• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

herşey için sagolun arkadaşlar.çok şeyler yaşadım.şükür bebeğim iyi.bebegim küveze götürdüler refakatçım bile yoktu.hasta bakıcı acıdı emzirmeye bile arabayla gittim.ameliyat sonrası elbiselerim yanımda yoktu .giydiklerimi yerlere atmış ebe kan içinde kalmış.eşimde yok hastane evrak yapmaya ugraşıyormuş uyandıgımda.çorap yok ayagımda hiçkimse yok.kayınvalidemde geldi vicdansız bana yardım etmedi ennemi getirtmedi geleceğim ben bakarım dedi güvendirdi.poposunu kanepeye döndü.yattı... annem uzaktaydı gelmesi 8 saatsürdü.birde zatüreye yakalndım çok şükür bugün itibariyle atlattım.lohusa halimle eve geldikten sonra kayınvalidem annemi zavallı kadını kovuyor.bende dayanamadım artık bagırdım çagırdım lohusa halimde annnem üzülüyor agzında dili yok bebeğin herşeyini annem aldı zaten.ondan bir kuruş bırak bana bakmadı onun yüzünden iki büklüm yürüdüm.kavga ettim en sonunda dün gitti kurtuldum içim ferahladı ayaga kalktım.bugün doktora gittim qnnem de yanımda.hastanedeyken kayınvalidem küvezdeki bebeğime bakıyor kafası büyük diye morlimi bozdu.hemşireler kaynanama kızdılar her bebeğin kafası büyük dogar ilk başta şiş olurmuş normalmiş herşeyi.eve geldik ben yokken bebeğimin odasının camını açmış.bana bu bebek çok lazoımdı dedi çok agladım kızlar derdimi size döküyorum rahatlıyorum vallahi.mutlu günümü mutsuz etti.bbek çok aglıyormuş sütüm yokmuş.sütüm gelmedi sezaryanla oldugu için.ben iki büklüm yürüyorum ya bana gülüyor.gögüslerim yara oldu.bebeğime küvezde makineyle beslediler.bana gülüyor benim gögüslerim çatladı kanadı.hayatımda bu kadar vicdansız bir insan görmemedim.insan düşmanına yapmaz.annem gitsin diye uyurken camı açıyor bbeğinde.eşime ne bakıyorsun buna diyor.eşimle beni kıskandı.5 sene sonra olmuş canım yavrum benim.kavga ettik lohusa halimle beni çileden çıkardı artık o derece.

ayyy canım okurken resmen çıldırdım defet o kaynanayı (normalde kaynana lafını sevmem ama kayınvalide derim) aman sütün kesilmesin canım bebeğini yanından ayrma gerekirse kilitle kapını ayy ben gerildim yaa Allah sabır versin sana

Günaydın Güzel Anneler..

Sabah Kalktım Tuvalate Gittim Hafif Bi Kanama Vardı Nişan mı Acaba, Ayy Uykum Vardı Gözümden Uyku Akıyordu Bi Anda Uykum Açıldı Valla :}

Yarın Kontrolümüz Var Dr Teyzemize Gidicez Ama Sanki Benimki Yarını Beklemicek Gibi..

Pazar Günü de Fuara Gidicektim Oğlum Ona da İzin Vermicek Heralde.. :33:

Biraz Daha Bekliyim Kanama Devam Eden Bişeyse Dr a Gideriz Artık..

Zaten Dün Şöyle Göz Ucuyla Hürremin Doğum Sahnesine Baktım, Tırsmadım Değil Valla :18:

hiiçç tırsma canım ben de izledim normal doğum yapan biri olarak çok abartmışlar :47: ben hiç bağırmadım mesela kolaycacık oluverir inş bak nişanda gelmiş 1-2 güne gelir artık :64:

Günaydın herkese.

Dogum yapan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Aranızda devit kullanan var mı? Biz günde 3 damla kullanıyoruz. Saglık ocagında aşı için gittiğimizde özellikle söylediler. Daha sonra çocuk doktorumuzda mutlaka kullanın dedi.

Ama ben hatırlıyorum bir ara devit yasaklanmıştı. Oglumda da 4. aya kadar kullanıp daha sonra polivite geçmiştik.

