• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Aa çıkanı beğenmemekle alakası yok konunun yaa söleyemem özeline yazdım

Anladım canım tamam ama şimdi kızlar hepiniz için hazırladım adresleride 600 dk dolmadan atamıyorum lütfen kızmayın bana tek tek atıcam hepinize ama sizde msjlar geldikten sonra lütfen adresi aldım diye msj yazmayı unutmayın hediye çekiliş topiğine :))

çağlayan bence sen facede adresi olanlara face üzerinden gönder kafan rahatlar her seferinde 600 dk beklemek mesele

çağlayan bence sen facede adresi olanlara face üzerinden gönder kafan rahatlar her seferinde 600 dk beklemek mesele

Mail atıyım dimi doğru söylüyorsun canım onlar gene buraya msj yazarlar aldık diye saol canım yaa büyük bir dertten kurtardın beni opuyorumnanaktan

çağlayancım kimin kime alacağını söylesen,özel mesajları sonra yine atarsın

Süprizi nerde kaldı kızçe o zaman bekleyin azıcık daha müdürem iş verdi onu yapmaya çalışıyorum ama size laf yetiştirmekten kadının işini yapamadım kaydirigubbakcemile3

bugün öğrenirmiyizki yarına kadar çatlarım benn :dance:

Mail atıyım dimi doğru söylüyorsun canım onlar gene buraya msj yazarlar aldık diye saol canım yaa büyük bir dertten kurtardın beni opuyorumnanaktan

facede ismi olmayanlara da maillerini sor tek mesajda hepsine tamamdır bu işş

ben aldım adresi ve yazdım hediyeleşme topiğine inşallah herkes memnun kalır aldığı hediyeden önemli olan arkadaşlar birbirimize buradaki arkadaşlığımız hatrına temsilen bir şeyler vermek

dillerim lal gözün aydın ne güzel görmüşsün bebeşini seninkide gerçekten pek nazlıymış canım bayağı büyüdü ama göstermemekte kararlı

:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gider ayak krize girdim
şenaycım senin yazdığını okumadım sanma evet eşim bile dio sana demiştim naparsın ana yüreği dayanamıo yavrusuna bişi olmasına

Kendi işlerimi teslim etttim facede kayıtlı olanlara mail atıyorum işten çıkana kadar bitirmeye çalışıcam hepsini

Süprizi nerde kaldı kızçe o zaman bekleyin azıcık daha müdürem iş verdi onu yapmaya çalışıyorum ama size laf yetiştirmekten kadının işini yapamadım kaydirigubbakcemile3

yap yap bu sefer bizim yüzümüzden net yasaklanmasın sana
ben aldım adresi ve yazdım hediyeleşme topiğine inşallah herkes memnun kalır aldığı hediyeden önemli olan arkadaşlar birbirimize buradaki arkadaşlığımız hatrına temsilen bir şeyler vermek

dillerim lal gözün aydın ne güzel görmüşsün bebeşini seninkide gerçekten pek nazlıymış canım bayağı büyüdü ama göstermemekte kararlı

ya sonuçta hediye bu beğenip beğenmemek diil mesele mesele kaynaşmaak

kızlar öptüm hepinizi ben çıkıyorum fazla yazmayın sonra yetişemiorum okumaya

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun....

yap yap bu sefer bizim yüzümüzden net yasaklanmasın sana

ya sonuçta hediye bu beğenip beğenmemek diil mesele mesele kaynaşmaak

bende zaten onu demek istedim bence güzel olacak
ilk kez hiç tanımadığım birine hediye alacağım ve hiç tanımadığım birinden hediye alacağım
çok farklı bir duyguuuuuhihoyyyta.s.

