2011 Şubat Anneleri

kızlar şeker sonuçlarımı aldım :( oradaki doktor biraz yüksek çıkmış doktorunuz size bilgi verir dedi.

açlık kan şekeri (glukoz AKŞ) 96 çıkmış
50gr yüklemeden sonra 60.dk 155 çıkmış
moralim bozuldu

aynı moral bozukluğu bendede var canım geçmiş olsun ikimizde sende 100mg yapıcaksın galiiba

Kızlar şimdi kapı çaldı ve hediyemiz geldi.Ayyy çok mutlu olduk çok duygulandık.Gözlerim doldu vallahi.Çok güzel bir hediye almış şenay teyzesi kızıma.Şenaysn çookkkk tşkr ederiz sana kocaman öptük.Birazdan resmini çekip hediye topiğine koyacağım ....

Resmini bekliyoruz canım benimki daha gelmedi :(

biliodum kızacağını :1: hiç bişi yapmazsam süt içiom sabahleyin o kadar ama dediğin gibi ekmek arası yapmam lazım :))))

Aferin bile bile söylüyorsun birde sütün yanına ye işte birşeyler aç gezme bak kontrol edicem seni her sabah :)))

şimdi bakkala gidicemm şeker yüklemesi yapıcam

Hadi bakalım ama çok yüklenme

iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme:

Cnım çok takma azıcık yediklerine dikkat et şekeri kes bak nasıl düzelicez herşey bebişinide üzüyorsun böyle

kızlar şeker sonuçlarımı aldım :( oradaki doktor biraz yüksek çıkmış doktorunuz size bilgi verir dedi.

moralim bozuldu

:1hug: canım çok üzülme bak bir dahaki sefere güzel çıkar sonuçların sadece yediklerine dikkat et hmm bak streste şekeri etkilermiş

Aferin bile bile söylüyorsun birde sütün yanına ye işte birşeyler aç gezme bak kontrol edicem seni her sabah :)))

Cnım çok takma azıcık yediklerine dikkat et şekeri kes bak nasıl düzelicez herşey bebişinide üzüyorsun böyle

:1hug: canım çok üzülme bak bir dahaki sefere güzel çıkar sonuçların sadece yediklerine dikkat et hmm bak streste şekeri etkilermiş

saol canım zaten şeker aram çok yok hamileliğin başından beri bakalım cuma günü ne çıkıcak o değilde ben kan vermekte çok zorlanıyorum cuma günü 3 kere nasıl vericem onu düşünüyorum kara kara her kan verdiğimde baygınlığın eşiğinden dönüyorum

saol canım zaten şeker aram çok yok hamileliğin başından beri bakalım cuma günü ne çıkıcak o değilde ben kan vermekte çok zorlanıyorum cuma günü 3 kere nasıl vericem onu düşünüyorum kara kara her kan verdiğimde baygınlığın eşiğinden dönüyorum

onunda kolay bi yolu var koluna taktır kelebeği her seferinde tıpasını açıp alsınlar

tamam abya söz yicem bişiyey

Kan vermeyi bende sevmiyorum ama onlar alırken hiç bakmıyorum ben sende öyle yap canım ama farklı saatlerde vereceksin dimi o kan'ı o çok zor işte inş.bir seferde kurtulursun canım

gayecim canını sıkma hem kendini hem prensesini üzme...doktorunla bi görüş bakalım inş çok sıkınıtı yapcak bi değer değildir bir dahakine daha iyi çıkar inşşopuyorumnanaktan

onunda kolay bi yolu var koluna taktır kelebeği her seferinde tıpasını açıp alsınlar

canım iş oki kan alıcak damar bulsunlar hastaneye gidince laboratuardakiler beni görünce kaçıyorlar artık yinemi sen diye ama söyliyecem kelebek işini eğer uygun bi damar bulurlarsa takarlar çünkü kelebek için biraz daha kalın ve kaygan olmayan bi damara ihtiyac var bana kelebek takınca enfazla yarın saat sonra kayıp çıkıyormalesef 1 tüp kan için iki kolumu ayrıca elimin üzerini deldiler :a015:

slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..

Kızlar;
İzmirli Gülşah tan haber var mı ?Ben onu merak ettim.Bu sabah doktora gidicekti?
haber alan varsa yazarmısınız?

slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine progestanını genelde yanı saatlerde almaya dikkat et canım

iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme:
oooff offf maalesef 140'ın üzeri yüksek.

aynı moral bozukluğu bendede var canım geçmiş olsun ikimizde sende 100mg yapıcaksın galiiba

Sağol canım sana da geçmiş olsun... Şimdi kendi doktorumla görüştük.1 hafta tatlı gıda yok.Ekmek,pilav,makarna mümkün olduğunca az yenilecek dedi. 5 kasımda zaten randevum var o gün 100mg tarama yapılacak.

Evet birazcık diyet yapmak lazım... İnşallah 100gr da düzeltiriz durumu.

canım sık uyuyordur bu dönemde ciddi uyku uyanıklık dönemlerinden geçerlermiş

hoşgeldim melocuum nasıl kızçemis bugün
yasese takma kafaya benim iki gün hemen hemen hiç vurmadı ama dün bi başladı maşallahı var arada uyku dönemine geçiolarmış merak etme

ne biliyimmm yaaaa insan şu dönemdeee havadan nem kapıyorr.sizinde böyle olmuştu dimi bişi olmadı dimi :uhm:

iyiyim esra ben çift doktora gidiyorum bugn diğer doktorumla kontrolüm var oraya gidiyorum şimdi

hayırlı haberlerle gel inşallah. sende benim gibi çift mi yapıyonn :)))

moralim bozuldu

kızlarr inşallah bidahakine iyi çıkarr. :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inş...dualarımız seninlee opuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun inş.düzelirsin en kısa zamanda kendine çok dikkat et canım.

oooff offf maalesef 140'ın üzeri yüksek.

Sağol canım sana da geçmiş olsun... Şimdi kendi doktorumla görüştük.1 hafta tatlı gıda yok.Ekmek,pilav,makarna mümkün olduğunca az yenilecek dedi. 5 kasımda zaten randevum var o gün 100mg tarama yapılacak.

Evet birazcık diyet yapmak lazım... İnşallah 100gr da düzeltiriz durumu.

banada öyle dedi ama benim kontrolüme daha olduğu için cuma yaptıralım dedi dikkat edicez artık bebişler iyi olsunda biz atlatırız inş:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X