Ayyy kızlar oku oku bitmedi bir türlü geçmiş yarısında bıraktım işler beni bekliyor çünkü bir sürü kontrol etmem gereken evrak var.
Cumartesi dr.gittim ve çok beğendim kızım çok iyiymiş 635gr olmuş ama aşağıda bebeğin tepikleri aşağıda hissedersin dedi evet dedim bende güldü.Suyu gayet iyi dedi sağlıklıymışta gene uyuyordu bir elini yana salmış bir eliylede kulağını kapatmış yan yatıyordu bir ara elini hareket ettirdi babası bir sevindi aaa hareket ettirdi galiba dedi dr.evet hareket ediyor dedi :)) Babasına bak tombiş tombiş yanakları var dedi çok hoşuna gitti babasının cinsiyetini sordum ayakları aşağıda kapatmış ama kesinlikle kız dedi :)))
Sonra çatlaklar için dr.krem vermişti dedi hayır dedim bir tane verdi ama almadım daha kg konusunda şu anda olduğum kg için bu artık sınır bundan sonra almıyoruz dedi.
Hamur işi,tatlı,abur cubur aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yasakladı dr bana
Sebze ağırlıklı besleniyoruz dedi,su içiyoruz gene bol bol vitamin bitti dedim yazarmısınız bu saatten sonra gerek yok dedi kan hapımı sordu bende var içiyorum dedim
Şeker yüklemesi yaptırdık onun tadı ne kadar iğrenç birşey yaaa çok şekerliymiş :))
114 çıktı kan şekerim tamam sorun yok dedi ama kan sayımı sınırda çıktı kansızlık varmış meğerse bende kan haplarını ihmal etmiyorsun yediklerinede dikkat et dedi.
İşte böyle kızlar bebişimide gördüm içim rahatladı artık yeni dr.buldum inş.bundan sonra böyle devam ederiz.
Bu arada hepinize kocaman günaydın kızımın size kocaman tepikleri var teyzeleri bugün çok hareketli maşallah dün gecede 4den beri ayaktayız hiç uyumadık
Canım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına...Güzel kızını gördün ne güzel.Bende hafta sonu gidicem bakalım nasıl olacak.Şimdiden çok heyecanlıyım...eyvahedigeldismile