2011 Şubat Anneleri

ayy cnm sanki benim duygularımı hissettiklerimi anlatmışsın,her sabah bekliorum ama bi türlü gelmiyo,benim psikolojide yerlerde valla,ne diyeyim allah yardımcımız olsun...ya 41.haftaya girdim yaa sinir oldum...

senin durumun bizdende vahim bende doktora dedim bugün hadi 40. haftaya kadar gelmezse ne yapcaz diye oda güldü bana gelir gelir dedi sonrada muyeneden sonra 1-2 güne gelir dedi ama ben sölim gelmez benim oğlan daha beklerim ben
hem de ne vahim cnm ya...dün muayenede alalım artık dedim dr a sezeryanle bekleyemiycem artık dedim ama cnm kocacım çok bildiği için bir hafta daha bekleyelim dedi normali olmazsa alırsınız falan dedi... beni sinir etti iice...sanki kendi taşıyo(

aynen cnm herşey hazır ve nazır ama bizim hatun bi türlü gelemedi(ama bana gelen telefonlarda da aynı şey sürekli nasılsın demeden doğurdun mu diyo mşllet,ama beni bu telefonlar iice gerdi valla,artık telefonlara bile bakmak istemiyorum,sıkıldım bir an önce doğsun istiyorum...

hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun cnm...ne güzel belli oldu demek sonunda...ben hala bekliorum eşim yüzünden...benim etrafımda da öyle yaa,sanki sezeryan çok kötü bişeymiş gibi bakıyolar...benim 40. haftam bitti bak hala girmemiş kanala..yine de bir hafta daha bekleyelim o zaman dedi eşim ve mecburen dr da...illa normal die tutturdu yaa sinir etti beni dün ağladm hatta muayene esnasında...nstye giriyorum sancı yok,bebek kanala girmemiş,hala bekleyelim diyo...neyse cumaya kadar geldi geldi gelmedi önce suni sancı deneyecek sanırsam dr yine açılma falan olmazsa sezeryan...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

gözün aydın cnm...allah bize de göstersin inş. o günleri...

cnm sıkma canını bana da aynı muamele...kimseye sölemicen aslında da bakma işte...

veeeeee yeniden beeennnn
kızlar sonunda interntim geldi ve size kavuştum hepinizi çok merak ediyorum valla
hoşgeldin cnm...sonunda kavuştun nete...kızın napıo?:))

cnm bu dediğin nişan galiba dimi? hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş. bebişini en kısa zamanda...

slm kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen
37+5 günlük iken yani perşembe günü dr 2cm açılmam olduğunu söyledii
şuan 39. haftamdayım dr hiç bişey yapmadı eve geldim sizce doğum başladımı ama öle çok belirgin ağrım yok
göbüşüm çok geriliyor arada birde kasılma oluyor ne yapmalıyım dr a gidiyim mi

hoş bulduk
şuan mışıl mışıl uyuyo saolsun annesine izin verdi arkadaşların özlemiştir seni diye :))

bu arada kızlar kilo konusunu hiç takmamak lazımmış sadece 1 kilom kaldı hamile kalmadan önceki kiloma dönememe inş ondan da aşağı incem :))
neeee? ne çabuk döndün cnm yaa maşallah sana valla...

ooo tüm fıstıklar burdaymış nasılsınız kızlarrrr
ii olmaya çalışıorum cnm valla,bebişim de gelse daha ii olucam da,şükür halimize...sen nasılsın,bebiş nasıl?

bu arada kızlar kilo konusunu hiç takmamak lazımmış sadece 1 kilom kaldı hamile kalmadan önceki kiloma dönememe inş ondan da aşağı incem :))
cnm kesinlikle katılıyorum sana bide derler sezeryanda kilo kalır diye ben günden güne eriyorum:)
sanırım emzirmek çok etkili oğlum çok sık emiyo allah şkürler olsun veee 61den 54e düştüm yaa aslında çokta düşmek istemiyorum ben ama sağlık olsun naplaım
gözdecim bnmkilerde acayip oldular okadar fenaydıki lkendimi sıka sıka bi hal oldum ayva çekirdeği ile gülsuyunu karıştır cnm bi saat bekle jel haline gelsin sonra gögsüne sür bi müddet dene bakalım işn ii gelir sanada bide ben zeytinyağına başladım eskiye göre iiler çok şükür ilkte acıyo sonra geçiyo ama gögüs ucumdaki yaralar ayva çekirdeği jeli ile geçti Allaha şükür
kızlar Paradise gelmedi bugün hiç. kontrole gidecekti galiba ses soluk varmı.nişanıda gelmişti galiba merak ettim.doğurdumuki yoksaa

sedacımmmm canm hadi gözün aydın sezeryuan günü almışsınız inş sağlıkla kucaklarsın oğlunu cnm sezeryandan korkuyodum ama inanki hiç korktuğum gibi değilmiş umarım sende hemencik ayaklanırsın sütünde hemencik gelir cnm

ii olmaya çalışıorum cnm valla,bebişim de gelse daha ii olucam da,şükür halimize...sen nasılsın,bebiş nasıl?

