selammm güzel anneler ve bebişlerii
biraz iş molası verdim koşup hemen size geldim
nekadar çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi
biz kızımla bugün çok iyiyiz maşallah
öğleden sonra işler biterse 2 kızımıda alıp alışverişe gideceğim
ay kızlar dün karşı komşum sezeryanle doğum yaptı akşam çiçek yaptırıp bebişi görmeye hastaneye gittik 2 küsür kilo doğmuş çok küçüktü ayy maşallah çok tatlıydı
sakın dr dan habersiz rejim falan yapmayın o kızcağız kilo alcam korkusuyla doğru dürüst bişey yemedi bebeğe dru son ay ultrasonda 3 küsür kilo dediği halde küçük doğmuş bebek bence bebeğin sağlığı önemli kilo sonrada verilir!
Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu..
ayy manikcim bu kadar benzerlik olur yanii sositososito
gecmıs olsun kızlar umarım cıddı bısey degıldır
bu arada bende ınanılmaz bır akıntı var sanırım mantar oldum bununla ılgılı sorun yasayan arkadaslar varmı bu donemde?
ben bunu sürekli çekiyorum canım normal hayatımdada hamileliğimdede tek çaresi fitil mantarın ama bendeki kronikleşti artık 1 ay olmasa diğer ay mutlaka oluyor
eş tedavisi bile yapıldı ama fayda etmedi
ne pamuklu çamaşır ne ütü ne bişey sadece fitil geçiriyor ve bünye yapıyor druna danış derim ben
canım yine azda olsa bi katkıları olmuş benim eşimin ailesinin hiç katkısı olmadı aksine bize bişey almışlar senet yapıp imzalamışlar sonra ödeyin diye düğünün ertesi günü bize verdiler bilezikleri bile kuyumcudan borç almışlar hatta kınada elime konulan altınıda hepsini takılan hediyelerle ben ödedim daha kaynanama altın istedi ona gönderdik kötükedihüso
Allah sabır vermiş sana vallahi okurken sinir oldumkötükedihüso
ya fatmacım iyiki konuyu açmışsın, hepimizde aynı dert:)) kaçan kovalayan farketmiyor. rahatladım valla
he valla herkes aynı durumdaymış ben yazınca coştu millet:roflol:
mrb arkadaşlar nasılsınız?biz babamızı bekliyoruzz daha gelmesine 1buçuk saate yakın var...çok özledik babamızı:gitme:ay arkadaşlar pazar sabahı arkadaşlarımız kahvaltıya gelicek inş samimi görüştüğümüz nadir arkadaşlardan kahvaltı sofrası çokkk güzel olsun istiyorum şimdiden telaşı sardızemuszemus
canım kahvaltı sofran için çok değişik tarifler verebilirim
Kolay çörek | misstr.com
milföylü kürdanlı tarif çok güzel oluyor ve masada çok hoş duruyor
Peynir Toplar Tarifi | Lezzetci.com
buradaki peynir toplarıd çok şık durur
kaşarlı ekmek - alimeninhobileri - Blogcu
buradaki kaşarlı ekmekleri denedim süperr oluyor
ZEYTİNLİ KEK |
en sondaki zeytinli kekte şık sunum olur
hamile arkadaşlar canınız isterse hepsini kolayca yapabileceğiniz için linkleri verdim malzemeler hemen hepsi her evde olanlardı onun için yazdım yoksa biliyorsunuzki dikkat ederim ben hep
buğünde gittim 2 kg palamut aldım çok sevdiğimden değil ama bebişime yarasın istiyorumzemuszemus
canım dondurulmuş balık yerine mevsimin taze balıklarını tercih edersen daha iyi olur
sadece doktorun ihmali şikayetleri dinledi beni eve gönderdi.bir hafta boyunca soğukalgınlığı geçirdim.grip öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim vardı.o sırada iştahım tamamen kayboldu.ateş çok önemliymiş doktorum bu konuda ne uyardı ne de kontrol etti.bademcikte bir iltihaplanma varsa o da etkiliyormuş.sonra kasıklarımda ağrı oldu kanama derken iki gün doğum sancısı çektim.arife günü suyum geldiği için oğlumu kaybettim.ben özel bir hastaneye gidiyordum ama artık gitmeyeceğim.onlara göre bir gebelik son bulmuş ne anlamı var.ama benim canımdan can gitti.hala şoktayım , bazen unutuyorum hala hamile olduğumu sanıyorum.şimdi başka bir doktora gideceğim hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar bebişime hamile kalmayı istiyorum.allahım kimseye böyle pisi pisine şeyler yaşatmasın.bebişlerinize iyi bakın kızlar..
çok üzüldüm canım geçmişler olsun
Allahım en kısa zamanda sana yine bir melek nasip etsin:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrr....
kahvaltımı yaptımmmm.şmdi sizin ve kızımın tekmeleri eşliğinde çayımı içiyorum
ayyy afiyet olsunn
ben hamile kaldığım günden beri belki 3 bardak çay içmemişimdir

zaten kansızlık var bende birde ilk aylarda dr düşük riskimden dolayı kesinlikle yasaklamıştı şimdide nolur nolmaz diye içemiyorum
ama canım çok istiyorakannehir
kızlar ben daha dün gece ilk defa net olarak kızımın hareketlerini hissettim acaba göbüşteki yağ oranındanda geç hisssedilir mi kiCADIARZUbenim biraz yağlıda-tatlicadiarzu-
kesinlikle öyle
dr um bana yağ tabakan çok fazla olduğu için hissedemiyorsun dedi
düşün bide benim 2. hamileliğim hepinizden önce hissetmem lazımken şimdi 2-3 günde tek tük
aman sağlıklı olsunda zaten son aylarda gözlede göreceğiz hareketiniopuyorumnanaktan
Günaydın herkese. Gerçi ögle oluyor ama :)
Temizlik yaptım geldim.Bütün iş bitti ama ben de bittim. bir de üstüne gerip olunca

Sagolsun eşim yardım ediyor ama yine de ben arkasında toparlıyoum :)
.
Geçmişler olsun canım
Ahhh evridiki hasta hasta işmi yaptın tutsaydın bi kadın benim ev berbat yarın alıp yaptıracağım vallahi ben anca günlük işlere yetişebiliyorum genelide yaptırıyorum napayım ya niye çalışıyoruzki
evet çok haklısın her bebeğin huyu farklı her bebeği geç bir bebeğin her ay huyu değişiyor minicikler ama istediklerini gayet güzel yaptırıyorlar
evet canım mesela benim kızım örgü hiçbirşey kullanmadı alerji oldu okadar yelek hırka süveter boşa gitti hiçbirini kullanmadık
hatta bazen dışarıdan alınan sert kalitesiz penyeler bile tahriş ediyor bebeişlerin ciltini okadar narinlerki yumuşacıkk ıyyy
doğsada ısırsak şöyleee
Bizim halada herşeyden çok alalım kirleyip yıkamakla uğraşmaşsın elinin altında bulunsun diyor,sonra o küçülen şeyleri ne yapacaksam birde giydirmediğim birşeyler kalsın istemiyorum elimin altında,annem hediye getiren çok oluyor makul miktarda almak en mantıklısı diyor
azda alsan kesinlikle mutlaka elde kalıyor hediye götürürsün sende fazlalıkları zamanla:)