• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

teselli veren herkese teşekkür ederim,şu sıralar küçük emrah modlarındayım,aranızda iğne yapmaktan anlayan biri varsa bana bir iğne vursun bir kaç ay uyusam,ayıldığımda herşey normale dönmüş olsa,neyse gidim ben grşz.

listelerin hepsi çok güzel özellikle yorumlu olanlar ama arada kalmışlar sanki hepsini, bulmak zor oluyor hepsini aynı şekilde bir topikte topladınızmı ben kaçırmış olabilirim.bu listelerden faydalanmak istiyorum.çok güzel olmuş başlıklar altında toplanması elinize sağlık

islerim hafifledi döndümm =) bu ihtiyac listesini esime mail attim dün, yuhh askim abartmayalim kac cocuk doguracan dedi :-)) yani hakli adam cidden okadar cok sey var ki bende listenin ciktisini aldim bebisi olan arkileri gidip ekleme yapcam yada silcem iste.... kasimda cooook isim var coooookkk

Canım bizimkisi de öyle diyor ama böyle az alıp da sonradan çıkıp alamamakta var. sempatiksalakcinni

haklısın bende bunun çabasındaydım,ama artık kış geldi,bu hafta sonu yağmurlar geliyormuş,hatta bazı yerlere kar yağacakmış,artık ev aramaktanda midem bulandı,birde hep aksilik oluyor anlamadım gitti,hadi biz yapamadık ailelerimiz bulsun dedik,onlarda aksilik yaşadılar,nedir bu anlamış değilim,ya araba bozuluyor ya kazayı son anda atlatıyoruz,ya adres yalnış çıkıyor,çok tuhaf bişey bu ya,sürekli strese giriyorum,ve artık eşimede hadi ev bakalım demek istemiyorum.bıktım

ah ah bide bana sor neler çektim hamile olduğumu bilmeden o kadar ev dolaştım ki anlatamam yoruluyordum hemde çook rabbim korumuş bebeğimi o günlerde neler yaptım taşınma ne demek çok iyi biliyorum canım benim allah yardımcın olsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Doğru söylemiş eşin orda gerekli gereksiz çok şey var bencede ama ben karar veremiyorum işte,22 ekimden sonra başlıyorum inş.hazırlıklara ondan sonra tam oturur heralde kafamda

ben yillik iznim baslayinca kagit kalem alip düzenliycem listeyi en mantiklisi bu...

zaten günlerdir ağlayıp duruyorum,bu huzursuzluğumu bebekte hissetmiş olacakki gece gündüz hareketli,hiç durmuyor,cidden ben nasıl yapıcam ya :((((((((((

cnm öyle üzülme sanada bebisinede yazik
:) hahaha benim eşime kalsa aynı tepkiyi verir ama annem ve ben buna fırsat vermiyoruz...
Bizim zamanımıza göre tabiiki çok fazla şey var... Annem bunları gördükçe şoka giriyor :) Aaaa bunun da mı makinesi çıkmış!! Aaa bunun da mı yastığı var falan diye geziyor dükkanları...
Tabii ki hepsi elzem şeyler değiller... En elzem olanlar bebek ilk doğduğunda gereken kıyafetler,bezler ve bakım ürünleri... Onların dışındakiler daha ilerleyen dönemde de alınabilir şeyler...
Fakat benim şimdiden herşeyi almaya çalışmamın nedeni bebeğin kışın doğacak olması.en az 2 ay evden kontroller dışında çıkmayacağız.Yani ha diyince ihtiyaç olan bişeyi gezip dolaşıp almak biraz zor olacak.O nedenle mümkün olduğunca herşeyi tamamlamaya çalışıyorum.

dedigin gibi kis bebisleri olacak montun fln en kalinindan en sicagindan almak istiyorum
selam arkadaşlar azcık eski sayfaları okuyayım dedim e bu sefer son sayfalar çoğalıyor birtürlü kavuşamıyoruz :) dedim şurdan dalayım ara ara okurum.nasılsınız bakalım

ankara soğudu sabahtan beri yağmur yağıyor.bizde bugün annemle kızılaya gidecektik ama yağmur durmuyo.artık doğal gaz da almak lazım belli olmuyor doğuk oluyor sanki biraz biraz banada hastalık g elecek gibi ıhlamurlar kaynatılmaya başladı

buradada yagmur var ama baskin hava bide ben cok terliyorum insallah havalar sogarda rahatlarim geceleri azda olsa rahat uyurum
Kızlar günydın,,

bugün sabah ayrıntılım vardı,eşim le gittik,prensesim çook şükür çook sağlıklıymış...bebişim 455,01 gr olmuş, babası çıktık yine bana güller aldı renk renkk:utangac: beni işyerime bıraktı beraber kahvaltı yaptık uğurladım onu şimdi çalışmaya başlayacağım,ooh yani rahat bi nefes aldım rabbim herkese güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin...sizler nasılsınız neler yaptınız,bugün ayrıntılıya girecek arkadaşlar vardı onlarda güzel sonuçlarla dönerler inşallah...ben biaz geçmişi okuyayım neler yazmışsınız,sonrada işlere marş marş!!!

