Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hissediyorum faranjitim azacak gibi ya o kadarda sıkı giyiniyorum ama kurtuluşum yok gibi duruyor napalım bitkisel bişi kullanıyormusun
esracım akşamları ıhlamur içiyorum limon sıkıyorum içine. bir de birkaç kaşık balın içine azar azar tarçın-zencefil-karabiber koyup karıştırıp yiyorum. sabaha biraz daha iyi oluyor ama gün boyu bağıra çağıra konuşunca bu saatlerde eve gelince sesim çıkmıyor gene. sen ne yapıyorsun, var mı güzel bir formül?
iyi akşamlar kızlar ben gidiyorum yarın görüşürüz
kızlar aranızda boğaz için gargara kullanan var mı? başka türlü geçmeyecek galiba, ama hamilelikte güvenli mi bilemiyorum(
kızlar aranızda boğaz için gargara kullanan var mı? başka türlü geçmeyecek galiba, ama hamilelikte güvenli mi bilemiyorum(
sabahleyin aşı oldum kolum hiç ağrımıyor diyordum
vzgeçtimmm
kolum zonkluyor imdatttttt
vzgeçtimmm
mrb arkadaşlar bugün akşam üstü annemle ve babamla alışverişe gittik 1 uyku seti 1 pike takımı 1 polar kalın batanniye 1 polar ince battaniye 1 tane pembe pullu konvers gibi ayakkabı 1 tulum 2 zıbın takım 2 li 12 li ağız bezi aldık bizim nerdeyse alışverişimiz bitti.bide bebek odası beğendim hemde çok beğendim onu da babaneye dedik ama bakalım nolcak çok güzel bi takımdı.
ayy kızlar ne zevkli bişi şu alışveriş![]()
Bu arada ben 1 ayda 3 kilo almışım :CüvCüv:bilmiyorumkismile geriye 4 kilo hakkın kaldı dedi doktorum. İster hepsini önümüzdeki ay al istersen önümüzdeki 3,5 ay 1 er kilo al dedi :)
vzgeçtimmm
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün annemi dr götürdük boğazında nodül çıktı 3 tane cts günü biopsi yapılacak inş kötü huylu bişi diildir.sonra geldik kaç saat uyumuşum.bişiler yer yemez yattım şuanda mide yanmasından ölüyorum resmen.
annem bebeğin 1 hafta geride olduğunu duyduğundan beri özel harekat başlattı yemediğim şey kalmadı ben yedikçe o daha fazla alcak sanıyo ama bence düzenli beslenmek önemli olan ama bende kırmamaya çalışıyorum oınu kendimi zorlaya zorlaya yiyiyorum ama şimdiden 79 olmuşum ben yahuuu.6 ayda 2,5 kilo 2 günde 0,5 kg annemi tebrik etmek lazım :))
sizlerde ne var ne yok cicilerimizi annemler gidince tek tek hepsinin fotolarını çekip koycam bi sürüüüüü şeyimiz oldu.
geçmişi okuyamadım sizlerden pek haber alamadım anlayacağınız hepiniz tek tek aklımdasınız.
yasminkamunun sonuçları temiz çıkmış çok şükür gözün aydın canım
öptm hepinizi
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün annemi dr götürdük boğazında nodül çıktı 3 tane cts günü biopsi yapılacak inş kötü huylu bişi diildir.sonra geldik kaç saat uyumuşum.bişiler yer yemez yattım şuanda mide yanmasından ölüyorum resmen.
annem bebeğin 1 hafta geride olduğunu duyduğundan beri özel harekat başlattı yemediğim şey kalmadı ben yedikçe o daha fazla alcak sanıyo ama bence düzenli beslenmek önemli olan ama bende kırmamaya çalışıyorum oınu kendimi zorlaya zorlaya yiyiyorum ama şimdiden 79 olmuşum ben yahuuu.6 ayda 2,5 kilo 2 günde 0,5 kg annemi tebrik etmek lazım :))
sizlerde ne var ne yok cicilerimizi annemler gidince tek tek hepsinin fotolarını çekip koycam bi sürüüüüü şeyimiz oldu.
geçmişi okuyamadım sizlerden pek haber alamadım anlayacağınız hepiniz tek tek aklımdasınız.
yasminkamunun sonuçları temiz çıkmış çok şükür gözün aydın canım
öptm hepinizi
vzgeçtimmm
çok geçmiş olsun canım umarım düşündüğünüz gibi değildir :Saruboceq:
sağol canım.. annenede geçmiş olsun.. umarım önemli bişi değildir...
senaysn sordunmu doktora canım