Şimdi ocak annelerinde de okudum. Bıngıldagın erken kapanmasına sebep oluyormuş. Ne kadar dogru bilemem ama cumartesi günü doktora gittimizde soracagım...

canım 15.günde başlamak için d vit verdiler adı Marivit hem sağlık ocağından hem de 2 dr söyledi canım benim bi yeğenimde oldu erken kapanma ama diğer 2sinde olmadı bende tırsıyorum ama bilmem ki kullanmasak ne olur?

bir de size çok önemli bişeysoracağım ...şimdi sütümü sağdıkça koyu kıvamlı ağız sütü geliyor diye sağmayı bıraktım öğlen bebişim çekince gelir o faydalı şeyi o alsıın diye ama acaba sağmaya devam etsem miki kafam çok karışık bana yardım edin

canım bence sağ sağdıkça daha fazlası gelir kızın eve geldiğinde bol sütün olmuş olur dolapta bozulmuyo sonuçta inş bugun sağlıkla çıkarırsınız eve hayırlısı olsun

ayyy canım okurken resmen çıldırdım defet o kaynanayı (normalde kaynana lafını sevmem ama kayınvalide derim) aman sütün kesilmesin canım bebeğini yanından ayrma gerekirse kilitle kapını ayy ben gerildim yaa Allah sabır versin sana

hiiçç tırsma canım ben de izledim normal doğum yapan biri olarak çok abartmışlar :47: ben hiç bağırmadım mesela kolaycacık oluverir inş bak nişanda gelmiş 1-2 güne gelir artık :64:

canım 15.günde başlamak için d vit verdiler adı Marivit hem sağlık ocağından hem de 2 dr söyledi canım benim bi yeğenimde oldu erken kapanma ama diğer 2sinde olmadı bende tırsıyorum ama bilmem ki kullanmasak ne olur?

canım bence sağ sağdıkça daha fazlası gelir kızın eve geldiğinde bol sütün olmuş olur dolapta bozulmuyo sonuçta inş bugun sağlıkla çıkarırsınız eve hayırlısı olsun

Mesajı Yazdığımdan Beri Destek Bekliyorum Biri Yazsa da Öyle Değil İşte Rahat Olur Korkma Falan Desin Diye.. Allah Razı Olsun Aradığım Destek Senden Geldi:54:

Bakalım Bekliyorum Artık Gelsin Diye..

Mesajı Yazdığımdan Beri Destek Bekliyorum Biri Yazsa da Öyle Değil İşte Rahat Olur Korkma Falan Desin Diye.. Allah Razı Olsun Aradığım Destek Senden Geldi:54:

Bakalım Bekliyorum Artık Gelsin Diye..

hiiiç korkma canım ben hep kolay olcak kolay olcak diyodum çok şükür oluverdi çektiğim acılarda unutuldu gitti sen de kendini motive et kötü şeyleri de okuma dinleme az sabır kaçıncı haftadaydın sen canım?

Herkese hayirli sabahlar..

Bebislerini kucagina alan herkesin gözü aydin, Allah anali babali büyütsün ins... Biz doguramayanlarda hala buralardayiz.. Cok zorlasti artik hamilelik bebegimi tasiyamaz oldum.. Insallah bizde en kisa zamanda hayirlisiyla kavuscaz bebislerimize, tek tesellim o.. Sabahin köründe derdime derman ariyorum yardimci olabilecek varsa cok memnun olacagim..

Simdik, yaklasik 3 4 gündür kasintidan ölüyorum desem yeridir. Benim catlaklarim cok erken basladi 28. hafta civarinda harita gibi oldu karnim mübarek.. Ama sadece 2 gündür özellikle karin bölgemde acayip bir kasintim var.. Uykumdan uyandiracak derecede ciddi.. Kasimamaya calissamda geceleri resmen göbegimi yirtarken uyaniyorum.. Doktorumuda gün asiri aradigim icin aramaya cekindim acikcasi.. Benimle ayni dertten muzdarip olan var mi acep.. Catlak kasindirir derler ama bnm catlaklar artik kabuk bagladi.. Birsey degil de gece kasirken bebegimin cani yaniyodur diye korkuyorum.. Istemsiz yaptigim birsey.. Internetten baktim pek bisey bulamadim.. Yardimci olacak arkadas varsa cok sevinirim..

Bebisimin cani yanmismidir acaba..:43: Resmen vicdan azabi cekiyorum. Bi dogursamda gözüm önünde olsa artik...
günaydn cnm,hiç bilmiorm inanki o derece şiddetli kaşntım olmadı hç.
ama bence çekinme dr.a sormaktan,onların işi bu.
arkadaşlar bugün sezeryanla doğuma giricem bana dua edin bugün saat 12 30 da sevgiler spinal sezeryanla olucak...
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn inşallah

Günaydın Güzel Anneler..

