• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

dünkü üfürmen etkili olduu burası da serinleşti bugün akannehir canımm benimkide dün çok hareketli değildi şimdide uyuyor halaa. :(((

günaydın güzel anneler cici göbekler:)

günaydın kızlarrr nasılsınız

Günaydın Güzeller ve Kuzuları...

cumaqe0nc8.png

ayşebetül ve busemmm inşallah bu sefer sonuçlarıız güzel çıkarr :Saruboceq:

günaydınnnnnnnn

Günaydin arkadaslar...burasi cidden cok sogudu sabah arabanin cami buz tutmustu allahtan esim evdeydi ona kazittim =) termometre -0,5i gösteriyodu brrrr. bide dünden beri kizim cok sessiz böyle yapinca cok üzülüyorum ben sabah bi pit etti sustu bi kac gündprde dogru düzgün tekme atmiyo =(
Sizler nasilsiniz?

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım
mimix merak etme uykudadrı kızın

Hepinize Günaydın a.s.

Nasılsınız,Bebişler nasıl ? :CüvCüv:

günaydın kızlarr ve bebişlerr herkes iyidir umarım. Hayırlı cumalar olsunna.s.

biz bugün oğlumla sağık ocagına gittik. ebe ablamız kalp atışlarımıza baktı ama ben duyamadım ebe duymuş banada dinletmeye çalışıyodu ki zaten tekmelemeye başladı ebe ablayı :1:

son doz tetenoz aşımıda oldum geldim yine çalışmaya mirmirmirmirmirmirmirmir

Herkese günaydın..

dün gece tüm vücudum kırılmış gibi ağrıdı durdu,sanki felç olmuştum,fazlaca ayakta durmaktan,karnım şişiyor 2 gündür,yaşadığım psikolojik stresde cabası,hem bedenen hem ruhen yoruluyorum,bir çok şey düşünmek zorundayım,maddi manevi,ve hatta başkalarının yerine bile düşünmek zorunda kalıyorum ve bu beni çok yoruyor,zihnim sürekli meşgul.bugünde durmak yok ev toparlamaya devam.

sabah kızımın kuvvetli tekmeleriyle uyandım göbeğimi hoplatıyordu,izledikçe biraz olsun rahatladım.şuan bana kuvvet veren o.

ya kısacası berbatım arkadaş batsın bu dünya :)

Sizler bugün nasılsınız?

günaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz

Herkese günaydın..

dün gece tüm vücudum kırılmış gibi ağrıdı durdu,sanki felç olmuştum,fazlaca ayakta durmaktan,karnım şişiyor 2 gündür,yaşadığım psikolojik stresde cabası,hem bedenen hem ruhen yoruluyorum,bir çok şey düşünmek zorundayım,maddi manevi,ve hatta başkalarının yerine bile düşünmek zorunda kalıyorum ve bu beni çok yoruyor,zihnim sürekli meşgul.bugünde durmak yok ev toparlamaya devam.

sabah kızımın kuvvetli tekmeleriyle uyandım göbeğimi hoplatıyordu,izledikçe biraz olsun rahatladım.şuan bana kuvvet veren o.

Sizler bugün nasılsınız?

sanada kolay gelsin canım Allah kolaylık versin ayrıca sanada günaydın canım

dünkü üfürmen etkili olduu burası da serinleşti bugün akannehir canımm benimkide dün çok hareketli değildi şimdide uyuyor halaa. :(((
ohh serin serin iyidir sicak hava bunaltiyo insani sempatiksalakcinni
iste uyumalarida gerekiyo keske 24 saat hissedebilsek sipalari =)

Hepinize Günaydın a.s.

Günaydin cnm hg cok sükür tam anlamiyla yuvarlanip gidiyoruz

biz bugün oğlumla sağık ocagına gittik. ebe ablamız kalp atışlarımıza baktı ama ben duyamadım ebe duymuş banada dinletmeye çalışıyodu ki zaten tekmelemeye başladı ebe ablayı :1:

ne güzel bitmis asilarin, bana gerek görmedi doktor bütün asilarim tamdi allahtan su asi isine cok önem veriyorum zemuszemus

Herkese günaydın..

Sizler bugün nasılsınız?

canım herkezi ve herşeyi kafana takma.Düşünmede sen sadece bebeğini ve kendini düşün.

Herkese günaydın..

Sizler bugün nasılsınız?

canım güne çok negatif başladım olmaz ama böyle bütün günün öyle geçer sonra şöyle bir ayıl bakalım hayatın tadına var
insanın canının sıkkın old. günler olmuyor değil
ama hemen pes etmemek lazım
batmasın bu dünya yaaaa
bebişlerimizi göremeyiz sonra
bebeğinide negatif yükle yükledin sen şimdi
hemen düzel ve biraz daha olumlu ol
olmazmı canım:teytey: :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:

geçmiş olsun tatlım
aşı sayfanı kapatmıssın ne güzel
ben daha ilk dozu yaptırdım

teşekkür ederim s3nna cım ilk yaptırdıgım cok agrımıştı ama bu sefer agrımayacak sanırım zar zor gittim korka korka :1:

ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz

seninde mübarek olsun smeyr geçmiş olsun inşallah iyi olur ananen :Saruboceq:

ne güzel bitmis asilarin, bana gerek görmedi doktor bütün asilarim tamdi allahtan su asi isine cok önem veriyorum zemuszemus

evet bitti valla ben yeni fark ettimde meger aşıdan korkuyormusum ne zamandır olmuyodum :1:

canım Allah yardımcınız olsun..inşallah herşey yolunda gider..

Herkese günaydın..

