2011 Şubat Anneleri

sağol canım
kendi zevki kızım beğendi bunu:1:
ya nolduysa benimde internetim gidip geliyor:(

arkadaşlar bu kilo meselesi beni de şok etti. ben hamileliğimin başından beri hi kilo almamıştım.bu ay tam 4 kilo aldım :( doktora sordum.bu ay normaldir depolama yapar vücut dedi ama şekere de bakıcaz bakalım dedi. baktık yüksek çıktı yarın tekrar 100 gr yükleme yapıcaz inşallah iyi sonuç çıkar.bu arada dikkat etmemiz gereken şey MEYVE konusu. meyve masum gibi gözüküyor vitamin falan diye yiyoruz ama acaip kilo yapıyor malesef ben bu ay meyveye de çok düştüm.ama okuduğum ve tv da dinlediğim kadar eğer meyveyi 2 kaşık yoğurt yada 1 çay fincanı süt ile tüketirseniz meyve şekerinin vücuttan atılmasına çok faydası oluyormuş.

merhaba kızlar ayy geçmişte 100 sayfa birikti oku oku bitmedi naparsınız nasılsınız?

kızıma bugün istikbalden genç odası aldık artık beşiğini kardeşi kullanacağı için
Imageshack - puzzlegenc2k.jpg - Uploaded by matrix77
nasıl sizce?
beşiğimizde fıstık yeşili uyumlu yani:D

melocum nesli sevimli nasıl gidiyor kızlar?
benim bebiş bugün çılgın gibi tepiş tepiş :D:emir_bebek:
canııımmm..sağol sen nasılsın
çok güzel oda,güle güle iyi günlerde kullansınn
benimkide benim yorgunluğuma rağmen dürtüklüyor işte ne yapsın yawrum:emir_bebek:
yarın kontrolümüz var doktor amcasına gidiyoruz yarın merak ediyoruz
yarın aynı zamanda ehliyet sınavında görevliyim,sonra kontrol,sonra da kızımın teyzesine gideceğiz istanbulaaaaa atta

arkadaşlar bu kilo meselesi beni de şok etti. ben hamileliğimin başından beri hi kilo almamıştım.bu ay tam 4 kilo aldım :( doktora sordum.bu ay normaldir depolama yapar vücut dedi ama şekere de bakıcaz bakalım dedi. baktık yüksek çıktı yarın tekrar 100 gr yükleme yapıcaz inşallah iyi sonuç çıkar.bu arada dikkat etmemiz gereken şey MEYVE konusu. meyve masum gibi gözüküyor vitamin falan diye yiyoruz ama acaip kilo yapıyor malesef ben bu ay meyveye de çok düştüm.ama okuduğum ve tv da dinlediğim kadar eğer meyveyi 2 kaşık yoğurt yada 1 çay fincanı süt ile tüketirseniz meyve şekerinin vücuttan atılmasına çok faydası oluyormuş.

ben hamileliğimden önce mandalinayıtek tük yiyerek kışı bitirirdim.şimdi neredeyse bir oturuşta 10 tane yiyorum dururkan canım istiyor Allahtan mevsimi.sanırım mandalina aşeriyorum:CüvCüv:

ben hamileliğimden önce mandalinayıtek tük yiyerek kışı bitirirdim.şimdi neredeyse bir oturuşta 10 tane yiyorum dururkan canım istiyor Allahtan mevsimi.sanırım mandalina aşeriyorum:CüvCüv:

ayhele mandalina küçücük boyuna rağmen 45 kaloriymiş.. dikkat et en iyi meyve elma ve narmış.

canııımmm..sağol sen nasılsın
çok güzel oda,güle güle iyi günlerde kullansınn
benimkide benim yorgunluğuma rağmen dürtüklüyor işte ne yapsın yawrum:emir_bebek:
yarın kontrolümüz var doktor amcasına gidiyoruz yarın merak ediyoruz
yarın aynı zamanda ehliyet sınavında görevliyim,sonra kontrol,sonra da kızımın teyzesine gideceğiz istanbulaaaaa atta

teşekkürler teyzesi
ayy görüş günün geldi desene
bol bol soru sor dr a bol bol gör bebişi:)

:teytey:

kaloriler
Armut (1 tane orta boy) 100 kalori
Ananas 57 kalori
Ayva 63 kalori
Çilek 37 kalori
Erik (olgun) 67 kalori
Greyfurt 43 kalori
Elma (kabuklu) 60 kalori
İncir (taze) 78 kalori
Kayısı 55 kalori
Kiraz 72 kalori
Karpuz 27 kalori
Kavun 21 kalori
Mandalina 45 kalori
Muz (1 tane orta boy) 130 kalori
Portakal 53 kalori
Şeftali 43 kalori
Üzüm (taze) 73 kalori
Vişne 62 kalori
Limon (1 tane orta boy) 20 kalori

ben bugün hediyemizi aldım hatta internetten
bugün gönderdim çünkü pazartesi ancak kargoya verilir
inşallah beğenir çok zor karar verdim yaa

kızımın uykusu gelmiş
yanına yatayım
bugün odasında ilk günü garipsedi sanırım beni çağırıyor:)

demeyin kızlar ya ben günde 10 mandalinden aşağı yemiyorum vaybe 450 kalori ordanmı geliyor yani
ya manikcim boşver sen kilo verilir ya...karnımızda tam gelişim döneminde bir bebek var.tek bildiğimiz ona karbonhidratın yaramadığı o yüzden sadece karbonhidrat yemiyorum diğer herşeyi canımın istediğince yiyorum ben
teşekkürler teyzesi
ayy görüş günün geldi desene
bol bol soru sor dr a bol bol gör bebişi:)

