2011 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar nasılsınız?geçmiş sayfaları çok fazla okuyamadım göz attım sadece...hasta olan arkadaşlarımaa çok geçmiş olsun diyorum....
bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallah tüm miniklere:nazar:dün doktorumla konuştum 25 haftada falan gidicez inş bu sefer bebişimiz gösterir yüzünüopuyorumnanak
pazartesi günü kayınvalidem,eşimin teyzesi ve eltim gelicekmiş alışverişe...anlıyacağınız maaile alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3
bizde bugün prensesimize chiccodan çok güzel bi uyku tulumu aldık mışıl mışıl uyusun diyeboshayallersmile

güle güle kullansın canım bebişin

mrb arkadaşlar nasılsınız?geçmiş sayfaları çok fazla okuyamadım göz attım sadece...hasta olan arkadaşlarımaa çok geçmiş olsun diyorum....
bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallah tüm miniklere:nazar:dün doktorumla konuştum 25 haftada falan gidicez inş bu sefer bebişimiz gösterir yüzünüopuyorumnanak
pazartesi günü kayınvalidem,eşimin teyzesi ve eltim gelicekmiş alışverişe...anlıyacağınız maaile alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3
bizde bugün prensesimize chiccodan çok güzel bi uyku tulumu aldık mışıl mışıl uyusun diyeboshayallersmile

cnm güle güle kullansın uyku tulumunu bizde hafta sonu beşik bakıcaz annemle birlikte beğenirsek bu arada naptın örgüye başladın mı?

teşekkürler teyzeleri...daha güzelleri sizin bebişinizin olsun inşkaydirigubbakcemile2
gülşahcım ben bi yelek başlamıştım onun bitmesine çok az kaldı ondan sonra başlıcam inş ama ipimi falan aldım:hulya:ya ben çok güzel örgüler var ama ben pek anlamıyorum bi büyük olsa yanımda o zaman yaparım ama yalnız olunca basit şeyler yapmaya çalışıyorum ama olduğu kadar artık napalımkaydirigubbakcemile3

teşekkürler teyzeleri...daha güzelleri sizin bebişinizin olsun inşkaydirigubbakcemile2
gülşahcım ben bi yelek başlamıştım onun bitmesine çok az kaldı ondan sonra başlıcam inş ama ipimi falan aldım:hulya:ya ben çok güzel örgüler var ama ben pek anlamıyorum bi büyük olsa yanımda o zaman yaparım ama yalnız olunca basit şeyler yapmaya çalışıyorum ama olduğu kadar artık napalımkaydirigubbakcemile3[/Q

cnm bnmde az kaldı bitmesine bir patik örneği buldum ona başlıcam haftasoonu yaprım dur bak resmini ekliim sende örürsün eminim çok kolay

Eki Görüntüle 56825

$ptik 2.webp

$ptk3.webp

$ptk4.webp

gülşahh patikler çok tatlııı
bende örcem bu düz örgü dimi cnm birazcık açıklarmısın örgüde çok bilgisizim ama düz örgü yapabiliyorum bunda zor başka bişi varmı
sölermisin tatlım azcık tarif edersen zahmet olmazsa sana çok sevinirim

Son düzenleme:
karpuz patik 25 ilmekle başlanıyor 30 sıra haroşe örülücek sonra 10 sıra kesiyorsunuz kestikten sonra 4 sıra düz 4 sıra ter ile ile örülüyor renkler farklı olucak bir renkten 9 sıra bir renkten 8 sıra örüyorsunuz bonbe olması içinde bir rengi sıkı sıkı örün bilmem becerebildim mi

Back
X