herşey için sagolun arkadaşlar.çok şeyler yaşadım.şükür bebeğim iyi.bebegim küveze götürdüler refakatçım bile yoktu.hasta bakıcı acıdı emzirmeye bile arabayla gittim.ameliyat sonrası elbiselerim yanımda yoktu .giydiklerimi yerlere atmış ebe kan içinde kalmış.eşimde yok hastane evrak yapmaya ugraşıyormuş uyandıgımda.çorap yok ayagımda hiçkimse yok.kayınvalidemde geldi vicdansız bana yardım etmedi ennemi getirtmedi geleceğim ben bakarım dedi güvendirdi.poposunu kanepeye döndü.yattı... annem uzaktaydı gelmesi 8 saatsürdü.birde zatüreye yakalndım çok şükür bugün itibariyle atlattım.lohusa halimle eve geldikten sonra kayınvalidem annemi zavallı kadını kovuyor.bende dayanamadım artık bagırdım çagırdım lohusa halimde annnem üzülüyor agzında dili yok bebeğin herşeyini annem aldı zaten.ondan bir kuruş bırak bana bakmadı onun yüzünden iki büklüm yürüdüm.kavga ettim en sonunda dün gitti kurtuldum içim ferahladı ayaga kalktım.bugün doktora gittim qnnem de yanımda.hastanedeyken kayınvalidem küvezdeki bebeğime bakıyor kafası büyük diye morlimi bozdu.hemşireler kaynanama kızdılar her bebeğin kafası büyük dogar ilk başta şiş olurmuş normalmiş herşeyi.eve geldik ben yokken bebeğimin odasının camını açmış.bana bu bebek çok lazoımdı dedi çok agladım kızlar derdimi size döküyorum rahatlıyorum vallahi.mutlu günümü mutsuz etti.bbek çok aglıyormuş sütüm yokmuş.sütüm gelmedi sezaryanla oldugu için.ben iki büklüm yürüyorum ya bana gülüyor.gögüslerim yara oldu.bebeğime küvezde makineyle beslediler.bana gülüyor benim gögüslerim çatladı kanadı.hayatımda bu kadar vicdansız bir insan görmemedim.insan düşmanına yapmaz.annem gitsin diye uyurken camı açıyor bbeğinde.eşime ne bakıyorsun buna diyor.eşimle beni kıskandı.5 sene sonra olmuş canım yavrum benim.kavga ettik lohusa halimle beni çileden çıkardı artık o derece.
ayyy canım okurken resmen çıldırdım defet o kaynanayı (normalde kaynana lafını sevmem ama kayınvalide derim) aman sütün kesilmesin canım bebeğini yanından ayrma gerekirse kilitle kapını ayy ben gerildim yaa Allah sabır versin sana
Günaydın Güzel Anneler..
Sabah Kalktım Tuvalate Gittim Hafif Bi Kanama Vardı Nişan mı Acaba, Ayy Uykum Vardı Gözümden Uyku Akıyordu Bi Anda Uykum Açıldı Valla :}
Yarın Kontrolümüz Var Dr Teyzemize Gidicez Ama Sanki Benimki Yarını Beklemicek Gibi..
Pazar Günü de Fuara Gidicektim Oğlum Ona da İzin Vermicek Heralde..
Biraz Daha Bekliyim Kanama Devam Eden Bişeyse Dr a Gideriz Artık..
Zaten Dün Şöyle Göz Ucuyla Hürremin Doğum Sahnesine Baktım, Tırsmadım Değil Valla :18:
hiiçç tırsma canım ben de izledim normal doğum yapan biri olarak çok abartmışlar

Günaydın herkese.
Dogum yapan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
Aranızda devit kullanan var mı? Biz günde 3 damla kullanıyoruz. Saglık ocagında aşı için gittiğimizde özellikle söylediler. Daha sonra çocuk doktorumuzda mutlaka kullanın dedi.
Ama ben hatırlıyorum bir ara devit yasaklanmıştı. Oglumda da 4. aya kadar kullanıp daha sonra polivite geçmiştik.
Şimdi ocak annelerinde de okudum. Bıngıldagın erken kapanmasına sebep oluyormuş. Ne kadar dogru bilemem ama cumartesi günü doktora gittimizde soracagım...
canım 15.günde başlamak için d vit verdiler adı Marivit hem sağlık ocağından hem de 2 dr söyledi canım benim bi yeğenimde oldu erken kapanma ama diğer 2sinde olmadı bende tırsıyorum ama bilmem ki kullanmasak ne olur?
bir de size çok önemli bişeysoracağım ...şimdi sütümü sağdıkça koyu kıvamlı ağız sütü geliyor diye sağmayı bıraktım öğlen bebişim çekince gelir o faydalı şeyi o alsıın diye ama acaba sağmaya devam etsem miki kafam çok karışık bana yardım edin
canım bence sağ sağdıkça daha fazlası gelir kızın eve geldiğinde bol sütün olmuş olur dolapta bozulmuyo sonuçta inş bugun sağlıkla çıkarırsınız eve hayırlısı olsun