• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

çağlayancım ilk ay aynı şey benim başımada gelmiştii başka doktora gidememiştim

günaydın nesliiii...dinlenebildin mi?

tekrar başın sağolsun...önceki mesajına da yazmıştım aynı şeyleri yaşadım ve 1 yıl sonra aynı sat günü ile hamile kaldım biraz Allahın takdiri....olacak varsa engel olunmuyor canım inşallah yeniden hamile kalırsın

sonuçta allahın takdiri doğru söylüyorsun.ben istanbulda oturuyorum bana vakıf gureba kadın doğum eğitim ve araştırmayı tavsiye ettiler.pazartesi günü gideceğim.bakalım bir takım testler yapılır galiba.bakalım oradaki doktor ne diyecek?

sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..

başın sağolsun canım başka nedenebilirki

günaydın kızlarrrrr....

kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum

Günaydın herkese...

yerim onun tekmelerini ben...hadi kızım ssende hareketlenkaydirigubbakcemile2

too be maşallah canım ben gördüm galiba eli ağzında gibi tabi yanlış görmediysemm

ahh sonunda kızımı gören bi teyzesi çıktı:)bi de 4 boyutlu yaneee:emir_bebek:gözü burnu ağzı belli oluyo hatta eli ağzında duruyoo iyice açıklayımda ona göre bakın kızlarr-tatlicadiarzu-çıbıık bidaa bakın çağlayan meloo:oklava:kaydirigubbakcemilehihoyyyt

Günaydın hanımlar. nasılsınız?
yaa benim kızım dün çok az hareket etti... dün iş yerinden çıkmadan bağırsaklarım bozulmuştu ama eve gittik yemek yedim ve sonrasında bişey yoktu yani düzelmiş gibiydi...
Sabahtan beri sadece 1 kez hisettim kızımı :((

merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile

ÇAĞLAYAN geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neden tekrar gitmiştin doktora

kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-

Günaydın hanımlar. nasılsınız?
yaa benim kızım dün çok az hareket etti... dün iş yerinden çıkmadan bağırsaklarım bozulmuştu ama eve gittik yemek yedim ve sonrasında bişey yoktu yani düzelmiş gibiydi...
Sabahtan beri sadece 1 kez hisettim kızımı :((

Günaydın tatlı birşeyler ye canım,dün akşam ben tatlı birşeyler yedim kızım yatana kadar tek kale maç yaptı sanki içeride babasınıda benide çok mutlu etti yaramaz dene sende :))

çağlayancım ilk ay aynı şey benim başımada gelmiştii başka doktora gidememiştim

Dün telefon açtığımda söyleselerdi o kadar yolu gitmiycektim sabah sabah bir o kadarda ukalalar ordaki sekreterler sinir oldum sabah sabah

ahh sonunda kızımı gören bi teyzesi çıktı:)bi de 4 boyutlu yaneee:emir_bebek:gözü burnu ağzı belli oluyo hatta eli ağzında duruyoo iyice açıklayımda ona göre bakın kızlarr-tatlicadiarzu-çıbıık bidaa bakın çağlayan meloo:oklava:kaydirigubbakcemilehihoyyyt

Tamam annesi kızmı çok dikkatli bakınca gördüm bende kızımızı :lepi:opuyorumnanaktan

ÇAĞLAYAN geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neden tekrar gitmiştin doktora

Dr.tam olarak ilgilenmedi ya canım benimle ona üzülüp başka bir dr.gidecektim bugün ama 70tl vermeden bakmıyorlarmış 10 gün dolmadığı için devlet karşılamıyormuş,elim kolum boş geri geldim.

kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-

Bende tam olarak 21 haftalarda tepiklerini hissetmiştim canım,benimkide birazcık yağlı :))

mrb arkadaşlar nasılsınız?biz babamızı bekliyoruzz daha gelmesine 1buçuk saate yakın var...çok özledik babamızı:gitme:ay arkadaşlar pazar sabahı arkadaşlarımız kahvaltıya gelicek inş samimi görüştüğümüz nadir arkadaşlardan kahvaltı sofrası çokkk güzel olsun istiyorum şimdiden telaşı sardızemuszemus

canım benim,Allah kimseyi ayırmasın,nasıl özlüyoruz eşlerimizi benimkide bikaçgün fazla izni vardı,gönderdim memlekete ama o gittiğine bende gönderdiğime pişman oldum,bu gece yada yarın geelecek inşallah...

Günaydın herkese...

yerim onun tekmelerini ben...hadi kızım ssende hareketlenkaydirigubbakcemile2
güzel bi duygu yaaa...artık yalnız yaşamadığını hissettitirıyor insana
merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile

haklısın..ben çok hareketliyimdir kızım da bana çekmiş galiba:teytey:

Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)

Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip olunca :( Sagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)

Geçmiş olsun diyen arkdaşlar teşekkür ederim.

Too-bee kızını gördüm çok tatlı.

Çagayancım şimdi hediyeleri ne zaman gönderiyoruz. Ben sayfaları kaçırıyorum çok fazla ilerliyor hepsini okuyamıyorum.

Dr.tam olarak ilgilenmedi ya canım benimle ona üzülüp başka bir dr.gidecektim bugün ama 70tl vermeden bakmıyorlarmış 10 gün dolmadığı için devlet karşılamıyormuş,elim kolum boş geri geldim.

Bende tam olarak 21 haftalarda tepiklerini hissetmiştim canım,benimkide birazcık yağlı :))

o zaman meraklanmama gerek yok.çağlayan tekrar aynı hastaneyemi gittin.bende bikeresinde öyle gittim banada 10 gün dolmamış dedi para istedi bende başka hastaneye gittim orda öyle bişi demedi sadece herzaman verdiğim muayene ücterini verdim

:))

şimdi anladım,önemli bişey olmadığına sevindim

Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)

Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip olunca :( Sagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)

Geçmiş olsun diyen arkdaşlar teşekkür ederim.

Too-bee kızını gördüm çok tatlı.

Çagayancım şimdi hediyeleri ne zaman gönderiyoruz. Ben sayfaları kaçırıyorum çok fazla ilerliyor hepsini okuyamıyorum.

sanada günaydın,tünaydın her ne varsaaa hepsindenzemuszemus

Çaglayancım ama benim bildiğim 10 gün içinde tekrar gidersen fark almıyorlar. Sana neden öyle dediler acaba?

teyzeleri kızım size tepik atıyo maşallah o kadar haraketliki bazen uykumdan uyanıyorum tekmelerine yerim onu bennn

Back
X