2011 Şubat Anneleri

kızlar hepiniz iyiki varsınız,9 ay boyunca birbirimizi tanımadan hamileliğimizin en sıkıntılı en heyecanlı en endişeli en sevinçli taraflarını beraberce paylaştık,yetmedi dertleştik,iyi temennilerde bulunduk,bilgilendik,ve büyük gün gelip çattı,bir çoğumuz doğurdu yavrularını kucakladı bir çoğumuz gün sayıyor yada şuan doğumda,en güzeli ne biliyomusunuz,bebeklerimizi kucağımıza aldığımızdaki hissettiğimiz o muhteşem duyguyu bir çok kişininde hissetmesi,biliyorumki bu duyguyu benimle eşimle beraber forumdaki kızlar ve eşleride hissediyor,Allah yavrularımızı korusun,bizlerede ömürler versinki başlarında olabilelim,iyiki varsınızz...bundan sonraki paylaşımlarımız hep yavrularımız üzerine olacak,boyut değiştiriyor konularımız,muhabbetimiz baki olsun...

Amin Canım.. Gerçekten Birbirimize Çok Destek Olduk Çoğu Zaman Birbirimizden Öğrendik Bilmediklerimizi.. Acemiliğimizi Giderdik..

İyiki Böyle Bir Yer Var Ve İyiki Burdayız

bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?

canım ben de sezeryan oldum 2 gün kaldım çantaya 10 tane koymuştuk benim oğlum temiz beze yapmayı pek seviyor altını alıp yeni bez koyunca bir daha yapıyor ara sıra)o yüzden yetmedi evden 5-6 tane daha getrdi babamız. eger ev hastaneye yakınsa fazl yük etme kendine arada gidip alınır

ben o kasılmalrı hergece yaşıyorumama hıçbırşey yok hala....çirkınlık hat safhada bende aynen kendımı çok kötü hıssedıyorum şiştikçe şişiyo gıbıyım
iyi olmana çok sevındım kızınıda bıran önce yanına alırsın ınşallah cnm...
gez gez pazarcı :) banada senınkı askerlığını yapıp öyle gelcek dıyolar....bende o alıştırma sancıları bır hafyadır var ama başka bışey yok...ne nişan ne başka bışey sıkıldım valla....

Amin Canım.. Gerçekten Birbirimize Çok Destek Olduk Çoğu Zaman Birbirimizden Öğrendik Bilmediklerimizi.. Acemiliğimizi Giderdik..

İyiki Böyle Bir Yer Var Ve İyiki Burdayız

evet sıze katılıyorum hanımlar çok şey öğrendım şahsen ben sızlerden ınşallah bundan sonra bebişlerımızıde beraber buyutur buyuturkenkı sevınçlerı öğrendıklerımızı bırbırımızle paylaşıp daha çok şey öğrenırız bırbırımızde....

sıhhatler olsun canım ferah banyoları olsun yavrunun. göbüş düştü galiba sizin, bizim ki hala duruyor. hafta sonuna kadar düşse keşke anneannemiz eve gitmişti tekrar gelecek. beraber yaptırmak istiyorum ilk banyosunu

SÜRMELİ gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
canım tümmerak ettiğin detyalrı cevaplayabilirim ama erkan süper süper süper..hastanede öylee..
herşey yoluna girmiş çok sevindim

canım az önce aradım seni açmadın

sağol canm
canım benim hiç merak etme çok güzel oluyır
Kzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.
tebrikler elaya
canım benim ya iyiyiz aradım seni ulaşamadım sen de yarın giriyorsun
teşekkürler seda...sana unutmadan yazayım hasta külotlarından almadıysan mutlaka al

