mrb arkadaşlar bende uzun zamandan beri sizleri takip ediyordum ama daha yeni katıldım aranıza 12 haftalık hamişim. hepinize sevgiler..
çin takvimine göre planladım ben bebişi özellikle seçtim günleri erkek olsun diye tutarsa doğru diyeceğim yanizemuszemus
Arkadaşlar sizden isim konusunda yardım istiyorum.Erkek çocuğu için isim önerilerinizi bekliyorum.Hepinize iyi geceler.Rüyalarınızda bebişlerinizi görün:))
bende ne yapıcağımı bilmiyorum bu çatlaklar konusunda bu kremi mutlaka araştırmışsındır bende alsam mı bilemedim birde fiyatını yazabilirmisin ?
Kızlar sizde unutkanlık varmı,ben birşeyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum,masamdan kalkıyorum mesela şu işi yapıcam diye sonra neden kalktığımıda unutuyorum.Birazda böyle şaşkınlık olaylarıda var,algılamamda düşüyor gibime geliyor bu aralar,sizlerde böyle birşeyler varmı?
Kızlar sizde unutkanlık varmı,ben birşeyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum,masamdan kalkıyorum mesela şu işi yapıcam diye sonra neden kalktığımıda unutuyorum.Birazda böyle şaşkınlık olaylarıda var,algılamamda düşüyor gibime geliyor bu aralar,sizlerde böyle birşeyler varmı?
Arkadaşlar sizden isim konusunda yardım istiyorum.Erkek çocuğu için isim önerilerinizi bekliyorum.Hepinize iyi geceler.Rüyalarınızda bebişlerinizi görün:))
evet canım aynı şikayet bende de var hatta eşim sen aklını kızına veriyosun heralde diyo bana eskiden akıllı bi kadındım be yahuu şimdi saçma sapan olmıycak şeyler yapıyorum geçen elimde açık su şisesini unutup elimi yan çevirince 0,5 lt suyu eşimin üstüne döküverdim.:)) sonrada sıcak hava rahatla diye dedim :))
merhaba evet aynen katılıyorum algılamam düşt benimde hafızam normalde kuvvetlidir ama bu sıralarda hiçte iyi sayılmaz ayrıca böyle bir boşvermişlik çöktü üstüme daha neler göreceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?