Yaa bana facede yasak amma durun bakıyım yapabilecekmiyim

red_cake elif sana faceden msj yazdım geldimi canım :))

kızlar ben çıkıyorum yarın okuldayım giremeyeceğim görüşmek üzere

mrb arkadaşlar umarım keyifler yerindedir....ben nasıl olduğum konusunda pek yorum yapamıyorum...cumartesi akşam annemle konuşmuştuk dedem rahatsızdı baya ağırlaşmıştı birkaç gündür annem telefonda ağlamaklııydı daha kötü oldu dedi....aklım orda kaldı sonra pazar günü sabah arkadaşlar geldi kahvaltımızı yaptık teyzesi kızıma ciciler almış falan sonra dıaşrıya çıktık falan dıaşrdayken annem eşimi aradı onunla konuştu ama bana bişi demediler ...sonra prensesimize ufak tefek alışveriş yaptık taa akşam üstü eşim dediki dedem vefat etmiş şok oldum babam gelmeyin nur etkilenmesin demiş ama çok değişik bir durumduu...annemin yanında olmayı çok isterdim ama olmadıı

başın sağolsun Nur, allah sana ve ailene sabır versin.

Kızlar bugün bende pek iyi değilim. Kalça kemiğim o kadar ağrıyorki. Doğru düzgün yürüyemiyorum bile. Bu nasıl bir ağrı ya resmen bıçak saplanır gibi. sizde de böyle ağrılar varmı.

benim de var canım, dr. söyledim kontrolümde kalça genişlediği için bu ağrılar olacak hatta son aylarda artan yükle ağrı da artabilir dedi, sen tecrübelisin zaten bilirsin.
yatıp dinlenmeye çalış, ağrı kesici almanı pek tavsiye etmiyorum dedi.

kızlar ben cuma günü doktora gittim şükür herşey yolunda bir problem yokmuş
451 gr olmuş benim yakışıklı oğlum
direk baktığımızda esnerken yakaladık bizimkini sanırım uyandırdık çok tatlıydı ama dönmeye başladı beni rahatsız ettiniz der gibi tüh felan derken tekrar bize kıyamayıp yüzünü döndü ağzını,ellerini,bacaklarını sürekli oynattı çok hareketliydi maşallah doktor teyzesi iyi kafa atacak topa vuracak dedi
inşallah sonunda da sorunsuz sağlıklı bir şekilde kollarıma alırım yavrumu
18 ekimde de ayrıntılıya gireceğim
21+3 günlükken 7 kilo toplamdA aldım doktora söyleyince tepkisi her zmanki gibi çok kilo almışsın demek oldu ve yasaklar ve yenecekler listesi verdi hadi bu birşey değil
komik olanı aslında 1 kilo hakkım kalmış hemde doğuma kadar sadece 1 kilo alacakmışım
kaydirigubbakcemile3
düşüne biliyormusunz zaten doğuma kadar çocuk 3 kilo alıyor benim ağzım acık kaldı tabiki şaşırdım

çok biliyormuş dr. ne demek 1 kilo ya;(( iyi bari canım diyet yap zayıfla doğuma kadar dememiş

ayy bu kız annelerini pek kıskanıyorum, cicileriniz çoook güzel. umarım çekilişte bana bir kız annesi çıkar da gözüme kestirdiklerimi alabilirim doya doya.

Mrb canım geçmiş olsun.Bebişin kalp atışlarını sağlık ocağında dinletiyorlarmı ben hiç dinlemedim daha :))
Çekilişi yapıyorum çok heyecanlı geçiyor yaaa :))
evet canım bir cihazı var monitörü yok tam ultason gibi değil. karnına jel sürüyor gene ve cihazdan sesleri dinletiyor. güm güm güm nasıl atıyor duymalısın, doyamadım biraz daha dinleyebilirmiyiz diye rica ettim hemşireye;)) görmediğin bebeği olmuş demiştir içinden. ne derse desin gerçi...
ayy evet canım, mesajını bekliyorum sabırsızlıkla. kolay gelsin sana daopuyorumnanaktan

yaa bana mail atın lütfen adres bekleyen arkadaşlar çok zor oluyor böyle :))

Back
X