• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar, bir haftayı daha bitirdik. ama çok soğuk burası bütün haftasonu evde yatıp tembellik yapıcam sanırım. sağolsun kayınvalidem evi dipdoruk temizledi yemek yaptı.rahatım birkaç gün.
bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili sonuçlarımı aldım. kolestrolüm yüksek çıkmış, şaşırdım. bir de oradaki dr. kızartma, yağlı cips türü şeyler kırmızı et çok yeme dedi;)) ben bunları yıllardır yemiyorum zaten, hamile kaldığımdan beri bebek beslensin diye et yemeye çalışıyorum o da köfte yani ne kadar yağlı olabilir. kolestrol sorunu yaşayan oldu mu benim gibi?
bir de tetanoz aşımı vurdurdum, pek acımadı şimdi hafif uyuşuk ama o kadar olur herhalde. umarım bu kadarla kalır.
melocum sen naptın gittin mi aşı yaptırmaya?

canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam

herkese merhabalar ben 2 gündür ölüyorum dişimin ağrısındanmafoldumben dolgum düşmüştü diş doktoru doktorundan rapor alman lazım demişti doktoruma gittim rapor için doktorum TEMİZ kal hiç bir işlem yaptırma dedi diş dolgusu için rapor yazmadı anlıyacağınız gibi ama şimdi dahada arttı ağrısı su bile içerken kıvranıyorum :(( çürüyo git gide doğumada daha var aranızda bu konuda bilgisi olan varmı ??

güzelim beniim arkadaşım yaptırdı dolgu ben de yaptıracaktım.ama çok ağrımadı sonradan ama ağrırsa yaptırmayı planlıyorum.bizim doktorlarımız lokal ve az miktarda uyuşmanın zararlı olmayacağını söylediler.bu kadar acı çekmektense yaptırırdım ben olsaydım.güvenilir bir yere git ve ilaç oranını az tutsunlar.ama benim dişçim kanal tedavisi yapmam dedi.

canım vallahi bazı doktorlar ysptırmayın demiş bizim yeni doğum yapan arkadaşlara, gerek yok boşuna acı çekiyosunuz ateşleniyosunuz falan demiş
ben de doktoruma sorucam pazartesi sonra yaptırıcam

melocum benim doktoumda yaptırmana gerek yok dedi :bbo:

iyi akşamlar abrel22,baby_s,senaysn

melocum sanada ii akşamlar altda ismin olmayınca yazmadım ama açıkmışın

güzelim beniim arkadaşım yaptırdı dolgu ben de yaptıracaktım.ama çok ağrımadı sonradan ama ağrırsa yaptırmayı planlıyorum.bizim doktorlarımız lokal ve az miktarda uyuşmanın zararlı olmayacağını söylediler.bu kadar acı çekmektense yaptırırdım ben olsaydım.güvenilir bir yere git ve ilaç oranını az tutsunlar.ama benim dişçim kanal tedavisi yapmam dedi.

yapılıyormuş cnm evet ama benim kadın doğumcu da var bir sorun sanırım doğumdan sonra yaptır dedi bidahamı gitsemki rapor almak için

yapılıyormuş cnm evet ama benim kadın doğumcu da var bir sorun sanırım doğumdan sonra yaptır dedi bidahamı gitsemki rapor almak için[/QUOTE

ben anlamadım canım yaa.acı çeke çeke durulur mu.herşeyin bir çözümü var bence hem dişlerdeki sorun vücutta kas ağrılarına ve iltihaba neden oluyor ben kas ağrılarım için akupunktura başladığımda doktorumun ilk söyledği şey dişlerini yaptırmazsan kas ağrılarını yok edememdi :))

iyi aksamlar kızlar!
Gecmısı okuyum dedım ama en son gırdıgımden bu yana 27 sf olmus okudum okudum baktım bıtmıo bıraktım umarım herkes ıcın hersey yolundadır.

iyi akşamlar arkadaşlar....
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.....
fatma ablacım sanada geçmiş olsun umarım biraz daha iyisindir şimdi...
biz bugün dışardaydık benimde pardesü almam lazım ama bugün bişi bulamadımm...benimde annemin çok güzel bi pançosu var gidince onu yürüteyimkaydirigubbakcemile2
ay kızlar ya benim başağrım tuttu yinesenağlama

aranızda yabancı kalıyorum gerci ölede:((

canım niye yabancı kalasın ay ben slm verdim dizim başladı diye çıktım yeni olduğun için öyle geliyor armıza hoşgeldin canım bak burada seninle ne sohbetler edeceğiz....bebiş nasıl tekmeliyor mu annesi seni

Back
X