slm kızlar,giremedim bgn ya,bakamadım geçmişe de k.bakmayın.
dün eşim çiçek alıp gelmiş eve,14 şubat kutlamazdık normalde sevmiyoduk,öyle anlaşmıştık. aramız düzelsn die sanırım çiçek almış yazık,girdi sarıldı fln... snra yemeğe çıkardı beni,ordan eğlenmeye gittik,bu halimde kaç saat oturdum bilmiyorum:) ama buzları erittik en azından,konuştk sorunları fln da, toparlanıyoruz allaha şükür...
bgn de dr.a gittik 2 dr.uma da gittik ikisi de çatı muayenesi yaptı.
ilki canımı yaktı baya bi zorladı allah var,bir parmak kadar açıklığım olduğunu söyledi,nst ye girdm sancı yok..
yanlız 3-4 gn içinde doğumun olacağını düşünüyorum ddi,çatım gayet müsaitmiş.
benmde canm yandı azcık ama çok cesaretlymdr allah var,inşallah sıkıntsz normal doğurabilirim,kendme güveniyorum.
bu arada eline jel sürmedi,biraz batticon sürdü o kadar,doğum olmazsa pzt tekrar gdicez kontrole...
öğledn snra da dier dr.a gittik,o da baktı çatıya fln ama hiç cnmı yakmadı hem de hiç...
bi baktm eldivenleri çıkarıo,nası yaaa ddm,bitti miiii...
o da jel fln sürmemişti.
o da açılman yok ddi,yanlz silinmen var ddi,anlamadım ben nası oluo bu iş,biri var dio biri yok dio.. kafamız karıştı walla..o da cuma tekrar çağrdı.
sanırım suni sancyı bascaklar bna öyle hissediyorum:S
Bebeğin kilosu da müsait 3 kg civarıymışş.
snra daeve geldm yemek yaptım,kocam geldi yemek yedk,snra biraz yürüdk,snra gelip pijamalarımızı gyp tv karşısına geçtk:)
bu arada ben lansinoh,humana still-tee ve hurma düzenli tüketmeye başladım bilmiorm söylemişmiydm.
hatta humanayı nerdyse yarıladım:) inşallah sütüm bol olur.
offf ne çok anlatmışım ben yine:26:

umarım herkes iidir ya bi geçmişe bakayım ben