Sabah Kalktım Tuvalate Gittim Hafif Bi Kanama Vardı Nişan mı Acaba, Ayy Uykum Vardı Gözümden Uyku Akıyordu Bi Anda Uykum Açıldı Valla :}

Yarın Kontrolümüz Var Dr Teyzemize Gidicez Ama Sanki Benimki Yarını Beklemicek Gibi..

Pazar Günü de Fuara Gidicektim Oğlum Ona da İzin Vermicek Heralde.. :33:

Biraz Daha Bekliyim Kanama Devam Eden Bişeyse Dr a Gideriz Artık..

Zaten Dün Şöyle Göz Ucuyla Hürremin Doğum Sahnesine Baktım, Tırsmadım Değil Valla :18:
ay hadi gözn aydn cnm,geliooo seninki,benmki de gelse keşke artk ya:S
kız hürreme ne bakıosn sen o sülümana sesini duyurmak için bağırıyo:1::37:
walla çok abartı geldi bana o sahne,hiiiççç dert etme allahın izniyle doğuruvericez biz:34:
bir de size çok önemli bişeysoracağım ...şimdi sütümü sağdıkça koyu kıvamlı ağız sütü geliyor diye sağmayı bıraktım öğlen bebişim çekince gelir o faydalı şeyi o alsıın diye ama acaba sağmaya devam etsem miki kafam çok karışık bana yardım edin

cnm bn de daha doğrmadıım için bilemycm ama sütn seni rahatsz edeck kadar çoksa sağ bence.
hem göğüs boşalnca tekrar vücut süt üretmeye başlıo ya..

hiiiç korkma canım ben hep kolay olcak kolay olcak diyodum çok şükür oluverdi çektiğim acılarda unutuldu gitti sen de kendini motive et kötü şeyleri de okuma dinleme az sabır kaçıncı haftadaydın sen canım?

39uncu haftadayım cumartesi günü 39da biticek,geçen ctesi dr rahmin yumuşamış sancılarında var yakındır demişti kendimi telkin etmeye çalışıyorum inşallah doğurup gelip ben de yazıcam olduda bitti diye :}

39uncu haftadayım cumartesi günü 39da biticek,geçen ctesi dr rahmin yumuşamış sancılarında var yakındır demişti kendimi telkin etmeye çalışıyorum inşallah doğurup gelip ben de yazıcam olduda bitti diye :}

hadi canım inş

ben bi prensesime bakiim özledim yaww :16: annem var yanında ama yaaa annem gidince napcam ben rahattım böyle gitmesiiiiiiiiinnnnnnn :84: :84:

hadi canım inş

ben bi prensesime bakiim özledim yaww :16: annem var yanında ama yaaa annem gidince napcam ben rahattım böyle gitmesiiiiiiiiinnnnnnn :84: :84:

ayy evet yaa anneler hep kalsın, dün bebeğin kıyafetlerini yıkadı geldi de diyorki annem sen gece uyanmazsın bazı geceler sütünü sağarsın ben veririm.. kıyamıyor bana yaa anne işte ama eminim ben de kıyamıcam oğluma uykusuz kalsam da başından ayrılamıcam..

öptüm prensesi ;}

ben slmsz dalmışım bu arada yaw:S
günaydn hepinize,benm bgn çok iş yapasım var,sbh kalktm,serdğm çamaşırları topladım,yeni çamaşır attım,kahvaltı fln hallettim,ortalığı topladım.
şimdi biraz temzlik yapcam becerebilirsm,snra banyo yapcm kuaföre gtcm fln.
hiç boş durasm yok bgn

selam kızlar biz geldik

bugün oğlum biraz nazlı sabah kalktım hiç hareket yoktu.sanırım o hala uyuyodu.ama ben rahat verirmiyimm huyum kurusun gittim tatlı bisküvi yedimm seslendimmm salladım falan garibim uyandı iki kıpırdandı :37: bende rahat ettimmm.sonra kahvaltı ettim şimdide öyle nazlı nazlı hareketlerde bulunuyor.

