2011 Şubat Anneleri

kızlar listeye eklenmek isteyenleri ekledim ancak lütfen liste için eksiksiz bilgi veriniz.GÜNCEL LıSTE 40. SAYFADADIR! Birde bulantı dönemimiz olduğu için şuan silmeler yapmıyorum ancak buraya gelip sadece listeye ekletip sonrada kaybolan arkadaşlarımızı 4. aydan itibaren silip yeni bir liste hazırlayacağım haberiniz olsun. Anlayışınız için teşekkür.

hanımlar maşallah bayağı ilerlemiş sayfalar, doktora gidicektik ama izne çıkmış doktorumuz :)
bu arada bugün bir komşuya gittim, bana elini uzat dedi, ben de açık bir şekilde uzattım bana senin kızın olacak dedi :) o da hamile o elini tersini uzatmış ve oğlu olacak (6 aylık hamile ) ilginç geldi paylaşayım dedim bakalım doğrumu çıkacak :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah

burcuuu seni burada görmek çok güzel bulantıların umarım en kısa zamanda geçer ve gözünde ki problem de hallolur inşallah

şimdi üç ayın bitmesi için gün sayıyoruz inşallah vakti geldiğinde minikleri kucağımıza almak için gün sayacağız hep beraber

burcucum hoşgeldin...çok sağol iyi dileklerin için,seninde gözündeki problem en kısa zamanda geçer inşallah..ben sağlık konusunda çok yakınımla ilgili öyle mucizelere şahit oldum ki,doktorlar ne derse desin Allah öyle büyükki derdine öyle bir şifa veriyor ki hiç yaşamamış gibi oluyorsun,güzel haberlerini bekliyorum....

herkese günaydın,benim iki gündür bulantım çoktu,şükür bugün daha iyim,fakat dün gece temizlik yaptım sabaha kadar belim ağrıdı,bir daha asla böyle bir salaklık yapmıcam,çok kötü hissediyorum kendimi:sinifsinif:

Selam kızlar çok sık uğrayamadım... geldiğimde de kimsecikler olmuyor burda.Benim 2 gündür falan sol tarafımda garip bir his var.Doktorum da pazartesi gelecek ve sonuçlarıma o zaman bakacak.Acaba idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diyorum kendi kendime.Bakalım 16sında randevumuz var.İnşallah güzel haberlerle güzel fotolarla gelirim :))

canım dikkat et kendine
bende size bunu soracaktım evinizin günlük temizliğini siz mi yapıyorsunuz (süpürüp silme falan )

bana dr kendini yormadan ve karın içi basıncını artırmadan herşeyi yapabilirsin dedi ben bazen vileda ile siliyorum evi toz alıyorum ama elektrikli süpürge hiç kullanmadım daha önca hamile bir arkadaşımdan süpürgenin eğilerek yapıldığı için karın içi basınca artırdığını duymuştum

sizler nasıl hallediyorsunuz günlük işleri

ben yapıyorum ama yormadan kendimi büyük temizliğe ise kadın alıyorum.Onun haricinde ufak tefek işlerin bir zararı olacağını sanmıyorum

canım benimde belimin iki yanından öne doğru çekildiğimi hissediyorum sanki belim inceliyor karnım öne doğru toplaşıyor gibi geldi bana nedense

selam kızlar.geçmiş sayfaları okuyamadım.2-3 gündür memlekete gideceğim için hazırlık yapıyorum.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir.bugün akşam anneme gidiyorum :) bir kaç hafta olmayacağım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnnnn....opuyorumnanaktan

günaydınnn ben geldim doktor amcalarımız daha iii şeyler söyledir yani aynı durum devam ediyor ama korkaman gerek yok dedi 3,5 cm olmuş :))

Gözün aydın allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

maşallah...okuyunca bende nasıl heyecanlandım bi görsen ama bizde bir arkadaş gibi 12.haftada gidicez bebeğimizi görmeye inş...

canım gözün aydın allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
darısı başımıza bende çok merak ediyorum nasıl acaba ufaklık diye ama bizim randevumuza daha 1 ay var

çok sevindim canım

maşallah bebişine

gözünaydın canım

HADİ HAYIRLISI OLSUN CNMM kaydirigubbakcemile3

maşşallah Allah nazardan saklasın evrim bizimde vesikalıklar çoğaldı bakalım çok fotojenik olcaklar :)))

benimki her defasında sadece 1 foto veriyor cimrimidir nedir klava: bi dahaki gidişime her yönden fotosunu istiycem. Senin adına çok sevindim canım ne güzel hasretini gidermişsin.Darısı başımıza inş

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...inşalllah sorunsuz günler geçiririz hepimiz...

selam hamiş arkadaşalarım birşey sorucaktım geceleri belki 6-7 defa tuvaete kalkıyorum ben çok sıvıda içmiyoum yatmadan ama çok fena uykum sürekli bölünüyor aynı sorun sizdede varmı ? birde hamileliğimin başından bu yana iki defa kötü rüya görüp uyandığımda ağladımm sizede oluyormu normal mi bu ?

bende sık tuvalete çıkıyorum.rüyalarım da da garip şeyler görüyorum ama kendikendime rüyamda telkin ediyorum. diyorum ki "bu rüyalar çok normal, hamiş olduğumdan dolayı oluyor"
çok garip evet ama kendimi nasıl şartlamışsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…