kızlar hepiniz iyiki varsınız,9 ay boyunca birbirimizi tanımadan hamileliğimizin en sıkıntılı en heyecanlı en endişeli en sevinçli taraflarını beraberce paylaştık,yetmedi dertleştik,iyi temennilerde bulunduk,bilgilendik,ve büyük gün gelip çattı,bir çoğumuz doğurdu yavrularını kucakladı bir çoğumuz gün sayıyor yada şuan doğumda,en güzeli ne biliyomusunuz,bebeklerimizi kucağımıza aldığımızdaki hissettiğimiz o muhteşem duyguyu bir çok kişininde hissetmesi,biliyorumki bu duyguyu benimle eşimle beraber forumdaki kızlar ve eşleride hissediyor,Allah yavrularımızı korusun,bizlerede ömürler versinki başlarında olabilelim,iyiki varsınızz...bundan sonraki paylaşımlarımız hep yavrularımız üzerine olacak,boyut değiştiriyor konularımız,muhabbetimiz baki olsun...
bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?
ben o kasılmalrı hergece yaşıyorumama hıçbırşey yok hala....çirkınlık hat safhada bende aynen kendımı çok kötü hıssedıyorum şiştikçe şişiyo gıbıyımburcucum geçmişi okyamadın da şimdi gördüm eşinle düzeltmişsin aranı çok sevindim cnm...
yaa benim şua an acayip karnım ağrıyo mu kasılıomu bişiler oluyo,midem bulanıyo,noluyosa artık,öff telefonlardan da bıktım artık doğurmadın mı daha bebk dişenecek falan die dalga geçiyolar bi de...zaten atama sonuçları da belli olmadı halaa...ayyyy çıldırıcam yaaa,moralim sıfır,aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum,çok çirkin hissediyorum,sıkıldım artık yaaa((
iyi olmana çok sevındım kızınıda bıran önce yanına alırsın ınşallah cnm...kızlar merhaba
eve yeni geldim..ben çok iyiyim
çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum
gez gez pazarcı :) banada senınkı askerlığını yapıp öyle gelcek dıyolar....bende o alıştırma sancıları bır hafyadır var ama başka bışey yok...ne nişan ne başka bışey sıkıldım valla....biraz daha sabır canım bişi kalmadı şurda
banada soruyolar sancın varmı ağrın varmı nasılsın alıştırma sancıların başladımı falan diye
yooooo diyorummm.yani yokkiiii bişii.lan diyom sonra varda benmi anlamıyorum yoksa çünkü herkes aynı şeyi soruyor.ama yok yani napimmm.hiç biyerim ağrımıyo sancım yokk bişi yok zorla sancım varmı diiimm
tabi böyle olunca da hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.
dışarda pırıl pırıl bir güneş var.makina bitsin şöle bi yürüyüşe çıkiimm diyorum pazarda var bugün şöle bi tur atarım hem
kızlar hepiniz iyiki varsınız,9 ay boyunca birbirimizi tanımadan hamileliğimizin en sıkıntılı en heyecanlı en endişeli en sevinçli taraflarını beraberce paylaştık,yetmedi dertleştik,iyi temennilerde bulunduk,bilgilendik,ve büyük gün gelip çattı,bir çoğumuz doğurdu yavrularını kucakladı bir çoğumuz gün sayıyor yada şuan doğumda,en güzeli ne biliyomusunuz,bebeklerimizi kucağımıza aldığımızdaki hissettiğimiz o muhteşem duyguyu bir çok kişininde hissetmesi,biliyorumki bu duyguyu benimle eşimle beraber forumdaki kızlar ve eşleride hissediyor,Allah yavrularımızı korusun,bizlerede ömürler versinki başlarında olabilelim,iyiki varsınızz...bundan sonraki paylaşımlarımız hep yavrularımız üzerine olacak,boyut değiştiriyor konularımız,muhabbetimiz baki olsun...
Amin Canım.. Gerçekten Birbirimize Çok Destek Olduk Çoğu Zaman Birbirimizden Öğrendik Bilmediklerimizi.. Acemiliğimizi Giderdik..