paradise nişanın gelmiş hadi gözün aydınn sende doğuruyosun haaaaa.doğurun bakalım :37: sıra bize ne zaman gelecek acaba.ayrıca o abartılmış doğum sahnelerinede aldanma.hem onunkide zor olmadıki 4 dakikada doğurdu maşallah sadece biraz fazla bağırdı oda edepsizliğinden :52: zor bi doğum diildi yani bence :33:

bugün bende 40. haftama girdim hadi hayırlısı

doktora gidicez ama ben sallıyorum :1: cuma akşamı bi yere gezmeye gitmeyi planlıyoruz cuma doktora gidelim dedi eşim sırf çatı muayenesi var hani bazılarınızda zor oldu yürürken sıkıntı yarattı diye cumartesiye salladım:1: yani yürürken sıkıntı olur gezemem falan aammmaaannn :37: Allah ım gezme dedinmi kendimi kaybediyorum :30:
cumartesi gidicez inşallah.

haftayada ben doğursaydım yaaa.iyi olurdu aslında :51:

slm kızlar ya bişey sorcam ben 15 gün önce sezeryanla doğum yaptım şimdi idrarımı yaparken yanma ve ağrı sancı oluyo dr gittim ilaç verdi geçmiyo başka dr gittim oda ilaç verdi kullandım ondada geçmedi böyle bi durumla karşılaşan varmı dr sondadan dolayı olmuş dedi ama çok canım yanıyor

benim de sorum vaar benim göğüsler çooook büyüdü :17:.... rahatsız etmeye başladı dokunamıyorum adet öncesi gibi çok ağrıyo ve vücudumdan farklı olarak sıcak baya bi... sütle ilgisi var mı ki? daha doğuma 1 hafta var. benim gibi olan var mı doğumdan önce?

selam kızlar biz geldik

bugün oğlum biraz nazlı sabah kalktım hiç hareket yoktu.sanırım o hala uyuyodu.ama ben rahat verirmiyimm huyum kurusun gittim tatlı bisküvi yedimm seslendimmm salladım falan garibim uyandı iki kıpırdandı :37: bende rahat ettimmm.sonra kahvaltı ettim şimdide öyle nazlı nazlı hareketlerde bulunuyor.

paradise nişanın gelmiş hadi gözün aydınn sende doğuruyosun haaaaa.doğurun bakalım :37: sıra bize ne zaman gelecek acaba.ayrıca o abartılmış doğum sahnelerinede aldanma.hem onunkide zor olmadıki 4 dakikada doğurdu maşallah sadece biraz fazla bağırdı oda edepsizliğinden :52: zor bi doğum diildi yani bence :33:

doktora gidicez ama ben sallıyorum :1: cuma akşamı bi yere gezmeye gitmeyi planlıyoruz cuma doktora gidelim dedi eşim sırf çatı muayenesi var hani bazılarınızda zor oldu yürürken sıkıntı yarattı diye cumartesiye salladım:1: yani yürürken sıkıntı olur gezemem falan aammmaaannn :37: Allah ım gezme dedinmi kendimi kaybediyorum :30:

ben hiç doğuramıcaz diye düşünmeye başlamıştım yine de doğum nişanına güvenmiyorum benim paşanın kıpırdamaya niyeti yok, o kiloyla o göbekle çıkamazda zaten bu hafta sonu da doğuramam ben meral etme bizim ki haftaya kalır :}

hakkaten yaa bağırdı falan ama 2 dk sürdü keşke öyle olsa

oyyyyyy mutfağı çamaşır suyuna batrp çıkardm bi:1:
şimdi humanamı içeyim hurmalarımı yiyeyim hem dinlenmş olrm die otrdm.
çayımı bitirip ortalığı süpürcem inşallah,hala yorulmadım hayret:27::37:

selam kızlaar....dökülüyom resmeen...dün karnım kocaman oldu,gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi...semsertti...gerçi şimdide sertte:18: yorgun gibiyim...kolumu kaldırcak enerjim yok daha kahvaltı bile yapamadım...nollldi banaa...allahtan kızım hafif hafif kıpırdıyoda korkmuyorum...akşamda öle...agrım sızım çoktu ama ikidebi wcye gidip suya nişana falan bakıyom..yook bişi deyip yatıyom..kızım haldır haldır bi otarafa bi bu tarafa geziyodu...ama hiç iyi değildim..şimdide değilim..açım,yorgunuuuum...:59:

selam kızlar biz geldik

ohhh gez tabi,bebekler olunca biraz zor çıkıcaz zaten.
kız bişi yok çatı muayenesinde,çatala tedirgn otrma yeter.

