2011 Şubat Anneleri

kızlar bayramınız kutlu olsunnnnhihoyyyt

yasemincim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara canıma.s.

senacımmmm nerelerdesin heryerde seni arıyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar..nasılsınız..
doğum günün kutlu olsun yasemincm..
bayramımız kutlu olsun kızlar:))))))))))
yarın kızımızı görcez..bir aydır bekliyoruz..heyecan yaptım şimdi:)))keşke kucağımda olsa da öpücüklere boğsam onu:)))) ösledim yaw:))))))

bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:

kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey

doğumgünün kutlu olsun yasemincim kızınla eşinle ve ailenle sağlıklı huzurlu yıllara.s.

Herkese günaydın kızlar okuldan geldim bayram kutlamalarından öğleden sonrada Bursaya bebiş için alışverişe gidicez inş sel sularına kapılmazsak:) Bütün hafta sonu ordayım internete giremiycem dua edin de gönlüme göre bulayım herşeyi.Bu arada sonunda bende kalın bir tunik giyip göbişimi çıkarıp resmini çektim:) Göbiş topiğine ekledim.

öncelikle herkese selam...ben de şubatta anne olmayı bekliyorum...bu topiği görünce aranıza katılmak istedim...kabul ederseniz sevinirim...

merakımı mazur gör lütfen...neden Bursa?...

Son düzenleme:
kızlaar nasılsınızz ben 100lük şeker yüklemesini yaptım gebelik şekeride şekerde çıkmadı ama glukoz bozukluğu diye bişey vrmış dr diyet önerdi çok şükür bişey çıkmadı

Geçmiş olsun cnm ballı limonlu ıhlamur iç
Bu yoruma bayıldım ben :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Öyle ama dimi.Bugünde evdeydi bir çok iş yaptık yine şimdide yemek yapıcaz babamızla:))) Hamileliğin güzelliklerinden biri daha işte. son 3 ay kaldı:))))))

bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:

kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey

Canım doğum günün kutlu olsun.İstediğin kadar şımar tabiki önümüzdeki sene kızın kucağında kutlarsın inşallah ....Nice güzel yaşlara...

Elacım nasılsın valla babayı evde yakalamışsınız anne kız iyi iş yaptırıyorsunuz :))

Neslicim nöbet tutmaya devam mı hala benim gibi kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim hediyem geldi biliyormusunuz yarım saat önceydi sanırım.Çok güzel bir hediye almış esra arkadaşım bana kızıma ömür boyu esra teyzesinden hatıra kalacak
iyi ki böyle güzel bir etkinlik yapmışız.Teşekkür ederim hepinize katıldığınız için opuyorumnanaktan

slm kızlar 23+5 haftalık gebeyim bende ve bir kızım olucak allahın izniyle gebeliğin başınden beri siteyı takıp ediyorum sanırım kendime göre sayfayı buldum bende şubat annesi olucam :) sorun çıkmassa doğum günümde kızımı kucagıma alıcam artık hergun burdayım yenı arkadaşlarla tanışmayı çok isterim
fikir alışverişi için görüşmek üzere

Elacım nasılsın valla babayı evde yakalamışsınız anne kız iyi iş yaptırıyorsunuz :))

Evet vallahi çağlayan teyze.Annem çok fena oldu Babama iş yaptırıyo hep.Ben doğana kadar yaptırsın bakalım sonra ne olacak Annemin hali:))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Back
X