ayyy ne romantikkk, ohh masallah kocaman olmus ya yavrun, su bir hafta gecsede bende kizimi görsem cok özledim valla cokda merak ediyorum

tv de deminden beri flaş haber geçip duruyor seren serengil çok sevdiği eşinden boşanmış,artık bekar takılıcam diyede açıklama yapmış,milletin derdine bak ya,hay çıldırıcam:))))) ben gidip kafamı duvara vurayım bari:)):))

Canım bizimkisi de öyle diyor ama böyle az alıp da sonradan çıkıp alamamakta var. sempatiksalakcinni

annemle esim az aldirirlarsa ve cidden bisey eksik olursa onlari gönderip aldirtcam valla huhh anneme diyorum anne ya kizimin bi donu bile yok ben hangi ara alacam bide agirlascam yolumda yürüyemiycek hale gelirsem kim alacak diyorum korkma kizim bi battaniye aldim ben nede olsa onunla bi süre idare edersin deyip dalga geciyo benimle :olmaz:

kızlar biz dışarı çıkmaya karar verdik.hamile taytı almak istiyorum kızılaya gidicez pantolonumu aldığımız yerden alırız

geçen sene kar botu almıştım tiger ın tüylü tüylü sıcak sıcak onu giyerim bu havalarda gidim tayt alayımda uzun kazaklarla giyerim

ayyyy bebeğe bişi almıyorum ama kendime maşallahım var yani sempatiksalakcinni vicdan yaptım bak şimdi

kızlar biz dışarı çıkmaya karar verdik.hamile taytı almak istiyorum kızılaya gidicez pantolonumu aldığımız yerden alırız

geçen sene kar botu almıştım tiger ın tüylü tüylü sıcak sıcak onu giyerim bu havalarda gidim tayt alayımda uzun kazaklarla giyerim

ayyyy bebeğe bişi almıyorum ama kendime maşallahım var yani sempatiksalakcinni vicdan yaptım bak şimdi

kızılaya gelmişken bana da uğra :D iş yerinde kös kös oturuyorum :D

ayyy ykm nin arkasındaydın dimi :))) annemle geliyoruz aslında isterim ama uğrayamazsam bidahaki sefere kesin uğrarım güzel olur

tamam canım yayınla ama kulak pamuğunu sil olurmu

Kızlar ben yemeğe gidiyorum kızımın karnı açıkmış görüşürüz.cokacimcoook

ayyy ykm nin arkasındaydın dimi :))) annemle geliyoruz aslında isterim ama uğrayamazsam bidahaki sefere kesin uğrarım güzel olur

Evet canım... Ykm'nin arkasındaki sokak Şehit adem yavuz sokak 11/2
Grup Bilgisayar. Her zaman beklerim... yerimseniben

Bende öğlen tayt bakıcam (ankaradayım bende :)) ama mecburen armada ve via life'a bakıcam çünkü işyerim armada da :(( bende kar botu almak istiyorum. Birde tuünik tayt alsana en ala hamile kıyafeti. Bakalım tayt bulabilecekmiyim?

Karnım pek acıkmadı ama bende çıkıyorum yemeğe. Biraz gezeyim bari :))

bu arada herkese günaydın.

bende durumlar hep aksi ilerliyor,geçen bulduğumuz ev işide olmadı,artık zorlamıyorum nasip diyorum,birşeyin olmasında nasip yoksa o iş olmuyor cidden,kaç tane eve baktık olmadı,hatta birinde anahtar kapıyı açmadı,diğerinde yalnış adres verildi ara ara bulamadık bulduğumuzdada soğuduk,çok acaip aksilikler oldu,baktık kendimiz yapamıyoruz emlakçıya gidelim dedik,emlakçıda üç kağıtçının biri çıktı acaip bir kira sözleşmesi hazırlamışlardı kabul etmedik,şimdi ne yapacağımı kara kara düşünüyorum,şuan oturduğum ev kışın çok aşırı soğuk oluyor,sobalı ev ısınmıyor,sobada yakmıyorum elektirik artı klimayla ısınıyoruz,ufacık bebekle ne yapıcam ben bilmiyorum,doğum yapıncada tek başıma kalıcam,ailemde herkes çalışıyor uzak olduğum içinde sadece hafta sonu gündüz gelirler ve giderler,şu aşamada bu soğuk evde yatıyada kalamazlar zaten,,çok garip kaldım ya :( evde şimdiden başladı soğumaya grip olacakmışım gibi,kışın bu evde ne yatak odam belli ne oturma odam,oturma odamda yatıp kalkıyoruz,bebek doğuncada aynı sistem olucak,üçümüz aynı odada kalıcaz,eşimin işide istanbulda,sürekli git gel git gel..evide hafiften toparlamıştım,şimdi kala kaldım öylece,kaç tane ev baktık garip bir şekilde olmadı,paramla ev tutamadım varmı böyle bişey ya,neyse vardır bundada bir hayır.bol hastalıklı bol soğuk ve bol yalnız günler beni bekliyor ağlamak istiyorummmm

çok zor durum canım.valla benim evde soğuk oluyor.biz klimayla idare ediyoruz ama çocuk olunca naparız bilmiyorum bi tane de ufo alıcam mecbur.yatak odasında ufo var ama orda 3 kişi kalamayız çünkü bizi uykusuz zamanlar bekliyor napcan artık bebişlerimizle evlencez bizde:)))) :1hug:

Back
X