benim de sorum vaar benim göğüsler çooook büyüdü :17:.... rahatsız etmeye başladı dokunamıyorum adet öncesi gibi çok ağrıyo ve vücudumdan farklı olarak sıcak baya bi... sütle ilgisi var mı ki? daha doğuma 1 hafta var. benim gibi olan var mı doğumdan önce?

bilmiorm cnm hiç,benm de bi şişme durumu var ama ağrı var diemem yani.
slm kızlar ya bişey sorcam ben 15 gün önce sezeryanla doğum yaptım şimdi idrarımı yaparken yanma ve ağrı sancı oluyo dr gittim ilaç verdi geçmiyo başka dr gittim oda ilaç verdi kullandım ondada geçmedi böyle bi durumla karşılaşan varmı dr sondadan dolayı olmuş dedi ama çok canım yanıyor
geçmiş olsn cnm ya

slm kızlar nasılsınız...
kızım mışıl mışıl uyuyor şimdilik ama uyanması yakındır...o uyurken bende bi duşa girdim o uyanıkkken imkanı yok giremiyorum...ben çok terliyorum ya acaip sürekli çamaşır pijama değiştiriyorum...ve sütüm çok akıyor yanı kızım ve ben yarışıyoruz hangimiz kirli sepetine daha çok çamaşır göndercek diye:9:
ay akşamm çok komikti....bizim ufaklıkk kalktı emzirdim falan sonra altını temizleyelim dedik babasıyla...açtım altın ben açar açmaz benim fıstık büyük tuvaletini yapmasın mı:52:battaniyesi falan filan hepsii battı...uykulu uykulu yapıyordum işimi tabi benim uykuu anında açıldı:61:onu temizledik zor belaa tam bezini bağladımm o sırada çişini yaptıı bu seferde badisini falan ne varsa batırdı....gece gece kostüm değiştirdikk tabi bu arada bizim kıyafetlerde gitti babasıyla...ay ne güldük gece gece eşimle:60:canım kızım benim herşeyiin çok güzel inan...
dün kızımızı yeni bi doktora götürdük...fatih üniversitesinde mehmet kenan kanburoğlu diye bi beye...maşallah iyi ilgilendi....ve sevecen yaklaştı bebeğe falan içime sindi gibi ama çok kalabalıktı hastane bi ona takıldım...doktor bütün takiplerini bi yerde yaptırmanız daha iyi olur dedi aşısını vs...bende kararsız kaldım... kızım 3200gr olmuş çok şükür...gayet iyi dedi...bana balık yağı verdi anne sütünden bebeğe geçiyormuş...d vitaminini kullan dedi bebeğe...bi de ben ana kucağını kullanmıyordum bebeğin beline falan zarar verirse rahatsız olursa diye onu sordum o da aksine anakucağı daha iyi bebek için dedi eğimli olduğu için....
doğum yapan arkadaşlara bi sorum olcak...kızlar siz bebeğinizi 2 saatte bi uyandırıp emziriyormusuz....en ilk zamanlar öyle yapıyordum ama şimdi 3 saatte bi kendisi uyanıp emiyor...ve sarılığımız 13.6 çıkmıştı düştüğünü umuyorum...napsam bilemiyorum dün doktora sormayı unuttum...
bi de rezene çayı kullanıyormusunuz...rezene gaz problemi için demi ayy kendimi çok cahill gördümm bi anda:37:

oyyyyyy mutfağı çamaşır suyuna batrp çıkardm bi:1:
şimdi humanamı içeyim hurmalarımı yiyeyim hem dinlenmş olrm die otrdm.
çayımı bitirip ortalığı süpürcem inşallah,hala yorulmadım hayret:27::37:

canım humanayı ne zaman önceden içmek gerekki..benim 1 haftam var...şimdiden içersek acaba ağız sütü falan boşa gidermiki....geeerçi benimkinde maşşallah tık yok..büyümediler bile...sen nezamandır içiyonki....dün biri yazmış...fayzoruz fiye gazoz..ondanda alcam ben...bakalım..sütümüz biiyi olsa...zayıflamanın herşeyin çaresi o walla