Sizler bugün nasılsınız?

amannn neden takiyosun herseyi bukadar, bu dönemleri rahat stressiz gecirmen gerekiyo üzülme yorma kendini emi sanada bebeginede yazik...

sanada haiyrli cumalar, gecmis olsun allah sifa versin güzel haberlerini alirsiniz insallah

vurun valla hakettim ben bunu bebeişimi çok ihmal ettim çok

hadi ya neler söylediki merak ettim şimdi:( banada herkes sakın onu bırakma doğumdan çok memnun kaldık diyolar onda doğuranlar. Ameliyatı çokmu uzunmuş ki.Ameliyat dediği sezeryan filan değil o zman.Bende 4 Kasıma randevu aldım.Bana bişey demediler ama bakalım bu sefer nasıl olacak yalnız şu var bugün rapor almaya gittim 3 buçuk gibi o saatlerde in cin top oynuyor o saatleremi alsak randevuyu acaba dedim içimden. Ben sendikalı olduğum için 12 tl veriyorum her muayeneye Allahtan o yönden rahatım.Ercan Beye ben bir kez gitmiştim biliyosun adam bomboş zaten haliyle ilgileniyor.Yani iyi gibi gelöişti ama dediğim gibi erkek olduğu için yanımda kendimi pek de rahat hissedememiştim.Valla bu gidişle doğumda hastaneye gidince kapanın elinde kalcaz.Kime denk gelirsek artık:( Bu arada şu buluşma işinide bi ayarlayalım kızlar.Ben bu pazar müsaitim mesela öbür hafta sonu bursaya gidiyoruz gerçi benim için farketmez haftaiçide olur ama siz çalışıyosunuz tüm gün.

Valla canım ne biliyim iyice aklım karıştı benim bu durumlarda bir de bizim zamanımızda drda olmazmış kalırmışız birinin eline ondan sonra olacağa bak sen.Benim çevremde buğday iyi diyende var kötü diyende var,yanımızda işe başlayan arkadaşında çevresinde buğdayla ilgili sorun yaşayanlar olmuş ne biliyim aklım iyice karıştı cumartesi günü bende ercan bey'e gidicem bakalım birde onunla konuşıyım bakıyım durumuna zaten fazla hasta kalabalığı yoksa bu benim işime gelir daha çok benimle konuşur ve ilgilenir benimde istediğim bu zaten 5dk beni başından savmaması bu hafta sonu isterdim ben ama eşimin ailesinin yanına gideceğiz muhtemelen.Ondan sonraki haftalarda olabilir ama sizede uyarsa

selam kizlar yeni üye oldum bu siteye. benim bebis 3 subatta dogacak diyor dktrlar ins. rabbim hepimizi bi avazda kurtarir insallah,allaha emanet olun.

Hoşgeldin canım aramıza
günaydın güzel anneler cici göbekler:)

günaydın kızlarrr nasılsınız

Günaydın Güzeller ve Kuzuları...

cumaqe0nc8.png

Günaydın herkese arkadaşlar..

ayşebetül ve busemmm inşallah bu sefer sonuçlarıız güzel çıkarr :Saruboceq:

günaydınnnnnnnn

Günaydın güzel anneler
Günaydin arkadaslar...burasi cidden cok sogudu sabah arabanin cami buz tutmustu allahtan esim evdeydi ona kazittim =) termometre -0,5i gösteriyodu brrrr. bide dünden beri kizim cok sessiz böyle yapinca cok üzülüyorum ben sabah bi pit etti sustu bi kac gündprde dogru düzgün tekme atmiyo =(
Sizler nasilsiniz?

Soğuk havayı ben sana buraya yollama demedim ki kız bak burda'da dün akşamdan beri hava çok soğuk ve yağmurlu :))

Bebişin tekmelemiyor diye üzülme canım geçen haftarlarda biliyorsun benim kızçede yapmıştı böyle arada uykuya geçiş yapıyorlarmış merak etme annesi uyuyordur oda şimdi

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım
mimix merak etme uykudadrı kızın

Hepinize Günaydın a.s.

Günaydın kızlar
Elifçim bende tetanoz sayfasını kapattım geçen hafta çok şükür ve bunda hiç birşey hissetmedim nedense

Herkese günaydın..

Sizler bugün nasılsınız?

Günaydın canım,ev taşıma zaten büyük stres ve yük demek helede bu halinle dahada zordur senin için ama bebişin için kendini çok üzmemeye çalış olur mu bak o seni tepikleriyle güzel bir güne hazırlamış bile :))

Günaydın canım,geçmiş olsun bir rahatsızlığımı vardı annanenin birden bire böyle yoğum bakıma almışlar inş.bir an önce durumu iyileşip çıkar yoğun bakımdan

Son düzenleme:
sağolun hanımlar,heralde 1,2 saate düzelir normale dönerim,ama şu sırt ve kalça ağrıları çok rahatsızlık veriyor

smeyr geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun inş..

Cumanız hayırlı olsun

red_cake,fufuka,mimix,mapuci,caglayancicek kızlar çok tşk ederim dua edin inş.

VaSoğuk havayı ben sana buraya yollama demedim ki kız bak burda'da dün akşamdan beri hava çok soğuk ve yağmurlu :))

Bebişin tekmelemiyor diye üzülme canım geçen haftarlarda biliyorsun benim kızçede yapmıştı böyle arada uykuya geçiş yapıyorlarmış merak etme annesi uyuyordur oda şimdi

ohh canima degsin tek basina üsümek sıkıcı oluyodukaydirigubbakcemile3
ne cok uyuyo benim kizim dogumdan snrada inadima uyumaz biliyorum ben basima gelecegi ahanda böyle dolanacam sempatiksalakcinni

buarada kizlar yarin kardesimi nisanliyoruz kiz tarafi buraya 1,5saat uzaklikta bide orda sonuna kadar oturcaz ben ne halt etcem yarin öfff eyvahedigeldismile

Back
X