Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ateşölçer aldınızmı neyi tavsiye ediyorsunuz
Çağlayan bende iyiyim ama oğluş daha çok kıpırdasın, hissedeyim istiyorum ama... Herhalde biraz daha beklemem lazım, ha?
Sağlık olsun ne diyelim?
kızlar tahlil sonuçlarım çıktı..ilk gözüme çarpan kanım 9.6 çıktı. hep düşük çıkıyor..pekmez türü şeyleri çok yiyemiyorum sadece bir iki kez düzenli yiyorum. o da yetmiyor herhalde..neyse başka yöntemler bulacaz artık.
siz nasılsınız..
kızlar tahlil sonuçlarım çıktı..ilk gözüme çarpan kanım 9.6 çıktı. hep düşük çıkıyor..pekmez türü şeyleri çok yiyemiyorum sadece bir iki kez düzenli yiyorum. o da yetmiyor herhalde..neyse başka yöntemler bulacaz artık.
siz nasılsınız..
canım ben almadım annemde bundan var bu yüzden gerek duymadım
hepsiburada.com : Medisana ftb dijital termometre | sağlık ve kişisel bakım
kızlar bakalım bir aksilik olmazsa biz bu akşam trabzona ablamın yanına gezmeye gidiyoruz annesi oğlunu gezmeye götürüyor kuzişleriye biraz oynasın oğlum arkadaşımızın düğünede var orada bulunacağız
oğlumun adına karar verdik son anda bir değişiklik yapmazsak yiğit olacak bizim yavrumuz
adı gibi mert ve yiğit olursa da süper olur
kızlar şimdi aklıma kim geldi biliyormuusnuz
burcu arkadaşımız
eşi yoktu yanında kayınvalidesi ilede problem yaşamıştı ne oldu acaba bayadır girmedi topiğe bir problem yoktur inşallah
Ay selin saol içim rahatladı valla.
Sen bana göre baya ilerdesin 3 hafta hemde :))
ay selin saol içim rahatladı valla.
sen bana göre baya ilerdesin 3 hafta hemde :))
kızlar benim hamile olan bazı arkadaşlar 25. Haftadan önce tam hissetmemiş bile yine biz iyiyiz onlara göre
teşekkürler canım
çoook sevindim yaa gözünüz aydın kızlar anca fırsat bulupta okuyabildim bugün
bizde dün kuzucumu görmeye gittik 23cm. 450 gr olmuş teyzeleri
ama sırtı dönük yüzünü kapatıyor habire
dr amcamız çok utangaç olacak bu kız dedi
mideme baskı oluyor şişiyor sürekli neden acaba dedim kafası ordada ondan dedi
şaşırdım ya okadar oldumu diye:)
1,5 kilo almış göründüm orda ama tok gitmiştim
herşey normalmiş
şeker yüklemesiyle ilgili birşey demedi kaçıncı haftada oluyordu kızlar siz söyleyinde ona göre gideyim bari
çünkü şu tarihte gelde demedi bu sefer nasılsa alışık 3 haftaya gelir demiştir kendince heralde:)
birazdan hazırlanıp okula gideceğim vali gelip toplantı yapacakmış ne söyleyecekse artık
şimdilik öptüm
kendinize iyi bakın
çok giremiyorum hastalıktan ( bu arada hala devam ediyor ) siz bana yine havadisleri yazın ok?
mucukssss
kızlar ben geldim...iki gündür okula gitmiyorum..rapor aldım..bugün dr un istediği testleri yaptırdım. sonuç sat 2 gibi çıkacak..kendimi çok yorgun hissediyorum..grip başlangıcı var çooooooooooooooook dinlenmeliyim:)))))
sizler nasılsınız..umarım herşey yolundadır...
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
slm kızlar herkese iyi günler burada müthiş bir yağmöur var her yeri sel götürüyor okuldan eve zor döndüm.Bende bugünlerde çok sık tuvalete çıkar oldum yine ilk aylarda olduğu gibi.Sizde de bu durum varmı?
Selam kizlaaar, sabah görüs günümüzdü ayrica seker taramasi yapildi sonuclari aksama dogru alcam, bebegim 640 gr ve 30cm mis doktor zamanina göre gelisiyo dedi rahatladim, ama artik ultrasonda eskisi gibi heryeri belli olmuyo pek anlamiyorum artik, sadece kulagini gördüm allahim nekadar güzel bi duygu, insallah kucagima aldigimda o minik kullaklarimi öpcem oyy yerim onu bennn...ve kiz oldu %100 kesinlesti esimle nasil sevindik anlatamam ikimizde ilk cocugun kiz olmasini istiyoduk.... =)
haydi kızlaar bebişlere iyi bakın ben çıkıyorum kendinize iyi bakın....
tabiii hissetmeyenlerde çok ama ben yaklaşık 2,5 haftadır dinliyorum hatta son 1,5 haftadır dışardan görülüyor babamız her akşam açar göbüşümüzü izler,kulağını koyar dinler birde gece yatınca üzerini örtünce tekmeliyor artık rahatsızmı oluyor yoksa örtününce seviniyormu daha henüz kestiremedimkaydirigubbakcemile3
maşallah kızına canım, yarım kiloya yaklaşmış. ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye. keske rapor alıp dinlenseydin, belki daha çabuk toparlanırdın. tekrar geçmiş olsun Fatmacım
merhaba canım, havalar değişince gripler de başladı hemen. benim de faranjitim başladı gene, konuştukça daha da beter oluyor bakalım bu kısı nasıl geçircez böyle.
geceleri çok kalkıyorum ben canım, en az 2-3 defa uyanıyorum. bir de son aylarda çok artıyor diyorlar o zaman biz wc'de yatarız artık)
maşallah kocaman olmuş kızın annesi, gözün aydın