selam kızlaar....dökülüyom resmeen...dün karnım kocaman oldu,gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi...semsertti...gerçi şimdide sertte:18: yorgun gibiyim...kolumu kaldırcak enerjim yok daha kahvaltı bile yapamadım...nollldi banaa...allahtan kızım hafif hafif kıpırdıyoda korkmuyorum...akşamda öle...agrım sızım çoktu ama ikidebi wcye gidip suya nişana falan bakıyom..yook bişi deyip yatıyom..kızım haldır haldır bi otarafa bi bu tarafa geziyodu...ama hiç iyi değildim..şimdide değilim..açım,yorgunuuuum...:59:
ay geçmedimi daha cnm ya,bi görn istersn dr.a,için de rahat etsn hem

slm kızlar nasılsınız...
kızım mışıl mışıl uyuyor şimdilik ama uyanması yakındır...o uyurken bende bi duşa girdim o uyanıkkken imkanı yok giremiyorum...ben çok terliyorum ya acaip sürekli çamaşır pijama değiştiriyorum...ve sütüm çok akıyor yanı kızım ve ben yarışıyoruz hangimiz kirli sepetine daha çok çamaşır göndercek diye:9:
ay akşamm çok komikti....bizim ufaklıkk kalktı emzirdim falan sonra altını temizleyelim dedik babasıyla...açtım altın ben açar açmaz benim fıstık büyük tuvaletini yapmasın mı:52:battaniyesi falan filan hepsii battı...uykulu uykulu yapıyordum işimi tabi benim uykuu anında açıldı:61:onu temizledik zor belaa tam bezini bağladımm o sırada çişini yaptıı bu seferde badisini falan ne varsa batırdı....gece gece kostüm değiştirdikk tabi bu arada bizim kıyafetlerde gitti babasıyla...ay ne güldük gece gece eşimle:60:canım kızım benim herşeyiin çok güzel inan...
dün kızımızı yeni bi doktora götürdük...fatih üniversitesinde mehmet kenan kanburoğlu diye bi beye...maşallah iyi ilgilendi....ve sevecen yaklaştı bebeğe falan içime sindi gibi ama çok kalabalıktı hastane bi ona takıldım...doktor bütün takiplerini bi yerde yaptırmanız daha iyi olur dedi aşısını vs...bende kararsız kaldım... kızım 3200gr olmuş çok şükür...gayet iyi dedi...bana balık yağı verdi anne sütünden bebeğe geçiyormuş...d vitaminini kullan dedi bebeğe...bi de ben ana kucağını kullanmıyordum bebeğin beline falan zarar verirse rahatsız olursa diye onu sordum o da aksine anakucağı daha iyi bebek için dedi eğimli olduğu için....
doğum yapan arkadaşlara bi sorum olcak...kızlar siz bebeğinizi 2 saatte bi uyandırıp emziriyormusuz....en ilk zamanlar öyle yapıyordum ama şimdi 3 saatte bi kendisi uyanıp emiyor...ve sarılığımız 13.6 çıkmıştı düştüğünü umuyorum...napsam bilemiyorum dün doktora sormayı unuttum...
bi de rezene çayı kullanıyormusunuz...rezene gaz problemi için demi ayy kendimi çok cahill gördümm bi anda:37:

ayy yirim ben onu:9: maşallah:nazar:
ben daha doğurmadım ama rezene gaz için cnm:)

Slm kıslar 14 subat ıtıbarıyle bebegımızı kucagımıza aldık elıf derınımız bızlerle 3150 gr 50 cm darısı sızlerın basına kıslar.:69: Melocum senıde tebrık ederım hastanede goremedım senı..cıkmıssındır sende hastaneden gorusuruz ıns.

canım humanayı ne zaman önceden içmek gerekki..benim 1 haftam var...şimdiden içersek acaba ağız sütü falan boşa gidermiki....geeerçi benimkinde maşşallah tık yok..büyümediler bile...sen nezamandır içiyonki....dün biri yazmış...fayzoruz fiye gazoz..ondanda alcam ben...bakalım..sütümüz biiyi olsa...zayıflamanın herşeyin çaresi o walla

ben bir haftadır fln içiorm cnm,ama benden öyle süt fln boşalmadı yani,bazen ucunda çok az bi miktar oluo ama damla kadar bile dğl yani.
bana emzrme eğt veren hemşre başla demişti,bn de başladım.
humanaya bakiim doğumdan snra yetersz olursa ekstra bişiler bakıcam ben de.
ama inşallah ihtiyaç duymayız

Back
X