Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şubat ayının melek anneleri Günaydınlarrrr beni kimsecikler merak edip sormamış vay bee:) sayfalar yine ilerlemiş bir kısmını okudum herkes iyidir inşallah,ben güne sırt bel ve kalça ağrılarıyla başladım,1 haftadır babamlardaydım yeni geldim çok şükür ev buldum kendime ve haftaya pazar taşınıyorum,dün bir kaç koli yaptım sanırım bedeni zorladım,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede rahat edemiyorum bazı şeyleri kendim toparlamam lazım şimdide ağrılar içindeyim,ailemde herkes çalıştığı için sadece pazar günü yerleştirmeye gelip yardım edebilecekler,bol ağrılı yorucu günler beni bekliyor,bende durum böyle,hepinizi seviyorummm.
yasecim maşşallah cnm :) kopmayız inş burda çok güzel bi ortam kurduk bebişlerimizle devam edicez inş cnm güle güle mesain bitmiş hadi ii haftasonları sana ttalım
kopmayız ...daha çocuklarımız birlikte büyüyüp arkadaş olacaklar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yasese aman iyi ol maşallah:) kopmayalım bencede daha çok yolumuz var bebekler büyücek daha degilmi.
yapıyorum canım bal-zencefil-karabiber-tarçın benim formül) ama artık o da birşey yapmıyor. az önce annem karbonatla ya da tuzla gargara yap dedi. şimdi onu deniycem. sonucu paylaşırım
)) ilaç içmeyelim derken kobaya döndürdü bu hamilelik:dance:
günaydınn kızlarr gece kaynatmışsınız ama şimdi kimsecik yokkk
şubat ayının melek anneleri Günaydınlarrrr beni kimsecikler merak edip sormamış vay bee:) sayfalar yine ilerlemiş bir kısmını okudum herkes iyidir inşallah,ben güne sırt bel ve kalça ağrılarıyla başladım,1 haftadır babamlardaydım yeni geldim çok şükür ev buldum kendime ve haftaya pazar taşınıyorum,dün bir kaç koli yaptım sanırım bedeni zorladım,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede rahat edemiyorum bazı şeyleri kendim toparlamam lazım şimdide ağrılar içindeyim,ailemde herkes çalıştığı için sadece pazar günü yerleştirmeye gelip yardım edebilecekler,bol ağrılı yorucu günler beni bekliyor,bende durum böyle,hepinizi seviyorummm.
günaydın arkadaşlar nasılsınız?günaydın neslicim...iyi hafta sonları olsun hepimize inş...ankarada tüm gece yağmur yağdı şimdide hava kapalı...ve benn çokk uzunn bi aradan sonra arkadaşıma gidicem oturmayazemuszemus
ankaralı arkadaşlar bebek kıyafeti için alışveriş yapabileceğimiz yerler var mı bildiğiniz?avm ler hariç...
nur_45 sana iyi gezmeler canım biz işteyizzz(((((((
too__be bembeeeee olabilirrr
mapuci yorma kendini canımm kız yakın olsak gelirdim valla yerleştirmeye iki çürük bi tam ederdik belki guclubacismile
nur_45 sana iyi gezmeler canım biz işteyizzz(((((((
too__be bembeeeee olabilirrr
mapuci yorma kendini canımm kız yakın olsak gelirdim valla yerleştirmeye iki çürük bi tam ederdik belki guclubacismile
bugün yasakları kırdımm sabah kahvaltısında gevrek ve üstüne şekerleme olarak taa çikolataaa hoppppppppppp mideye
nur cum manisa olmaz ama istersen izmir gevreğini göndereyim mi