saol gülcancım gelic inş onu kucaklayıncaa süper olucaksın :)
bizde iiz çok şükür oğluşumu emzirip uyutuyorumşimdi uzun uyma zamanı artık ezberledik günlerin nasıl geçtiğini bakalım sağlıkla büyüsünler yavrularımız
sizede Allah kolaydoğumlar versin cnm bnm

cnm bnde doğum yaptığım gün 2cm açılmam vardı bırakmadı doktor ve akşamına doğuma girdim ama sezeryan çünkü çatı çok dardı ve acil sezeryana aldılar bebek daha aşığıya iice inmeden ve açılma artmadan alalım dediler
2cm açıklık aslında çok değil ama azda değil yani sancıların varsa açılman artıyo olaiblir eğer belinden kasıklarına dopğru vuran ağrın yoksa biraz daha sürebilitr kendini bi yokla cnm bel ağrısı oluyo çok fena gereçek sancıdan ben yaşadım ama artmadan sezeryan oldum hadi hayırlısı senin içinde inş

amin cnm inşallah...

canım çok saol sağlıkla büyüt quzunu inşalahh
çatım falan müsaitmiş normal doğum olacak kısmetse çok canımı yakan bi sancım yok ama işte göbüşüm çok kasılıyor sırtımdada çok hafif bi sancı var dinlersem hissediyorum sancıyı
kasıklarım sürekli adet olacakmışım hissi var ne yapmamlıyım gidiyim mi dra nst falan bağlansan mı acaba

valla canım bişey yapmana gerke kalmıyo nurberranın dediği gibi benimde kızım çok emiyo sanırım ondan 87 kilo girdim doğuma şimdi 77 kiloyum

ayy canım sürüyüorum onu da uçlardaki çatlaklar geçti ama ucu tam dibinden yarıldı resmen açıklık var orda orası geçmedi bi türlü yeniden doku çıkmalı ancak ööle geçcek o da zaman alır snırım.ilk alırken çok acıyo benimde sonra geçiyo allahtan ama içim gidiyo ilk alırken

evet bana muciza gelen bişeyi paylaşmak istedim sizle gögüs yaralrı için bende birsirü krem kullandım banamısın demedi artık kanıyordu sağıp verdim filan bi arkadaşım terağ sür dedi ve mucize 3 günde yara filan kalmadı ama her emzirmeden sonra önce sildim sonra tereyağ sonra gene sildim deneyin ne kayberdesinizki harika geldi bana

ayy canım denemediğim şey kalmadı bunuda denerim tabiki sarımsak bile dürdüm öldüm yanmasından
ama ben anlamadım emzirmeden öncemi sürüyosun

slm herkese...17.02.2011 da ervamıza kavuştuk...3050 gr doğdu..doğum hikayemi müsait olunca paylaşırım..
çook mutluyum..
sütüm henüz gelmedi..
bir öneriniz var mı..ne yapabiirim..şu an 3. gün ve bebeğim mama yiyor..

gözün aydın cnm,allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza...

canım sen hangi hastanede doğum yapacaksın?şimdiden Allah kolaylık versin...

15.02.2011de gece 21:30 da sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim.3470 gr 51 cm :) prş günü eve geldik ama sütüm damla damla göğüslerim şiş bi türlü bebek çekemiyo hastanede sütüm olmadığı için azar azar mama vermeye başladılar şimdi evde de yılmadan mememi veriyorum ama olmuyo yine mama vermek zorunda kalıyoruz önce meme sonra mama pompa almalımıyım hangisinden? el pompalaı işe yarar mı ya da ne sıklıkla sağmalıyım? çookkk üzülüyorummmm ne olur yardım edin kızlar çok canım sıkkın napıcam ben?

bebeğimize egemene kavuştuk 17.02.2011 saat 10:50 de 3940 gr 49 cm doğdu darısı olmayanların bebeğim ağlıyor çkıyorum yine gelirim

sllmm kızlarr resmen mağdurum evde çıldırmak üzereyim göğüs ucum küçüldü bebeğim alamıyor memeyi uğraşı duruyorum silikon meme ucu aldık onuda tutmuyor napıcağımızı şaşırdık şükür yaralarımdan kurtuldum bende bir sürü ilaç kullandım ama işe yaramadı bnde zeytinyağı sürdünn hemencik geçi verdii deneyin her emzirdiğimde siliyorum sonra tekrar sürüyorumm si<in bana tavsiyeniz varmı göğüs ucumu nasıl büyütücem takrarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…