Allah üniversiteye gittiği zamanları da göstersin canım
teşekkür ederim canıma.s.
ben artık master yaptım herhalde zayıflama üzerine...zayıflarız canım ne olacak
ayy nöbet çabuk düşsekkk
ayy bende canım bende hayatım dietle geçti umarım bu bebişlerden sonra normal sınırlara düşeriz:)
mezuniyetini de görürsün inş. canım
teşekkürler şenaycımma.s.
zug, melocum, Fatmacım teşekkür ederim.
Fatmacım demek kızın okullu oldu. Maşallah :) Benim oglum 4 yıldır okullu

Bu sene 5. senesi

O yazdıgın duyguyu inanki her yıl yaşıyorsun. Çok zor ya
Nöbet olayını sormuşsunuz arkadaşlar. 24 haftada nöbetten düşülüyor. Bugün doktor söyleyince ben de söyledim. Zaten 2 hafta var yazıp verin en azından 2 nöbetten kurtulayım dedim.
Vereyim ama 37. haftada dogum iznine ayrılırken sorun olabilir. Sonuçta resmiyete girecek dedi. Ama istersen vereyim dedi.Ben de tehlikeli iş yapmayalım kimseye bir şey olmaz gelir beni bulur diyerekten yok kalsın dedim.
teşekkür ederim evridiki
evet annelik zor ama çookkk güzel bir duygu her an gözyaşın hazırda bekliyor çok duygusal oluyorsun :)
aman iyikide istememişsin erkenden izin çünkü nolur nolmaz şurda 2-3 hafta kaldı at sandalyeyi nöbet yerine otur yaa 2 haftada öyle olsun
merhaba canım.. tşk ederim iyiyim sen nasılsın?? sıkıntılı bir süreç şenay.. allahım kimseye yaşatmasın..acı??.. ağrı??... işlem yapılırken bebeğini düşünmekten başka hissetmiyorsun hiç bişey.. cuma günü kontrol var.. sanırım pazartesi salıyada sonuç çıkar.. herşeyin hayırlısı..
geçmişler olsun canım
evet çok zor bir durum ama en azından için rahat edecek
sonra keşkelerle yaşamak zor olurdu...
merhaba güzel hamisler ve bebekleri sizleri takip etmeye calısıyorum vaktım oldukca ıns herkes sag saglım yavrusunu kucagına alır hepımızın tek ıstedıgıde bu zaten yavrularımıza kavusmak hayırlısıyla arkadaslar bır sorum olacak benım cok fazla mıdem yanıyor ne yersem yanıyor maden suyu ıcıyorum bır zararı olurmu bıde sızdede mıde yanması sıkayetı varmı
canım mide yanması hamilelikte sıkça olan bir sorun
ben ilk gebeliğimdede çok yaşadım şimdide rennie çiğneyebilirsin hiçbir zararı yok günde 3 tane kadar kullanıyorum ben
kızlar bende 22. haftadayım erkek ultrasona girdiğimde erşilen kağıtta doğum 5 şubat yazıyor bikerede 31 ocak yazmıştı nasıl oluyor acaba bilen varmı? doktora sorsam tam tarih olarak söylermi bilirmi acaba? cvp yazın lütfen...
canım o tarih bebeğin gelişimine göre sürekli değişir
benim ilk gittiğimde 22 şubattı sonra 18 şubat oldu en son 16 şubat bebiş biraz önden gidiyor gelişim olarak :)
eskişehirin neresindesin bende eskişehirdeyim benimde oğlum olcak allah nasip ederse 22 haftalık hamileyimm
bende eskişehirliyim:)
Ben dün geçmişe pek bakmadım canım kaçırmışım galiba,hayırlı olsun hem bale hem anaokulu ne çok zor olmuştur onu orda bırakıp giderken bende yiğenlerimden biliyorum ama anne olunca hissedeceğimiz duygular daha farklı olacak tabi..
Kızçenin resimlerini çektiysen eklesene bakalım bayanssulusmile
Ayyyy canımm teşekkür ederim darısı sizin kızların başınaaa :)
Doğmadan önce farklı doğunca bambaşka oluyor inan duygular .Allahım olmayanlarada yaşatsın çoook güzel çokkkzemuszemus
canım kızına başaılar diliyorum,daha nice mezuniyetlerini ve meslek sahibi olduğu günü de görürsün inşallah,, bende çok duygulanırdım heralde,sevmeyi ve sevilmeyi çok seviyorum,bende kızçemi bıraksam mutluluktan ağlardım senin gibi,ayy bizde görelim inşallah o günleri,,
senin eşinede 10 puan ozaman:lepi: insan nekadar mutlu oluyor dimi,kadınları mutlu etmek çok kolaykaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım.
hepimizin yavrularına geçerli bu güzel dileklerin inşallah...
ayy evet eşim biraz benle fazlaca ilgilensin o bile yetiyor eminim sizdede öyledir dediğin gibi kadınlar hemen mutlu oluyor
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito
cutie cim benim 2. hamileliğim ama bende hissetmiyorum merak etme normal bünyeye göre değişiyor:)
canım çok sevindim bende yeğenim kreşe başlayınca aynı duyguları hissetmiştim tabi anne olunca dahada katlanıyordur.Anneliği henüz tam manasıyla hissedemiyorum ama yolda kız çocuklarını görünce yüzüme koca bir gülümseme yayılıyor ve içim sevinçle doluyor.Allaha dua ediyorum o an bana bir kız çocuğu nasip ettiği için:)Umarım hayırlı bir evlat olur. Mümkün olursa kızının remini koysana görmek isterim.Daha önce koydunmu hatırlamıyorum ama okullu resminide görmek isteriz:)
manikcim tesekkür ederim canım.Gerçekten çok duygusaldı.Doğum yaptığın anda bile şuanki duygulaının kat kat fazlasını hissedeceksin canım.Hepimizinki hayırlı bir evlat olsun inşallah.Okullu fotografı yok ama okul için çekilmiş vesikalık fotosunu ekliyorum canım :)