2011 Şubat Anneleri

Günaydın herkese :))
Fatma'cım geçmiş olsun canım.
Mucize'cim dualarım seninle içini ferah tut.
Gözde'cim annene çok geçmiş olsun, biopsi sonuıçlarınızda iyi çıkıcak sen hiç merak etme.

çok sağol canım,gece öyle kötü rüyalar gördüm ki, suyum geliyor nasıl bağırıyorum buraya kadar mı diye? yani psikolojim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerinde canını sıkmazk istemiyorum...

Nesli kazasiz belasiz kullanin insallah, bize bi araba yetiyo esiminde benimde isim yakin hamisligimden beri arabayi ben aldim duruma göre ya esimi ben birakiyorum yada tabana kuvvet yürüyo garibim =)

Canım dün sana cevap veremedim onu farkettim şimdi,benim 2 kere kanamam oldu, ikisindede çok ayakta kaldım, plesantam biraz aşağıdaymış yorulmman gerekiyor dedi doktorum, senin kanama sebebin neydi?

benimde plesanta aşağıda canım yaa rahim ağzını tamamen kapatıyodu ama şimdi çok azıcık yukarı çıkmış çok şükür 10 gündür de kanamam falan da olmuyo 3 kasımda tekrar kontrol var dr o zamana çıktı çıktı çıkmazsa bidaha çıkma şansı yok gibi dedi.peki çıkmazsa nolur dedim ama şimdi seni strese sokmanın bi anlamı yok o zaman konuşuruz bunları dedi bakalım nolcak.hepimiz dinlenelim bol bol.
bi de kızlar ben bu hafta gittiğimde bebiş kilo almış ama drum 1 hafta geri gözüküyo dedi acaba kanamdan dolayı olabilirmi sonuçta plesanta beslemiyomu bebeği ben çünkü 10 gün öncesine kadr 10 günde 6 gün kanamam olmuştu bundan kaynaklanıyomudur sizce.çokmu takıldım bu duruma ben yahuu

çok sağol canım,gece öyle kötü rüyalar gördüm ki, suyum geliyor nasıl bağırıyorum buraya kadar mı diye? yani psikolojim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerinde canını sıkmazk istemiyorum...

Mucizecim nasılsın canım bugün grip falan yok değilmi?
Ay rüyalara sinir olmaya başladım
bende rüyamda dedikoducu bir komşum var onu gördüm habersiz aniden bana geliyordu mutfağa girme dedim yinede girdi ağzına kadar bulaşık dolu tezgah
içerisi nasıl dağınık anlatamam
oturma odama gitti orada öyle ayyy stres oldu gece boyuncakafamçokkarıştı

benimde plesanta aşağıda canım yaa rahim ağzını tamamen kapatıyodu ama şimdi çok azıcık yukarı çıkmış çok şükür 10 gündür de kanamam falan da olmuyo 3 kasımda tekrar kontrol var dr o zamana çıktı çıktı çıkmazsa bidaha çıkma şansı yok gibi dedi.peki çıkmazsa nolur dedim ama şimdi seni strese sokmanın bi anlamı yok o zaman konuşuruz bunları dedi bakalım nolcak.hepimiz dinlenelim bol bol.
bi de kızlar ben bu hafta gittiğimde bebiş kilo almış ama drum 1 hafta geri gözüküyo dedi acaba kanamdan dolayı olabilirmi sonuçta plesanta beslemiyomu bebeği ben çünkü 10 gün öncesine kadr 10 günde 6 gün kanamam olmuştu bundan kaynaklanıyomudur sizce.çokmu takıldım bu duruma ben yahuu

çok takılma bende takılmamaya çalışıcam,senin kanamaların miktarı nasıl benim çok az oluyor yatınca kesiliyor?Allah hepimizin yardımcısı olsun..o haftasını yakalar yine canım merak etme sağlıklı olsunda gerisi boş...buarada anneciğinin sonuçlarıda inşallah çok güzel çıkar...

Nesli kazasiz belasiz kullanin insallah, bize bi araba yetiyo esiminde benimde isim yakin hamisligimden beri arabayi ben aldim duruma göre ya esimi ben birakiyorum yada tabana kuvvet yürüyo garibim =)

teşekkürler canım bizim işerimiz ters yerlerde olduğu için olmuyo hayırlısı bakalım

Mucizecim nasılsın canım bugün grip falan yok değilmi?
Ay rüyalara sinir olmaya başladım
bende rüyamda dedikoducu bir komşum var onu gördüm habersiz aniden bana geliyordu mutfağa girme dedim yinede girdi ağzına kadar bulaşık dolu tezgah
içerisi nasıl dağınık anlatamam
oturma odama gitti orada öyle ayyy stres oldu gece boyuncakafamçokkarıştı

canımcım gribim yok ,az kanamam oldu 2 kere oda plesantam biraz aşağıdaymış ayakta kalınca oluyor yatınca geçiyor bugün oturuyorum böylede herkesi kullanıyorum gibi oluyor uzun oturarak çalışıyorum sadece tuvalete kalkıyorum, rüyalar bilinçaltı biliosun o yüzden kafaya takmayalım Allah hayırlara çıkarsın:Saruboceq:

rüyalar gerçekten bilinç altı
ben en son kontrole gittiğimde oğlum 295 gr dı.
içimden yarım kilo kıyma kadar bile değil demiştim.
Geçen rüyamda hemşireler bana yarım kilo kıyma getiriyordu
bebeğinizi getirdik diyorlardı kaydirigubbakcemile3

kzılar benımde ılk 4 ay devamlı kanamam oldu plesanta ayrıkmıs gecen detaylı ultrasında amnıyo sıvı ıcınde kan cıktı sızınde kanamalarınız boyle ıcerı yansımısmı bı zararı varmı drlarınız bırsey soyledımısüprizzzzz

Kızlar selam, uzun zamandır pek takip edemiyorum, işler yoğunlaştı. bugün mothercare de indirim günüydü diye biliyorum. hatırlatayım dedim

rüyalar gerçekten bilinç altı
ben en son kontrole gittiğimde oğlum 295 gr dı.
içimden yarım kilo kıyma kadar bile değil demiştim.
Geçen rüyamda hemşireler bana yarım kilo kıyma getiriyordu
bebeğinizi getirdik diyorlardı kaydirigubbakcemile3

Hayır olsun canım artık sonlara yaklaştıkça çok rüya görürüzz opuyorumnanaktan . Sanırım etkileniyoruz bilinçaltında doğum bebek var hep dimi

Back
X