İyiki Böyle Bir Yer Var Ve İyiki Burdayız
kızlar bazı arkadaşlardan hiç ses yok çağlayan ,burcu felan herkes bebeğiyle ilgileniyordur da sorun yoktur umarım .melocuumun bebeği küvezden çıkmıştır umarım şekerli annelerin sorunu da başka oluyor benim kızımın şekeri de düşük çıktı ama çok şükür küvezlikk olmadı
bu arada kızımın ilk banyosunu da yaptırdık suyu çok sevdi .........:)))
canım tümmerak ettiğin detyalrı cevaplayabilirim ama erkan süper süper süper..hastanede öylee..canım yarın giriyon sanırsam...şimdi girdim bende buraya ...inş herşeyler yolunda gider...sağlıkla alırsın kucağına...çok heyecanlıyım bende...çok meraklıyım...banada anlatırsın tecrübelerini..inş hemencecikte sütün gelir...inş herşey iyi olur..
herşey yoluna girmiş çok sevindimslm kızlar nasılsnz?
geçmişe daha bakamadım.
eşimle ayrılmıyoruz,en azından bi kere daha uğraşıcaz.
eskiden olsa hiç de uğraşmazdım ama artık kendmden ziyade bebeği düşnmek zorundayım,öyle bi rtama doğmasına gönlüm razı olmadı. evet hala çok kırgınım ama napalım görmezden gelicem son bi kez..
bugün birsürü doğumumuz vardı dimi,allah hepsine kolaylık versin,bir avazda sağlıkla kurtarsn inşallah,kandiliniz de mübarek olsn.. sevgililer günü fln dicem bugn dilim varmıyo hiç,içimden gelmiyo,ama sizlerinki kutlu olsn...
kızlar Melocum'la konuştum az önce. sezeryanı iyi geçmiş. Şeker problemi yüzünden Elvin'imizi yoğun bakıma almışlar ama inşallah o da kısa zamanda annesinin kollarında olacak. maşşallah diyelim tobik çok güzel bir kızımız daha gelmişMelocum kızını çok az görebilmiş, onun dışında bir problem yok çok şükür.
canım az önce aradım seni açmadıniyi akşamlar kızlar..
öncelikle herkesin kandilini kutluyorum..
şenaycım gerçi haber vermiş ama bugün bende görüştüm melocumla Elvinimiz 4150g 55cm manken gibi doğmuş maşallah kuzuyaaşenayında dediği gibi şekeri düşük oldduğu için yoğun bakımdaymış inşallah hemencicik geliverir annesinin kollarına..
sağol canmgünaydın şubatın en güzel anneleri dün birsürü bebişimiz oldu inş hepsi çokkkk sağlıklıdır melocumun bebişi küvözemi konmuş haber alan var mı müsait değildir diye arayamıyorum nerdeyse tüm doğum yapanlar girdi bi çağlayan gelmedi iyilerdir inş sevil hanımla uğraşmaktan fırsqt bulamıyordur inş bende oğluşum oyunlarıını çözmeye çalışıyorum bi emiyor 2 çekip atıyor sonra tekrar aranıyor tekrar veriyorum o tekrar atıyor :))) oyuncak etti beni bide yapınca gülüyor tabi o bana gülmüyorda ben üstüme alıonıyorum :)) bu arada erkek bekleyenler var hala aramızda benden tavsiye aslında tavsiye değil bebeğin altını değiştirirken kendinizle yarışmanız lazım çünkü heran üzerinize patlayan kaka yuada yağmur misali çişşşşşlerle karşılaşmak an meselesi alt değiştirmede hergün yeni teknikler geliştiriyoruz çünkü hem emirin hem hendi üstümü değiştirmek sıkıldım ya çiş ya kaka mutlaka bişi yapıyor hiç birini yapmasa kusuyor :)) ilk vukuatımı yapmışım bu gece bebeği eşime bırakıp azıcık kestirim dedim rüyamda emiri emziriyodum o sıra eşim yatağa geç bari diyince bebek düştü bebek düştü niye almıyon kucağımdan diye yere eğilip bebek arıyorum eşim yerlerde gülmekten emir uyanmasın diyede fısır fısır gülüyor ben hala olayın şokunda bebek uyuyor deyince bişeyu olmamış gibi yatağa geçmişim sabah dalga geçiyor benleee allahım eşimin diline düştüm artık herkese dedikodumu yapar :26:
canım benim hiç merak etme çok güzel oluyırooff ben de hep o anı düşünüyorum ve gözlerim yaşarıyor.. etrafımda herkes olmasın kalabalık olmasın hatta odaya gelnce herkese diyim ki siz çıkıııııııın yalnız kalcam ben kızımla:))) şöyle 10 dk sarılalım sonra girsinler diyorum :))
tebrikler elayaKzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.
canım benim ya iyiyiz aradım seni ulaşamadım sen de yarın giriyorsunsürmeli gözün aydın tatlım sonunda geldi demek meleğin Allah aşkına şu inatcı kızının resmini bi koyda görelim çok merak ediorummm.. :)
yalnız 42 haftalık olmasına ramen minik gelmiş birazz aaman sağlıklı olsunda kuzucuk.. bi an önce toparlan inşallah..
geçmişi hızlıca geçtim ama bugün doğuran yoktu sanırım.. melocumdan da haber gelmemiş yarın bi arayayım merak ettim..
