efecan ankarada medart a gidiyorum doktorum haluk balkaya
pazartesi aminiyosenteze gidicem içim rahat aslında sırf aklımızda bir soru işareti olmasın diye yaptırıyorum güçlüyüm birşey olmayacağına inanıyorum 200 de 1 1500 de1 gibi olma ihtimalleri söz konusu kötü şeylerin oda olacağı varsa denk gelecekse olur zaten Allah büyük ve onun sevgili kullarının arasında olduğumu hissettiğim çok zaman oldu şimdide inanıyorum bizi koruyacak herşeyAllahtan buda bizim sınavımız inşallah güçle inançla bu sınavdanda geçicez
ama bunun yanında dün gece hiç uyuyamadım ve bugün bütün gün kafamın içinde bir ses "amniyosentez" "down sendromu" "risk" gibi kelimeleri tekrarladı durdu.kimin sesiyse bi türlü yakalayıp çenesini susturamadım :))) testi yaptırıp sonuçları elime alana kadar bu bed ses konuşacaksa kafamda ohoooooo işimiz var vallaaa
bu arada çekiliş işi çok hoş ama 1 ay sonra falan olsa malum masraflar arttıkça öncelikler değişiyor
canım merhaba bende oğlumda medart ta gidiyordum benim doktor aysun hanımdı
hastane güzel ben ssk falanmı diye sordum .
öncelikle o kafandaki konuşan kişiyi duyma bu demek kolay ama bunu başarırısın sürekli bebişinle konuş ve başka şeylerle ilgilen sen ankaranın neresinde oturuyorsun
bebiş kaç A llah sana güç versin herşey istetiğin gibi olsun bebişimizi sana bağışlasın rabbib bütün dualarım seninle
bende ankaradayım yapabilieceğim bir şey olursa söyle
kendine iyi bak a.s.