• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

iyi aksamlar kizlar! bi iki hafta ileri geri olabilir cnm korkma sakin, benim korkumda seker yüklemesinden persembe günü yapilacak cooook tirsiyorum cok hizli kilo aldim buda bi belirtiymis, insallah yaniliyorumdur insallah temiz cikar... bu seker konusunda hic güzel seyler okumuyorum....

canım plesantanın yukarı çıkmaya başlaması çok iyi bir gelilşme ben de kontorolümü bekliyorum plesantamın yukarı çıktığına inandırmak istiyorum kendimi çoktan çıkmıştır diyorum kendi kendime :))) bebeğin gelişiminin ileri ya da geri gitmesi önemli çok önemli değil.hem ileri gitmesi daha tehlikeli şeker sorunu olan annelerin bebekleri çok kilolu olabiliyor :((

iyi aksamlar kizlar! bi iki hafta ileri geri olabilir cnm korkma sakin, benim korkumda seker yüklemesinden persembe günü yapilacak cooook tirsiyorum cok hizli kilo aldim buda bi belirtiymis, insallah yaniliyorumdur insallah temiz cikar... bu seker konusunda hic güzel seyler okumuyorum....

bende 300 gr almışım annem kafamın etini yedi hiç bişi yemiyosun bak çocuk da almamış diye. halbuki çok yiyince midem çok rahatsız oluyo az az sık sık yiyiyorum dr benim kilo almamın gayet güzel olduğunu sööledi 1 hafta geri ama önemsenecek bişi diil dedi ama insanın yinede içi bi tuhaf oluyo malesef

güzelim hem korkma diyorsun hem de daha ortada bir şey yokken şekerden korkuyorsun :))iştahın açık mı açıksa yiyorsan kilo alman da normal :))

bende 2 ayda 6 kilo aldım-tatlicadiarzu-gözdeati hadi gözün aydın bebişde kocaman olmuş...ben geçen gittiğimde hesapladığımdan bi hafta geç çıktı sonra tekrar gittiğimde aynı benim hesaplamama dönmüştü arada bi oluyo ölee önemli değil yaniiii

mrb kızlar ancak girebildim bugün. sabah kontrolümüz vardı.doktor biraz yukarı çıktığını sööledi plesantanın normalde 10 günde bir çağırıyodu şimdi 3 hafta sonra gel dedi 3 kasımda yeni kontrolümüz.ben toplam 300 gr almışım miniğim 85 gr almış normalde bugün şeker yükelemsi yapacaktı ama 1 hafta geride gibi 26. haftada yaparız o zaman gel dedi ben çok endişelendim ööle diyince halbuki ii gidiyodu ama bu olabilr ööle sorun edilcek bişi diil dedi ama gelin bide bana sorun.neden bööle olduki dedim hep kendi kendime besliyemedimmi miniğimi diye çok canım sıkıldı. şimdi bugün itibariyle 508 gr olmuş ama canım sıkıldı kızlar yaa

canım plesantanın yukarı çıkmaya başlamasına çok sevindim kilosu iyi bebişinin 1 hafta geri olmasını kafana takma canım güzel beslenmene bak oda düzene giricektir içini ferah tut

merhaba kızlar
kayınvalidemler gittiler
çok kötü hastayım geçmişi okuyamadım inşallah sizler iyisinizdir
nefes alamıyorum burnum hem tıkanık hem akıyor garip bişey
halsizlik hat safhada
aynı zamanda akşama kadar derse girdim ve son nöbetimide bugün tuttum
yatıyorum şimdi öptümmm

iyi akşamlar kızlar hatta iyi geceler daha yeni geldim eve geçmişe bakamadım
fns93 çok geçmiş olsun canım

merhaba kızlar
kayınvalidemler gittiler
halsizlik hat safhada
yatıyorum şimdi öptümmm

geçmiş olsun güzelim kaynanana müjdele derler bizim orda :)) sen satamamamışsın hastalığı :)))

merhaba kızlar
kayınvalidemler gittiler
halsizlik hat safhada
yatıyorum şimdi öptümmm

geçmiş olsun canım bolbol vitaminli şeyler ye ohhh nöbettende kurtuldun artık gözün aydın canım kendine çok dikkat et

