Gözünaydın canım bebişini görmüşsün maşallah kocamanda olmuş

Şeker yüklemesi nasıl oluyor azıcık bahsedebilirmisin.
Tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5
Ben dün geçmişe pek bakmadım canım kaçırmışım galiba,hayırlı olsun hem bale hem anaokulu ne çok zor olmuştur onu orda bırakıp giderken bende yiğenlerimden biliyorum ama anne olunca hissedeceğimiz duygular daha farklı olacak tabi..
Kızçenin resimlerini çektiysen eklesene bakalım bayanssulusmile
Evet perşembe günü büyük gün inş.bebişlerimizde iyidir bizde birbirimizi görücez inş. :))
Ama herkese sanırım perşembe günü vermişler randevu bu konferans varmış diye inş.oraya gidince çok beklemeyiz :))
Çekilişe ekledim senide :))
Geçmiş olsun canım sen daha atlamadın mı çok zordur biliyorum.İnş.bir an önce iyileşirsin
Kendi aramızda hediye çekilişi yapıyoruz,canım bebişlerimiz için hediye alıp göndericez son katılım 30 eylül katılmak istersen eğer 2011 şubat anneleri hediyeleşiyor topiğine bende varım yaz :))
Geçmiş olsun yasmincim inş.bundan sonraki süreç hem senin hemde bebişin için çok güzel geçer.Dr.sana bu dönemde dikkat etmen gereken birşey olduğunu söyledimi.
Bana birde son satını söyleyebilirmisin canım.Listede seni ona göre ekliycem kusura bakma yazmayı unutmuşum onu.
Günaydın canım bebişin hareketlerini hissetmek istiyorsan tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yatıp bekle bebişin o zaman hareketlenir.Ama onlar daha çok küçücük belki uyuyordur annesi endişeye kapılma hemen :))
Mısra, ayşebetül günaydın kızlar opuyorumnanaktan