sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
Canım başın sağolsun... Allah bir daha yaşatmasın bu acıları.İnşallah en kısa zamanda cennetteki meleğin sana tekrar gelecek.
Ne yazık ki doktorlar bazen çok umarsız oluyorlar.bizde mecbur inanıyoruz onlara.Benim arkadaşım da doğumuna 20-25 gün kala ateş nedeniyle erken doğurdu.Fakat bebek zaten miyadını tamamlamış olduğu için sağlıklıydı...
Ateş başlı başına erken doğum nedeni.
Benimki sanırım bana çekmiş :) Annesi gibi miskin :)) Anca yan gelip yatmayı biliyor.kaydirigubbakcemile3merak etme,benim kızımda burdaki yazılanlar kadar hareket etmiyor,bişicik yoktur,sadece kızçelerimiz biraz nazlıolumunekankayizsmile
Benimde gayet yağlı bir göbüşüm var canım kaydirigubbakcemile3 tombik bir anne adayıyım. Ama 2 hafta önce falan hissetmeye başladım... Bu sanırım bebeğin kas gelişimi ile ilgili...Aslında çoook hareket ediyorlar ama biz şu an sadece çok güçlü olaları hissediyoruz.kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-