günaydın kızlar.
bende samsundayım.anadolu has. gitmiştim çok kalabalık yaa.zehra hanımdı.ben de doğum ewinin dr dısardan gidiyorum.daha sakin oluyor.
muhabbet nasıl hızlı ilerliyor
biz bugün biraz huzursuzuz sahurda eşime yemek hazırlamaya kalktım çok sancım vardı birkaç gündür gaz problrmi yaşıyordum o zannettim ama bi ara yattım bebek tem kasığımdaydı dışardan karnıma bakılınca bile anlaşılıyordu baya aşağıya inmişti sonra ayaklarımı dikledim havaya o korkuyla uyumuşum şimdide ufak ufak sancı giriyo biraz korktum cuma günü kontrolüm var bi an önce gelsede sağ salim haberini alsam çok korkuyorum ben bişe olucak diye ben bu kadar pimpirik biri değildim yaaa((
meraba nesli bende dün doktora gittiğimde bebek aşağıda dedi o yüzden cinsiyetini bi göremedik ama sorun yok dedi doktor kafana takma bişey olmaz benimde oluyo bazen agrılarım :1rolleyes:
Günaydın arkadaşlar.
Neslicim ben dede bu hafta çok sancı var,pazartesi günü ikili test için dr a gittiğimde söyledim normal dedi.
Bu arada arkadaşlar ikili testin ultrason kısmında sizin dr lar bebeğin ellerini,parmaklarını vs saydılar mı?
kızlar siz doktorlarınızın cep tel nolarınımı aldınız biz bir problem olunca veya birşey soracağımızda hastaneyi arıyoruz doktorun sekteriyle muhattap oluyoruz o soruyor doktora sonra bize söylüyor direk doktorla muhattap olmuyorum arayınca
hepinize günaydın kızlar ağrılardan bajsetmişsiniz benim pek ağrım yok yalnızca göbek deliğimin etrafında ara ara elektirik çarpmasına benzer hafif sızılar oluyor ama ben endişelenmiyorum çünkü bulabtı ve iştahsızlığım tam gaz devam ediyor.Allahtan sadece sulu yemeklere ve ekmeğe yoksa kilo bile verirdim bu sıcaklarda
Günaydın canım.Bulantı ve iştahsızlık neden hala devam ediyor anlamadım.3 aylık dönemde bitti ama,hep devam edicek galiba bu sizde benim bir arkadaşım 6 aylık'tı hala bitmedi çekiyorum demişti.İnş.sizinkiler kalıcı olmazda bir an önce okullar açılmadan toplarsınız kendinizi
valla bende anlamadım ümidimi hep 3. aydan sonrasına saklamıştım ama ara ara devam ediyor bulantılarım yemek yerken çok iştahsızım mıy mıy yiyiyorum.Gerçi bebek güzel gelişiyor demişti doktor bu seferde öyle derse kafaya çok takmıycam bu halimi
Benim dr da parmaklarını saymadı Çiçekcim herşey yolunda görünüyor bebek iyi dedi.
cnm erkek ismi olarak doruk ismi cok güzel benimde oğlum olursa bu ismi düşünüyoruz:)
merhaba violina bende samsundayım sen nereye gidiyorsun doktora ben büyük anadolu hastanesine gidiyorum bana doktorum aslında başka marka önerdi ama onu hiç duymadım genelde internetten araştırdığıma göre lieracı öneriyorlar daha çok bahsedilmiş ben de bu doğrultuda aldım zaten bakalım işe yarayacakmı
aslında ben bu çatlak olayının genetik olduğunu düşünenlerdenim ne kullanırsan kullan olacaksa oluyor düşüncesindeyim ama sırf pişman olmamak keşke dememek için aldım
fiyatıda:56 tlvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?