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün yazdıklarınızı okuyup öyle yazayım dedim ama bi kısmını bitirebildim baktım geç oluyo önce yazayım sonra okumaya devam edeyim dedimaklinialirimsmile
rahatsızlanan arkadaşlar çok geçmiş olsun....
biz bugün alışverişe çıktık biraz...ben kendime koton dan bi panço aldım yün bu kışı öyle atlatmaya çalışcaz bakalım....
sonra yatak odamıza koymak için beşik araştırması yaptık ulusta bi yer bulduk örgü sepetleri süslüyorlar çok kokoş oluyor bi kaç modele baktık veee çok beğendik galiba öyle bi sepet hazırlatıcaz odamıza inşopuyorumnanaktan
çocuk odasıda hazırlmayı düşünüyoruz biz onun içinde sedir yatak beğenmiştik sitelerde birde 2 kapılı dolabını alıcaz inş....
bugünnn bebek şekerlerimizede baktıkk vee galiba beğendikkkkkkkkzemuszemus
sanırım hepsi için gidip sipariş vermek kaldı:emir_bebek:
dün kayınvalidem eşimi aramış haftaya gelelimde bebişin alışverişini yapalım demiş haftaya kadar ihtiyaç listemizi hazır etmemiz lazımmmbayanssulusmile
bugünn bide kızımıza penye battaniye ile çıtçıtlı badi aldık....ben daha başka şeylerde alcaktım ama eşim aldırmadı haftaya babaannesine aldırırız dedi:teytey:

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün yazdıklarınızı okuyup öyle yazayım dedim ama bi kısmını bitirebildim baktım geç oluyo önce yazayım sonra okumaya devam edeyim dedimaklinialirimsmile
rahatsızlanan arkadaşlar çok geçmiş olsun....
biz bugün alışverişe çıktık biraz...ben kendime koton dan bi panço aldım yün bu kışı öyle atlatmaya çalışcaz bakalım....
sonra yatak odamıza koymak için beşik araştırması yaptık ulusta bi yer bulduk örgü sepetleri süslüyorlar çok kokoş oluyor bi kaç modele baktık veee çok beğendik galiba öyle bi sepet hazırlatıcaz odamıza inşopuyorumnanaktan
çocuk odasıda hazırlmayı düşünüyoruz biz onun içinde sedir yatak beğenmiştik sitelerde birde 2 kapılı dolabını alıcaz inş....
bugünnn bebek şekerlerimizede baktıkk vee galiba beğendikkkkkkkkzemuszemus
sanırım hepsi için gidip sipariş vermek kaldı:emir_bebek:
dün kayınvalidem eşimi aramış haftaya gelelimde bebişin alışverişini yapalım demiş haftaya kadar ihtiyaç listemizi hazır etmemiz lazımmmbayanssulusmile
bugünn bide kızımıza penye battaniye ile çıtçıtlı badi aldık....ben daha başka şeylerde alcaktım ama eşim aldırmadı haftaya babaannesine aldırırız dedi:teytey:

ohh ohhhh ne güzel heyecanlar bunlar dimi yaaa zemuszemus

günaydın kızlar..
sabah bir uyandım boğazım çok ağrıyor..hasta oldum:(((((((((((((((((
grip oluyorum sanırım...nasıl geçecek şimdi bu??? kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..özellikle de boğaz ağrımı gidermek için..

Günaydın kızlar dün çok zorlu bir gün geçirdim geçmişi okuyamadım.
İnş.hepiniz iyisinizdir hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun şimdiden hepinize dün gelemedim ama bugün gelmeye çalışacağım kendinize iyi bakın

Fukuka canım geçmiş olsun ballı süt iç ama çok kaynar olmasın birde ballı limon yapıp içine birazda karabiber atabilirsin tabii ıhlamur'u ihmal etme sakın

kızlar benım ctesı gunu detaylı ultrasonum yapıldı 4. aya kadar hep kanamalarım oluyordu ve suyumun ıcı hep bulanık kanlı cıktı dr bebege bır zararı olomamıs dedı ama guvenemedım daha once buna benzer bısey yasayan var mı nette arastırdım bulmadım bu tarz bısey rahım ıcıne kanamıs yanı hep

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim hala boğazım grip olcak gibi ama bi türlü olamadım da.bu 3 hafta benim nasıl geçicek bilmiyorum çok takıldım ben bu geri kalma durumuna

Back
X