teşekkür ederim canım iyiyim sağolasın

şimdi sıra bende....
bugun hastaneye gıttım hastanede sadece bır doktor var benım doktor başka yere gecici göreve gıttığınden suratsız bır kadın doğuma gıdıyorum allahım kadında bır surat ultrason veremem benden başka doktor yok nst ısteyelım dedı tıpsız karı...neyse nstye yollıycak tam acıl çıkmam lazım dedı çıktı nstye yolladı gırdım nsteye hemşire baktı nsteye bışey çıkmadı herşey normal sancı yok dedı sen yınede doktora görün dedı vallahı gıtmıyorum dedım..ya şimdi bebek nasıl düzmü tersmı doğumum yakınmı değilmi nerden bılcem...ya ters bır durum varsa bende burda herşey çok sınırlı ılçede yaşadığımız için..ben çok kötüyüm yaaa artık beklemekten başka çarem yok bu haftayıda beklıyım olmazsa başka merkeze gıdıcem napıyım:2: allah hepimize yardımcı olsun...:2::2:

az kaldı canım walla sancını evde çekip açılma artınca gitmek en iisi gidip hemen doğurursun ama doğum sancısını anlarsın baya şiddetli oluyo şimdi hamileyken yine ii aynada tombiş bi hamile tatlı oluyo ama karın gidince şişman bi anne oluyosun :83: neyse 40ım çıksın spor felan yapcam evde

canım yeni duydum kızını geçmiş olsun allah şifa versin senin de gözünaydın canım hayırlı olsun

aman seda dikkat et suyun felan gelirse yollarda tek çıkma bence

bende bazen ağlıyorum eşim kızıyo ben yeni başladım netten de baya araştırdım çoğunluk memnun ama yine de çekiniyorum kullanmaya çok ağlarsa veriyorum artık

sağol canım bugün daha iyi şekerimizde iyiymiş mama vermişler
dünkü gittiğimde üstüme kustu obur:)
inşallah yarın taburcu olacak

maşallah sevındım ıyı olmasına emzırmıyomusun..şekerı kılosundan dolayımı aceba...

sürmelı senın cadı nasıl beklettiğine değiyomu:) bızde senın gıbı son ana kadar beklıycez gıbı...

sezeryan olan arkadaslar sütünüz ne zaman geldi?

canım ben ameliyattan çıkar çıkmaz emzirdim, sık sık tuttuk memeye. zaten bebeğin midesi küçücük her seferinde birkaç damla çekse yeter. hiç dert etme kimsenin sütü şırıl şırıl akmıyor doğumdan sonra, önemli olan sıksık verip hem kendini hem bebişi alıştırmak. ben yarım saatte bir falan verdim. tek sıkıntı dikişlerle doğrulmak zor oluyor ama bebek hemşireleri yardım ediyor zaten ikinci gün ayağa kalkıp sandalyeye oturdum orda emzirdim çok daha rahat oldu daha çok süt verebildim.

yukarıda dayazdım canım, iki damla bile versen kardır, sıksık ver doyar miniğin hiç korkma

canım biz zinco kullanıyoruz işe yaradı, bebek çok küçük doğduğu için olçüsünü azalttık normalde günde 3 defa 4er damla biz öğlen akşam 2şer damla veriyoruz gece rahat uyuyor sıpam. bu arada senin emirle benim emre çok benziyor, sürekli fıskiyeler açık üstümüz başımız hep çiş kaka oluyor) gülmekten alt bağlayamıyoruz, tabi o hiç sevmiyor altının açılmasını basıyor yaygarayı. komşular isyanda)) bağır oğlum ciğerlerin açılsın diyorum

allah yardımcın olsun canım

önerilerin için sağol canım, facede kağanla kardeşine bakmaya doyamadım maşllah ikisine de

sağol canım bugün daha iyi şekerimizde iyiymiş mama vermişler
dünkü gittiğimde üstüme kustu obur:)
inşallah yarın taburcu olacak

