayı bir sıkıntı yaşarsam yakınımdaki kimse beni normal için yüreklendirmediğinden herkes başıma kakacak ben demiştim diyecek:)) kardeşim ve abimin eşi sezeryan oldu ve çok konforluydu. ablam normal olmuştu ve çok çekmişti ardından günleeerce.. şimdi bana doktorun söylediklerini anlatıyorum hep sen bilirsin diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…