Bizimde son 1 günümüz Rabbim izin verirse bizde perşembe sabahı kavuşucaz kızımlaaaa.. Çok heycanlı ve çok korkuyorummmmmmmmmm..
Rabbim hepimiizi sağlıcakla kurtarsın inşallahhh...
teşekkürler seda...sana unutmadan yazayım hasta külotlarından almadıysan mutlaka alcanımmm hoşgeldiinn gözünaydınnn.ne güzelll kolay bi doğıum olmuşşş.kızında maşallahhhh manken gibii.tontişş galibaaa ayyy ne gğüzellll.
en kısa zamanda birbirinize kavuşun inşallahhh.
ayrıntıları bekliyoruz haaaaa
hoşgeldin canım allah kolaylık versin biz bitaeyle başa çıkmaya çalışırken sana kırkbirkere maşallah kimyon tane kimyon değilmi bende içim evde var ben rezene kimyon anason karıştırıp içiyordum bide sade deniyim
hiç sorma o sıkıntısı bi geçse başka ne isterim biz uyanık kalmayada razıyız yeterki çıksın şu gazı :2:
canım bizede bugün sab damla verdi sen memnunmusun zincodan bu işi deneyyerek çözecez eğer sab çözmezse ki çok önerilenn bi ilaç zinco deniyecem onuda duymuştum dayanmayı bırak en son bende oturup onunla ağladım
taze anne nasılsın prensesin de iyiymiş şükür seni merak etmiştim ama müsait değilsindir diye aramaaya çekindim yarın güzel prensesini alıp evine gelicekkmişsin gözün aydınn
melocum canım hoşgeldin, nasılsın? güzel prensesim nasıl?
burcucum geçmişi okyamadın da şimdi gördüm eşinle düzeltmişsin aranı çok sevindim cnm...
yaa benim şua an acayip karnım ağrıyo mu kasılıomu bişiler oluyo,midem bulanıyo,noluyosa artık,öff telefonlardan da bıktım artık doğurmadın mı daha bebk dişenecek falan die dalga geçiyolar bi de...zaten atama sonuçları da belli olmadı halaa...ayyyy çıldırıcam yaaa,moralim sıfır,aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum,çok çirkin hissediyorum,sıkıldım artık yaaa((
kızlar merhaba
eve yeni geldim..ben çok iyiyim
çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum
biraz daha sabır canım bişi kalmadı şurda
banada soruyolar sancın varmı ağrın varmı nasılsın alıştırma sancıların başladımı falan diye
yooooo diyorummm.yani yokkiiii bişii.lan diyom sonra varda benmi anlamıyorum yoksa çünkü herkes aynı şeyi soruyor.ama yok yani napimmm.hiç biyerim ağrımıyo sancım yokk bişi yok zorla sancım varmı diiimm
tabi böyle olunca da hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.
dışarda pırıl pırıl bir güneş var.makina bitsin şöle bi yürüyüşe çıkiimm diyorum pazarda var bugün şöle bi tur atarım hem
hoşgeldin canım allah kolaylık versin biz bitaeyle başa çıkmaya çalışırken sana kırkbirkere maşallah kimyon tane kimyon değilmi bende içim evde var ben rezene kimyon anason karıştırıp içiyordum bide sade deniyim
hiç sorma o sıkıntısı bi geçse başka ne isterim biz uyanık kalmayada razıyız yeterki çıksın şu gazı :2:
canım bizede bugün sab damla verdi sen memnunmusun zincodan bu işi deneyyerek çözecez eğer sab çözmezse ki çok önerilenn bi ilaç zinco deniyecem onuda duymuştum dayanmayı bırak en son bende oturup onunla ağladım
sağol canım bugün daha iyi şekerimizde iyiymiş mama vermişler
dünkü gittiğimde üstüme kustu obur:)
inşallah yarın taburcu olacak
sezeryan olan arkadaslar sütünüz ne zaman geldi?
