Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice
geçmiş olsun caglayan inşallah önemli birşey degildir nazar değmişte oabilir
kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet
bende üye olmak istiyorum mail adresimi göndereyim sana melocum bu arada geçmiş olsun dileğin için teekkür ederim
en sonunda gittim gaviscon aldım eczaneden ısrarla kullanmayacaktım ama dayanamdım mide yangınıma
geçti hemen bişey yediğimde yanıyo ama sanırım çok tahriş ettim midemi ısrarla içmedim şu şurubu bişey var gibi
kızlarr bu arada bende burda bi özel hastanye gidiyorum doktorumu çok seviyorum ve burda dogum yapmayı düşünüyorum en son gittiğimde sormuştum 375 tl dedi normal sezeryanda 400 tl demişti ama 2011 de fiyat değişirmi bilmiyorum dedi
bende kararsızım şu anda boşu boşuna para vermek hiç istemiyorum açıkçası
devlet hastanesine bile gidebilirim her an sonucta normal olursa ebe olacak doktorum olmayacak doğumda hem devlet hastanesinde baş ebe de tanıdık henüz karar vermiş değilim