çok sevindim canım ya, alış sen bunlara) ben geceden beri 3kere üst değiştirdim emreye. çiş kaka kusmuk maşallah bol miktarda))

bende bazen ağlıyorum eşim kızıyo ben yeni başladım netten de baya araştırdım çoğunluk memnun ama yine de çekiniyorum kullanmaya çok ağlarsa veriyorum artık

canım zincoyu kullanıyorum mecburen bende, valla kurtarıcımız oldu ama düzenli vermek lazımmış faydalı olması için. ben öğlen akşam veriyorum 2şer damla. üstünde yazan daha fazla ama bu bile yetti şimdilik

slm kizlar,
gaz sorunu bi cogu bebiste var anlasilan bizde tam anlamiyla dün basladi yavrum gegiriyo ama gazini alttan bi cikaramiyo dün 8 saat dogru düzgün uyumadi daliyo 5 dk icinde ciglik cigliga uyaniyo canim kuzum :2: dün aksam dayanamadim hastaneye gittim doktor bi sorun yok hava var karninda sab simplex kullanin karnina masaj yapin dedi, cok olmasada biraz rahatliyo ilacla kusum, bu sabah 8de uyandi daha yeni daldi hep kucagimda tasinmak istiyo ne yapcam bilmiyorum yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum üfff

canımmm bebişler sevgiyle büyüyor al kucağına alışır diye korkma güven duygusu gelişir.

valla ben oğlumu yapışık büyüttüm benim olmadığım yerde eşim annem alırdı kucağına. şuan tam anlamıyla sevgi yumağı bir çocuk hala akşamları koltuğa çıkar babasının kucağına tv izler uyur kalır orada. ne şeker düşünsene.

slm kızlar artık benimde sezeryan tarihim belli oldu YARIN SABAH 9:00 DA DOĞUM İÇİN YATIŞ YAPIYORUMM darısı bekleyenlerin başına :)))

haklisin cnm kizim iyi olsunda ben saatlerde kucagimda tasimaya raziyim valla.

mkt ve şenaysn kızlar göbeği düşmedi kızımın ama çok huzursuzlandı.yıkadım ben de çok rahatladı gece boyunca sorunsuz uyudu iyice kuruttum yıkadıktan sonra pansumanını yaptım göbeğinin inşallah birşey olmaz ..

Merhaba nasılsınız?

Geçmişe bakamadım. Bir kaç sayfa dışında bir de alıntılardan okudum.

Sürmeli, melocum, mapuci gözünüzaydın. Tebrik ederim.
Melocum inşallah bebişin iyidir.

Darısı bekleyenlere olsun inşallah.

Çiçek'e hak veriyorum. Biz de hiç kucaga alışır diye tereddüt etmedik. Oglum 2,5 yaşına kadar kucakta uyudu. :) Şimdi 4,5 yaşında hala kucaktan inmiyor :)

Asya'yı da kucaktan indirmiyorum hiç. Alışsın ne yapalım. Ama hakikaten sevgi dolu büyüyorlar.

Bu arada kızım çok kusuyor. Gaz için metsil kullanıyoruz. Cumartesi de doktora gidecegiz. Kilo alımına bakılacak. İnşallah iyi çıkar.

Altı açılınca hemen sakinleşiyor. Bir de kaka yapınca gözünü açıp boncuk boncuk bekliyor :) Uykusunda kaka yapmıyor. Abisine çekmiş prensesim :)
Ama banyoyu hiç sevmiyor

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldiimm

dışarda pırıl pırıl bi güneş var çıktım biraz yürüdüm pazarı dolandım ben tezgahlara insanlarda bana baktı koca göbeğim ve çılpı bacaklarım ilgilerini çekti sanıırım (tayt vardı altımda çizmeyle) hamile kadınlar bile baktılar hatta biri yanındakine "ayy ne tatlı top koymuş gibi" dedi duydum yanii.

bu arada göbişi ekledim son göbişler artık bunlarrrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-annelerinin-gobisleri-117.html#post17681627

melocum evet aldım sonunda hasta kilodunu
bu arada doğum yapan arkadaşlar hastanelerde neler kullandınız yani hasta bezi gecelik pijama bu tür ayrıntılara girebilirmiyiz geri de kalan bizler en azından hazırlıklı gidelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…