:teytey:
benim doktor sağolsun zaten kendisi doyamıyor bakmaya,45 dakika falan bakıyor ben de bakarken konsantrasyonu bozulmasın diye soru sormuyorum,çünkü en ufak detayına kadar bakıyor sağolsun sorular için ayrı zaman ayırıyor biraz pahalı profesör muayenesi ama çok memnunum ve değiyor hakikaten
ben bugün hediyemizi aldım hatta internetten
bugün gönderdim çünkü pazartesi ancak kargoya verilir
inşallah beğenir çok zor karar verdim yaa

canım beğenilir ya neden beğenilmesin hatıra sonuçta

bazı doktorlar yaptırmıyor ,ama benim doktorumun dediği aklıma yattı
Allah korusun kaza olabilir okulda mutfakta bi aksilik olabilir vurulmak daha mantıklı geldi vuruldum bende

melocum tşk ederim tatlım oglum sekiz yaşında onda olmuştum hala etkisi var sanırım

kızlarr kızımın cicilerinin fotolarını ekledim diğer topiğe bi hevesle zemuszemus
merak edenler bakabilir.ne yalan söliim hergün bu topikten önce bebişlerimize neler aldık topiğine giriyorum ben pek bi meraklıyım galiba kaydirigubbakcemile3

canım ben bebişlerimize neler aldık topiğine resim yükleyemiyorum nasıl yükleniyor?
eklenti ekleden denedim baya ama olmadı

Merhaba herkese :)

Yarın ayrıntılı ultrasona girecegiz :)

Fatmacım kızının odası hayırlı olsun. Biz de oda alalı çok oluyor ama bir türlü oglum orada yatmıyordu. Bu gece kendisi orada yatmak istedi. Oglumunda odasında ilk gecesi :)

herkese iyi akşamlar kızlar,
okulda nöbetçiydim. biraz dinlendim. son 2 nöbetim kaldı. geçmişi okudum 30 sayfa birikmiş bir günde, bravo;)) umarım herkesin keyfi yerindedir.

yok canım daha yeni söyledim kalp krizi geçirmiş
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

günaydın güzel anneler minik melekleri hepinizi oğluşumla kocaman kocaman öpüyoruz biz bugün oğluşumuzu gördükkk 670 gr 31 cm olmuş çok sağlıklı dedi herşeyi iyi gidiyormuş çok şükür :nazar: epeyde hareketliydi yine herzamankli gibi doktor teyzemiz artık alışverişe başlamak lazım dedi kocaman olmuş bu yakışıklı dedi bende dayanamayıp yine bişeeyler aldım ama babamızda bu sefer istedi yoksa aldırmazdı :oklava:

maşallah sevimcim, kocaman olmuş artık delikanlı.

kızlar dün başıma çok kötü bişey geldi korkudan elim ayağım titredi resmen dün akşam saat 8 gibi benim evin dışında ayrı bi kapı daha var onun açılma sesi geldi kapıdaki gözden baktım çünkü eşim geç gelicekti sonra aprt otomatiği kaPalı ama kapıda bi adam var bizim evde genelde sesszdir sonra aprt otomatiği yandı adam hala orda sabit bekliyor evden ses çıkıcakmı diye bende tv sesini açtım kapımı kitledim eşimi aradım ama adam hala orda laf olsun diye eşime nerdesin dedim kendi kendime cevap verdim kapıdaysan markete uğra diye adam hemen gitti ama ben o telaşla balkondan bakamadım kaynım gelip yanımda kaldı allahtan eşimde yoktu evde aman evde oturan hanımlar kapıları sıkı ssıkı kitlemeyi unutmayın

off ben de çok korkuyorum böyle şeylerden. bizim de apartman kapısını açık bırakıyorlar, defalarca ikaz ettim ama kar etmiyor. dilenciler giriyor bazıları da kapının önünde uzun süre dikilip bekliyorlar korkuyorum , hırsız falandırlar belki diye.

Bende şubat 2011 annesiyim ve çok heyecanlıyım. Hayırlısıyla bir oğlum olucak ve bu ilk hamileliğim. Gerçekten yaşanabilicek en güzel zamanlar ve duygular, bunları yazarken oğluşum bi taraftan da beni tekmeliyo sürekli. Allah her kadına bu mükemmel duyguyu nasip etsin.

aramıza hoş geldin

sağol canım
kendi zevki kızım beğendi bunu:1:
ya nolduysa benimde internetim gidip geliyor:(

güle güle kullanın odasını, kızın da zevkliymiş canım

Back
X