2011 Şubat Anneleri

ben yinede çok heveslenmek istemiyorum benim oğlanın sağı solu belli olmaz en sona ben kalacam diyordum hala adaylar arasındayım yani sanki hiç doğuramayacağım gibi geliyo bu duygu bana mı has yoksa sizdemi öylesiniz?:26:

geçmiş olsun canım
yaa ben inanılmaz korkuyordum muayeneye gideceğim gece uyuyamadım bile düşün yani
ve eğer muayene çok kötü geçseydi asla normal düşünmüyorum dicektim
ama doktorun tutumu mu parmağının uzunluğu mu bilemiyorum :) korktuğum gibi çıkmadı
ama başkalarından kötü diye duyunca da
doğum sırasında ebeler filan da gelip gidip bakıyorlar diyorlar
o zaman da işte ebeden ebeye değişecek mi acaba filan diyorum
gerçi o zaman sancıdan başka bişi hissetmeyebiliriz de :)

senın ıcınde hayırlısı olsun cnm bakalım ne dıycek doktorun....sende gıdıcı gıbısın :) ben yalnız kalıcam gıbı....

aynen katılıyorum çok zor durumda kalınmadığı surece kullanmıyoruz zaten..bıde ben rennıe şurubunu gunde kaç kez ıçıyorum benım en buyuk yardımcım oldu şu son gunlerımde....zararı olsa doktor ıç demezdı dımı....bız anneler böyleyız ışte kendımızden çok ıçımızdekı canları düşünüyoruz napalım..pnlar ıyı olsunda....

slm kızlar...

geçmişe göz atamadım..facebookda kayıtlı olanlardan haberdarım.. umarım geri kalan herkes iyidir...

bizi sorarsanız 11.02.2011 de spinal szeryan ile doğum yaptım.. bugün 1 haftalık olduk.. kızımla alışmaya çalışıyoruz birbirimize.. sarılığımız var baya yüksek.. hemen hemen hergün hastaneye gidip topuk kanı veriyoruz.. gözetimdeyiz sürekli.. o topuk kanı denilen illet de ne fena bişeymiş.. yada annelik farklı bişiymiş.. kızım ağlar ben ağlar modunda dolaşıyoruz..

doğumdan sonra duygusallık tavan durumda.. en ufak şeye ağlar oldum.. düzene alışmaya çalışıyoruz.. yarın kayınvalide ve görümce geliyor istanbuldan.. sinirlerde tavan durumda.. bakalım ne yapıcaz

bunların haricinde;

göğüs yarası olmadım çok şükür .. hamileliğimde bir arkadaşım tahinin üzerindeki yağı süzmüş küçük kavanozda getirmişti.. doğuma kadar her banyodan sonra onu sürdüm.. onun faydası mı oldu bilemiyorum..

doğumdan hemen sonra anne sütünden önce kızıma 2 mama kaşığı kadar nar suyu verdirdim.. gaz konusunda şimdilikk rahatız sonradan çıkarmı ortaya sorun bilemiyorum

şimdilik bu kadar bizden.. :80:

ınan aynı durumdayım ben..hıç doğuramayacak gibi hıssedıyorum kendımı bız bu sonda kalanlar bakalım nezaman doğurcaz..marta doğru gıdıyoruz galıba hadı hayırlısı

evet aslında catı muaynesı bı alıştırma doğum sırasında ebe her seferınde kaç kez alttan muayne edıyo nekadar açılma var dıye....o an doğurayım ebe nekadar bakarsa baksın dıyosun....

slm kızlar dün sancm var demiştm en son,normal yoldan doğurdm geldm bile
evimzdeiz şimdi snra ghirerim tekrar kendze ii bakn

çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun gerçekten zor gunler...umarım kızın en kısa zamanda ıyıleşir allah başka hastalık vermesın...okudunmu bılmıyorum ama bırçok anne bu sarılık konusunda şikayetçi alllah hepınıze şifa versın...
gecen bır çocuk doktoruda bebeğiniz doğduğu zaman ağzına bıraz soda surun gaz problemı olmaz demişti ama nasıl nekadar onu anltmadı ....bu gaz sorunuda her bebekte 3 aylık olana kadar dvm edıyo erkek bebeklerdede daha uzun....allah yardımcımız olsun :)

yasemincim ne güzel haberler getirdin
tek derdiniz sarılık olsun yeter ki
geçer o da çok yakında sen de dayanmaya çalış canım
güle güle büyüt kızını
şu göğüs çatlağı problemi çok büyük problem
ben de çatlamayan kimse yok diyordum maşallahhh

kızlar çiçekçiçek doğum yapmış olmalı kimseye haber vermedi değil mii

offffffffff offffff...allahım nedir bizim çilemizz..bide orası var dimii..be ne safmışım yaaa..acıklık var mı diye bakıldığını biliyodum da böyle yapıldığını düşünmemiştimm..ama o sancıda onu düşünemiyomusuz bileeee...sevinm mii üzüleyim mii????

canım bebişin hayırlı olsun..darısı başımızaaa..ne güzel yaşanan tipik sıkıntıları da yaşamamışsın:)

kızz bu ne hızzz..allahım ne oş yaa..bende istiyomm..hayırlı olsunnn

canım ben de şimdi gördüm.. malum bebişten pek vakit bulamıyorum.. halini hatırını soramadan direk daldım nnolur kusura bakma... sağlık ocağına götürdüm ama bu hafta dr götürmek istiyorum kontrole.. elimizn altında bi doktor bulunsa iyi olcak artık.. buca koop. ta oturuyorum ben.

hayyy maşallahhhhhhh aklımdaydın ne yaptın diye merak ediyordum bende sen doğurmuş gelmişsin bile
nasıl oldu bebiş nasıl biraz yaz merak ettim çok..

cnm çok sevindim senden haber bekliyodum meak ediyodum seni kızınla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum yasmincim.bizde oğluşumla 10.02.11de buluştuk çok şükür bende genelanestezi ile sezeryana girdim ve çok şükür çok iim hiç bu kadar rahat beklemedyodum tabiki ağrılar oluyo ama o kucağıma gelince hepsi bitiyo buarada gögüs acının olmaması nekadar güzel yaa bnm okadar fena çatladıki ama şimdi daha ii sanırım zeytünyağı ii geldi.
buarada o topuk kanı dediğin şey cidden bi illet hastanede kavga çıkarıyodum nerdeyse araştırmada doğum yaptım ben öğrenciler almış yavrumdan kanı bi ağlattılar ben dışarda o içerde dermenaımız kalmadı valla aldım hemen emzirdim yavrumu rahatlatmaya çalıştım okadar duygusalızki yüzüne bakarken bile ağlayasım geliyo çok masumlar Rabbim hepsini korusun

moralini yüksek tutki sütün gitmesin cnm herşeyi boşvermemiz gerek ama işte olmuyo neyse çok öpüyoruz oğluşumla seni ve kızını 1 gün farkla abi oldu oğlum desene

Nurcum ben doğum yaptığımdan beri yalnızım,hiç bişey olmaz tek kalmayla,bide ben bugün dip köşe temizlik yaptım,hasta modunda takılmayı sevmiyorum ben ya

gözün aydın canım geçmiş olsun,okadar gel gitten sonra doğurdun şükür:) Allah bağışlasın yavrunu

evridiki içimi rahatlatıyosun,kilo vermek sorun değil,mutlaka ufalma olacaktır bedende ama asıl merak ettiğim o alt kısımdaki sarkıklık,koyun kuyruğu gibi duruyor,o normale dönecekmi onu söyle bana

kızlar merhaba ben 07.02 de sezeryanla doğum yaptım çok zor saatler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın yeni yeni atlatıyorum o piskolojiyi evde netim yok beni merak etmeyin

geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin oğluna

Son düzenleme:

cnm maşallah bebeğine kilosu çok güzell
buarada çatı muayenesi gerçekten iğrenç bişiiiiii kesinlikle katılıyorum
bnmde doğumdan önce tam 4 kere muayene yapıldı artık sitemiyorum die ağlamaya başladım psikolojim bozulmuştu ama en son muayenede normal doğum kensilkle yapamazsın dedi çatı çok dar ve acil sezeryana girdim açılma olduğundan dolayı bebek daha aşağı inmeden aldılar:)
hepiniz için dua ettim sizde hayrlısıyla atlatın ve kavuşun melekerlnize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…