• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar şu pakdemir in ücretsiz kitabı vardıya gelen arkadaşlar vardı.başvurduktan kaç gün sonra geldi size.bende dün başvurdum

Benim 6 gün sonra geldi canım hemen.Fazla sürmüyor gelmesi

günaydıınn kızlarrr :dance:a.s.

çağlayan ne dedi doktor dün pire için gidecektin bilmiyorumkismile

Krem verdi canım kaşıntıyı kessin diye ama başka birşey veremem dr.gelince tekrar konuşuruz dedi,Hamile olduğun için ilaçla kesemem ben bunu dedi gönderdi yarın dr.gidince tekrardan onada gidicem bakalım ne karar vericekler ama bebeğe birşey yapmazmış öyle söyledi

evet kızlar aşağıda kasıklarınızda ben amniyosentez yapınca dank etti.iğneyi soktukları yerdeydi bebek malum oraya bir gazlı bez koydular.dikkat ettim kıpırtılar hep o hizada.zaten geçöen ay doktor hissediyormusun dediğinde yukarıyı göstermiştim yok yanlış yeri gösteriyosun demişti :)) nerden baksan göbeğinizden 1 karış aşağıda.sanırım büyüdükçe çıkar yukarı

nette dolanırken bir site buldum küçük insanlar diye

Kknsan - Bebek, Doum, Hamilelik, Anne, Gebelik, ocuk, Geliim, Salk, Psikoloji, Krtaj, Kadn, Sezeryan, Hastane, Burlar, Hastalklar, Bebek mzikleri

güzel paylaşımlar var oralarda gezinirken bizim ninniler diye bir şey buldum.demo olarak bir kaç ninniyi dinleyebiliyorsunuz çok hoşuma gitti gözlerim doldu resmen bir dinleyin sizde

Bizim Ninniler

Bu site çok güzel bana ordan her hafta bülten geliyor ama bu ninnileri akşama dinliyim bende evde nasılmış bakalım.
Bu hıçkırığı bence daha ayırt edemeyiz gibime geliyor biraz daha büyüseler anca anlarım gibime geliyor tekmeleri bile yeni başladım anlamaya :))

hmm demekki o çok içten olanlar hıçkırıklar ay ben yerim onun hıçkırığını
arada böle tam bi tekme gibi oluyo onlar hareketler ozaman hah ama bnm oğlum çok uslu teyzesi ya çok nadir atıyo üzüyo annesini bende telaşlanıyorum hemen çok az oluyo

üzülme annesi atar daha kaç haftalık güzelim senin benim gün içindede atıyor ama gece ve sabah daha çok...belki atıyordur canım bazı tekmeleri zayıf olurmuş anne hissetmezmiş...teyzecim biraz kuvvetli tekmelede annen sevinsin :)

hmm demekki o çok içten olanlar hıçkırıklar ay ben yerim onun hıçkırığını
arada böle tam bi tekme gibi oluyo onlar hareketler ozaman hah ama bnm oğlum çok uslu teyzesi ya çok nadir atıyo üzüyo annesini bende telaşlanıyorum hemen çok az oluyo

O zamanlar tatlı ye canım ve sol yanına yat akşamları ben öyle yapıyorum meyve gibi şeyler yiyip yatıyorum oda başlıyor hemen pıt pıt sende dene

Benim 6 gün sonra geldi canım hemen.Fazla sürmüyor gelmesi

Krem verdi canım kaşıntıyı kessin diye ama başka birşey veremem dr.gelince tekrar konuşuruz dedi,Hamile olduğun için ilaçla kesemem ben bunu dedi gönderdi yarın dr.gidince tekrardan onada gidicem bakalım ne karar vericekler ama bebeğe birşey yapmazmış öyle söyledi

Bu site çok güzel bana ordan her hafta bülten geliyor ama bu ninnileri akşama dinliyim bende evde nasılmış bakalım.
Bu hıçkırığı bence daha ayırt edemeyiz gibime geliyor biraz daha büyüseler anca anlarım gibime geliyor tekmeleri bile yeni başladım anlamaya :))
ben yeni yeni ayırt etmeye başladım ki canım..yakında sende ayırt edersin

Mrb arkadaşlar
Bücürük bebe de %70 e yakın indirim var haber vermek istedim.
Dün hastane çıkışını 28 TL ye aldım,normal fiyatı 72 TL idi

ben yeni yeni ayırt etmeye başladım ki canım..yakında sende ayırt edersin

Ayyy inş. canım onun heyecanıda başka bir zevklidir hergün yeni birşeyleriyle güne başlıyoruz zaten doğsalarda bir an önce sevsek doya doya

merhaba annişler,
uzun zamandır takip edemiyorum ara ara gelsemde yazamadım geçmişi okumaktan yoruldum .))dillerim_lal ve yasminkamu inşallah sonuçlarınız iyi çıkar canlarım gönlünüzü ferah tutun. aramıza yeni katılanlar da olmuş hoşgelmişler.

Kızlar selam.. Dilerim lal iyi olmana inan çok mutlu ve eminim ki harika sonuçlar alıcaksın ve bizimle paylaşıcaksın burda :))

Ayyy inş. canım onun heyecanıda başka bir zevklidir hergün yeni birşeyleriyle güne başlıyoruz zaten doğsalarda bir an önce sevsek doya doya

ayy o günü ben de dört gözle bekliyorum canım yaaa hayırlısı ile bi gelse

kızlar benimkide ben uzanınca daha çok kıpırdıo hemde öle sert ki anlatamam

cutie inşallah canım bu kadar hamilenin duası arkamızda olduktan sonra korkmuyorum :)) malum hamile kadınların duaları kabul olurmuş ;)

ne kadar güzel canım tekmelediğinde karnını aç birde dalgalanmalarını izle öyle güzelki:emir_bebek:

bazen açıom öle bi sertleştirio ki kendini olduğu yere acaba napmaya çalışıo die merak ediomÇok üzgünüm çoook

kızlar ben bir koşu bir yemek yapayım barii iki gündür yan gel osman kıvamında yattım ama eve dönüş gerçekleşince hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyosunuz sempatiksalakcinni yemeğimi koyayım gelirim yine

görüşürüz

kızlar ben bir koşu bir yemek yapayım barii iki gündür yan gel osman kıvamında yattım ama eve dönüş gerçekleşince hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyosunuz sempatiksalakcinni yemeğimi koyayım gelirim yine

görüşürüz

kolay gelsin sanaaa

kızlar ben de kaçıorum görüşürüz sonra hepiniz Rabbim'e emanetsiniz

Back
X