maşallah fatmacım bayağı büyümüş senin ki sorma ultrasonları bende anlamıyorum kargacık burgacık şeyler.Olsun ara sıra gördümlerim yetiyor bana:)slm kızlar
dr dan geldim çok şükür oğluşum gayet iyiymiş
24cm 400 gr olmuş teyzelerialkisalkisalkis
ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.
evet canım aynene benimkilerde dökülüyor ama sanırım o saçlardaki gürlük ve parlaklık hamileliğin 2. yarısında görülmeye başlanıyor.off kızlar ya çok canım sıkıldı; az önce saçlarımı yıkadım. o kadar çok dökülüyor ki... internette kitaplarda hep hamillelikte artan östrojen sayesinde saçınız daha canlı daha gür olur parlar diyor ama hepsi hikaye..(
Kızlar merhabalar ya bisi sorcam ben 21 haftalık hamileyim ve dHa 3kilo aldım kimse anlamıyor hMile olduğumu gecen hafta de gittim 310gr dedi normalmi siZce haftasına göre kilo almayıp göbeğimde çıkmayın ca acaba gelişmiyor mü endişesi oldu bende siZinkiler kilosu nasıl bebislerin diye sorayım dedim
Canım bebeğinin kilosunun göbeğinin çıkıp çıkmamasıyla bir alakası yok sakın buradakilerle kıyaslama yapıp bebeğim küçük yada büyük deme doktorun herşey yolunda diyorsa öyledir.Yoksa 1 günde bile bir sürü gr alıyor bu bebişler.Dert etme dengeli besleniyorsan sorun yok.