kızlar ya ben şu sezeryandan sonra süt gelmemesi olayına taktım...millet hep ondan çekiyo galiba...acaba 1 hafta önceden falan humana stillmi içmek gerekiyo..yoksa bişi yapmakmı gerekiyo..varsa bişi söyleyinde yapalım...artık tecrübeli annelerle doldu topik dimi ama...
günaydın herkese gazla savaş mesaisi bu gecede bitti akşam 9daan sabah 6 ya kadar bağrınan emir gözü uykudan açılmayan ve elinden bişey gelmeyen ben ve bizimle uğraşmak için çabalayan bi baba eşim hiç uyumadı ben arada gitmişim emirin 1 saat kestirmesiyle gündüzde çok huyuszdu uğraşmaktan dinlenemedim gece zombi gibiydim gazı çıktı rahatladı çocuk yaa o küçücük oırt sesi (tabi 10 saatlik maratondan sonra bizimi pek küçük bi pırt değildi) insanı ne mutlu ediyorr gece sancıdan doğru dürüst emmedi bile gaz çıkınca yapıştı memeye kokusunu alıyor valla gözü kapalı pijamanın üstünden buldu sıpaa açmama fırsat vermeden boşa cok cok çekiyor
sürmelidedoğurmuş çok şükür en sabırsızımız en sona kaldı ama sağlıkla kavuştu dilasına allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün
Bugün Anne oluyorum bu duygu herşeyin üzerinde Allahıma binlerce kez şükürler olsun..
Bütün arkadaşlara bebekleriyle mutlu bir ömür diliyorum her ne kadar sizleri çok iyi tanımasamda hepinizi çok seviyorum ve bol şans diiyorum.
Hatunlar tünaydın :)
Bebişle ve kağanla tempom baya yoğun olduğu için sık giremiyorum, faceye girebildiğim kadar ordan takip ediyorum,
Son bi kaç sayfaya göz attım, doğuma girecek arkadaşlarımız varmış, hayırlısı ile kavuşsunlar kuzuşlarına inş.
Sürmeli doğurmuş :) buna çok sevindim
Süt ve gaz sıkıntıları varmış sanırım,
Şimdiiii kızlar,
Süt için 1- humana still tee
2- fayrouz ( şiddetle tavsiye ediyorum)
3- çemen (sütü artırıyor ama bebekte gaz ve yeşil kaka yapabiliyor)
4- bol bol su (süt için olmazsa olmaz )
Gaz için son günlerde yapıp faydasını gördüğüm kimyon çayı var şiddetle tavsiye diyorum
yarım bardak kadar kaynar suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon koyup demleyin için,
Geçen bizim paşanın gaz ağrısı tutunca günde 2 sefer içtim, üzerine emzirince bebeğe kimyon geçiyor ve bağırsak kramplarını azaltıyor
Rezene çayıda gaz için bir miktar fayda ediyor
Yinede colinox alıcam, bağırsak düzenleyici ilaç, günde 3 sefer 10 damla, kağanda kullandık çok memnunum yarı kırkı çıksın başlıcam
Dahada yazıcaktım kızlar ama kağan ilgi bekliyor, yine girmeye çalışıcam, öpüyorum sizi kendinize ve bebişilere iyi bakın
sağol canım bugün daha iyi şekerimizde iyiymiş mama vermişler
dünkü gittiğimde üstüme kustu obur:)
inşallah yarın taburcu olacak
bende bazen ağlıyorum eşim kızıyoben yeni başladım netten de baya araştırdım çoğunluk memnun ama yine de çekiniyorum kullanmaya çok ağlarsa veriyorum artık
slm kizlar,
gaz sorunu bi cogu bebiste var anlasilan bizde tam anlamiyla dün basladi yavrum gegiriyo ama gazini alttan bi cikaramiyo dün 8 saat dogru düzgün uyumadi daliyo 5 dk icinde ciglik cigliga uyaniyo canim kuzum :2: dün aksam dayanamadim hastaneye gittim doktor bi sorun yok hava var karninda sab simplex kullanin karnina masaj yapin dedi, cok olmasada biraz rahatliyo ilacla kusum, bu sabah 8de uyandi daha yeni daldi hep kucagimda tasinmak istiyo ne yapcam bilmiyorum yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum üfff
valla ben oğlumu yapışık büyüttüm benim olmadığım yerde eşim annem alırdı kucağına. şuan tam anlamıyla sevgi yumağı bir çocuk hala akşamları koltuğa çıkar babasının kucağına tv izler uyur kalır orada. ne şeker düşünsene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?