Kızlar selama.s., bu dönemde kokulara karşı hassaslık normal,ikinci trimestre doğru geçiyor merak etmeyin, ben ikibuçuk aylıktım ve mutfaktaki davlumbazdan komşumdan gelen kızartma kokukunu duyup kusuyordum... Biraz artacak yani, Uyku hali bendede var kızlar yoğun şekilde hemde hiç uykumu alamıyormuş gibi hissediyorum...
Sena cnm margarinleri ayırt etmeye başladın demek belki yağı fazla konmuşta olabilir genelde kurabiyelere tam paket marg. ekleniyorya ve bu senin duyarlı zamanına geldiği için dahada yoğun farketmiş olabilirsin.. bu dönemde birisinin yardımına ihtiyaç duyuluyor gerçekten eşleri yadım eden hatunlar çok şanslısınız,Sena cnm hayırlısı ile git gel inş güzel haberlerle dönersin
Nesli dışardan yemekte bir alternatif tabi cnm ama dışarıda yapılan yemeklerin yağının kötü yağ kullandıkları için daha bir farkediyor ve ağzıma bile süremiyordum ben geçenseferde, hep patates haşlama tuzlu salatalık yoğurt ve ekmek gibi apertiflerden yemek zorunda kalıyordum
Mucize cnm, eğer dr kalp atışlarını duyabiliriz derse problem yok,
Nisandahazan cnm sen kaç haftalıksın tickerin yok,
Çağlayan cnm anneciğinin ellerine sağlık, tshirtini güle güle kullan cnm
miden gaz ypmıştır cnm biraz hazımsızlık bendede var, hayır olsun cnm bebişini hayırlısı ile kucağına alacağına işaret bence
Minikmucizem cnm niye ilaçlarını içmek için erken kalkıyorsunki kalkınca iç cnm
uykuna yazık valla, drun normal dediyse normaldir cnm herkesin ağrı eşiği farklı olabilir belkide biraz fazla hissediyorsundur