2011 Şubat Anneleri

Arkadaşlar Günaydın...
Benim oğluşda öyle fazla hissettirmiyor hele dışarıdan daha hiç :((
Elimde sürekli göbeğimde her müsait anımda yoklama halinde olduğum için eşim artık benimle dalga geçiyor RAHAT BIRAK ÇOCUĞU diye :sm_cool:
Herkes iyidir umarım...
Ben bu sabah tartıya çıktım ve +1 kilo aldığımı gördüm... Artık böyle demek ki :))

Herkese günaydın,

ben iş başı yaptım inşallah sorun çıkmaz,ama bi sıkıntım yok şimdilik...

Sudenur gözünaydın canım,çok sevindim oğluşuna...

Çağlayan merak etme bi sıkıntı yoktur canım, için rahat etsin diyordan bi ultrasona baktır...

Günaydın güzel anne adayları... Dün arkadaşıma çaya davetiydim gelip haber veremedim...
Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti.Şükürler olsun.:nazar:
Face'de arkadaşım olanlar görmüşlerdir kızımı medyatik yaptım kaydirigubbakcemile3, Alışsın teknolojiye :)
Tek sorunumuz var amniyotik sıvı olması gerekenden fazla çıktı... Bunun da 3 açıklaması olabilirmiş.
1. bebeğin yutma fonksiyonlarında yada bağırsak fonksiyonlarında bir anomali olması ( ki biz bu şıkkı detaylı ultrasonda eledik)
2. Annede şeker hastalığı,gebelik şekeri yada insülin direnci olması (bu şu anda en yüksek ihtimal)
3. Sebepsiz ve zararsız olarak artmış olması.

Benim şeker taramamı öne aldı doktorum.Çünkü hamile kalmadan önce bende pco'dan dolayı insülin direnci çıkmıştı zaten ve ilaç vermişti doktorum ama hamile kalınca bırakmıştım.Önümüdeki hafta şeker testimi yaptırıcam ona göre eğer şeker yüksek çıkarsa bana diyet vercek eğer şekerde sorun yoksa 3. şık diyip önemsemeyeceğiz.

cıcek bırde ozel bısey olcak belkı ama sen ısteyrekmı ıkıncıye hamıle kaldın yoksa sut korura mı kurban gıttın?

ayayayayay sorma eheheh ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ama migrenim mayıs ayında çok sık tuttu ve sanırım 3-4 gün almadım. Sonuç bu:)

Son düzenleme:
Bu arada ben 1 ayda 3 kilo almışım :CüvCüv:bilmiyorumkismile geriye 4 kilo hakkın kaldı dedi doktorum. İster hepsini önümüzdeki ay al istersen önümüzdeki 3,5 ay 1 er kilo al dedi :)

günaydın kızlar
cağlayan bende bazen hissetmiyorum bayağı bir zaman endişeleniyor insan tabiki
bazende işe dalıyorum herhalde o zaman anlamıyorum şöyle kendini dinle muhakka oynar
birde bazen çok oynuyor bazende oynamaalrını çok az yada hiç hissetmiyorum ama internettede öyle yazıyor bu zamanlarda hareketler değişkendir diyor

dun doktorumu aradım bu arada 4lu tarama testı yaptırmıycakmıyım dıye hayır dedı o 2lı testı gec yaptıranlar veya hıc yaptırmayanlar ıcınmıs

Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu :(( sizdede böyle birşey oldumu

Gülşah günaydın canım nasılsın

günaydın çağlayancım meraklanma benimkinde 2 gün hiç tık yoktu çok korktum ama dünden beri yeniden kıpraşmaya başladı arada dinlenmeye çekiliyorlar galiba yoruluyrlar sürekli tepinmekten :1:

kızlar göbiş topiğinde fotomu koydum
tam 7 kilo aldım bende toplamda
daha 3 ay var önümüzde dahada büyüyecek göbekler

80'den 86 ya çıktım 6 kilocuk bilmiyorumkismile :))

bn bugün karşı binada oturan komsumuzda hamileymiş o beş aylık maşallh göbeği benimkinden büyük komplekse girdim kızlar fazla kiloda almadım acaba bendemi bier sorun var doktorumla konuşucam gittiğimde gerçi bebeğimin gelişimi iyiydi ama ben yinede huzursuzum bu konuda ayy abartıyorum sanırım.....

Back
X