geçmişi okumaktan dün yazmaya fırsat bulamadık oğlumla,biz dün oğlumu gördük:1hug:
artıkın kesin erkek olduğu,dr yine yakaladı pozisyonunu gösterdi bize bibisini

475 gr olmuş sıpacım,femur kemiğini ölçtü 7 ile çarp boyu çıkar dedi ona görede 27,5 cm olmuş,
uzun boylu olucak yavrucum inşallah:asigim:
kan değerim 12.9du bende çok seviniodum kanım hiç düşmedi çok şükür die ama bide demir bağlamama baktı yüksek,yani kanım kaliteli kan değil,bu yüzden eleviti kesip demir ilacına başlattı.
bebeğin en hızlı geliştiği haftalarmış 20-25 ile 30-35 bu yüzden bu dönemlerde haftada yarım kilo almak normal dedi,bide en çpok kan düşüşleri bu haftada olurmuş,bebek hızlı büyüdüğü için kan taban yaparmış!
valla aklımda kalanlar bunlar,benim dr çok rahat,ne kiloma takılıo ne başka bişeye herşey ii gider sen ii ol dio

sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama ben zaten şubat ayında elimi kesmiştim ve bu sebepten tetanoz olmuştum,o zaman daha çok ağrımıştı,bunda hiç hissetmedim bile çok şükür,bana belki 2.dozu yapmayacaklar ebe bebek olunca olursun aşınıo dedi bakalım dr ne diyecek?
yine 1 ay sonra gelin dedi nasıl geçcek zmn hiç anlamıyorum,böyle gözümde büyüyo ama görüş günü geldimi hiç beklememişim gibi,
çenem düştü sabah sabah